'Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Evliliğiniz 6 ayda biter' dedi, öyle de oldu'

Usta oyuncu Yalçın Dümer, katıldığı programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yıllar önce yaşadığı bir anıyı anlattı. Dümer, "Erdoğan nikah şahidimdi. 'Bu evlilik 6 ay sürer' dedi öyle de oldu" dedi.

Google Haberlere Abone ol
'Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Evliliğiniz 6 ayda biter' dedi, öyle de oldu'

Bir döneme damga buran usta oyuncu Yalçın Dümer, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Yıllar önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan bir anısı anlatan Dümer, herkesi şaşırttı.

"ERDOĞAN, BU EVLİLİK 6 AY SÜRER DEDİ, ÖYLE DE OLDU"

Dümer, Esra Balamir ile evliliklerinde Erdoğan'ın nikah şahidi olduğunu ve başından geçen komik bir anısını şöyle anlattı: "Biz Esra Balamir'le Galatasaray Adası'nda evlenmiştik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan o zaman belediye başkanıydı. Ben yanına uğrayarak 'Başkanım teşekkür ederim. Büyük bir güzellik yaptınız kırmadınız.' dedim.

Çünkü oda Kasımpaşalı ben de Kasımpaşalı'yım. O yüzden bir yakınlığımız vardı. Bana gelip 'Bu evlilik 6 ay sürer' dedi. Ve evliliğimiz tam 6 ay sürdü. Sonra beraber maça gittik. Maçı yan yana izledik bana 'Gördün mü nasıl bildim' dedi."

Yorumlar