Çocuk yaşta gelen şöhret akıl sağlığını bozdu

Dünyanın dört bir yanından hayran kitlesine sahip olan Justin Bieber, küçük yaşta gelen şöhreti daha fazla kaldıramadı. Bieber, akıl sağlığından olduğu için depresyon tedavisi görmeye başladı. Küçük sanatçının yüzü de depresyondan nasibini aldı. Bieber, kameraları görünce yüzünü kapatmak zorunda kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Çocuk yaşta gelen şöhret akıl sağlığını bozdu

Daha çocuk yaşta şöhrete ulaşan, dünyanın dört bir yanında milyonlarca gençten oluşan bir hayran kitlesi edinen, dudak uçuklatan bir servet kazanan Justin Bieber, kelimenin tam anlamıyla bir ruhsal çöküş yaşıyor.

25 yıllık hayatına "kariyer basamaklarını koşarak tırmanmak" da dahil bir büyük aşk, sayısız küçük kaçamak ve bir de evlilik sığdıran, birçok mesleki başarı elde eden ama bir o kadar da skandalınkahramanı olan Bieber, önceki gün terapi seansından çıkarken görüntülendi.

Yaklaşık bir aydır depresyon tedavisi gören Bieber, New York'ta terapistinin muayenehanesinden çıkarken etrafını yine bir fotoğrafçı ordusu sardı.

Yüzünü sivilcelerin kapladığı görülen Bieber, aracına kadar bile zorlukla yürümesine neden olan bu fotoğrafçı ordusunu görünce yüzü şekilden şekile girdi. 

Çocuk yaşta gelen şöhret akıl sağlığını bozdu

Bir ara çaresizlik içinde yüzünü ellerinin arasına alıp ağlayacakmış gibi bir ifade takındı. Genç şarkıcı, daha sonra Instagram hesabından yaptığı açıklamada hayranlarına "Benim için dua edin" diye seslendi.Justin Bieber bu paylaşımında " Çok mücadele ettiğini, kendisini tuhaf hissettiğini belirtti." Bieber daha önce de benzer durumlar yaşadığını not düşüp iyileşeceğine dair umutlu olduğunun altını çizdi. Bieber "Tanrı güvenilirdir. Dualarınız gerçekten işe yarayacak" diye yazdı.

Justin Bieber, aslına bakılırsa Hollywood'da da benzerine çok rastlanan bir durumun son örneği. Tıpkı kendisi gibi çocuk yaşta şöhrete ulaşan birçok kişi de onun yaşadıklarını yaşadı.
 

Yorumlar