Cem Yılmaz: 1500 liralık güldürmüyorum, uyanık olun!

Cem Yılmaz sevenlerine karaborsa bilet uyarısında bulundu. Yılmaz, hayranlarına 'karaborsa bilete dünyanın parasını vermeyin', dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz: 1500 liralık güldürmüyorum, uyanık olun!

Cem Yılmaz yeni gösterisi Diamond Elite Platinum Plus'ın biletlerinin çıkar çıkmaz tükenmesi ve 4 bin liraya kadar karaborsaya düşmesi sonrası açıklamalarda bulundu. "Sebepsiz karaborsa bilete dünyanın parasını vermeyin" diyen Yılmaz, "Bu benim size samimi uyarım. Lütfen uyanık olalım derim... 1500 liralık güldürmüyorum bunu benden duyun" ifadelerini kullandı. Dost çevresine de seslenen Yılmaz, "Bu benim nişanım, kına gecem değil...sizi davet edemem" dedi.

Komedyen Cem Yılmaz, yeni gösterisi Diamond Elite Platinum Plus'ın biletlerinin karaborsaya düşmesi sonrası Twitter hesabından açıklamalar yaptı.

Cem Yılmaz biletleri

Mart ayı biletleri tükenen, nisan ayı biletleri cuma günü satışa çıkacak olan Yılmaz şu ifadeleri kullandı: "Önemli bir duyuru...Yeni Gösterinin biletleri ile ilgili ; Sevgili arkadaşlar Biletix'in dışında lütfen bilet almayın..."

"Sahte olma ihtimali olan, illegal biletlere yüksek ücretler ödemeyin her ayın bir gösterisi tüm yerler neredeyse yarı fiyatına...evet cabuk tükeniyor doğru"

"Ancak.. sebepsiz karaborsa bilete dünyanın parasını vermeyin...Bu benim size samimi uyarım." 

Cem Yılmaz biletleri

"Bu tip karaborsa işlerini takip etmeye engellemeye tek başımıza gücümüz yetmiyor! Lütfen talep etmeyin ve pahalı bileti yaşatmayalım sizden ricam budur."

"Gösterinin orijinal biletleri Biletix'de... Cuma günü nisan ayı için çıkacak. İlginize tesekkür eder, lütfen uyanık olalım derim..."

"1500 liralık güldürmüyorum bunu benden duyun, böyle bi bilet fiyatı görüyorsanız biri kesin sizi kandırıyodur."

Cem Yılmaz biletleri

"Gösteri için yer isteyen eş dost a da bir notum var. Bu benim nişanım,kına gecem değil...sizi davet edemem. İş bu... Ben sizin iş yerinize geliyormuyum ya allah allah."

Yorumlar