Bir Litre Gözyaşı 13. Bölüm yayınlandı mı - Son Bölüm İzle

Bir Litre Gözyaşı 13. Bölüm 7 Ocak 2019 Pazar günü yayınlanması gerekiyordu ancak yayınlanmadı. 12. Bölüm 23 Aralık 2018 Pazar günü Kanal D ekranlarında izleyicinin karşısına çıktı. Bir Litre Gözyaşı 12. Bölüm'de Cihan'ın hastalığı ortaya çıkar. Cihan'ın yardım almaya ihtiyacı var. Bir Litre Gözyaşı 12. Bölüm İzle.

Google Haberlere Abone ol
Bir Litre Gözyaşı 13. Bölüm yayınlandı mı - Son Bölüm İzle

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Bir Litre Gözyaşı dizisi 23 Aralık 2018 Pazar akşamı saat 20.45 itibariyle Kanal D ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor. Babası Cihan'ı rahatsızlığından dolayı hastaneye götürür. Doktor, Cihan'ı karşısına alarak hastalığından dolayı ona önerilerde bulunur. Yoğun stres yaşadığını düşündüğü Cihan'a yaşadığı sıkıntıları mutlaka arkadaşlarına ya da güvendiği birilerine anlatmasını ister. Hatta gerekirse profesyonel bir destek alması gerektiğini söyler. Bir Litre Gözyaşı son bölüm izle. Öte yandan Cihan, Mahir'in hayatında başka biri olduğundan şüphelenen arkadaşı Hande'ye ne diyeceğini bilemez halde.

Cihan'ın kardeşi Elif ise başına iş açmaya devam ediyor. Okul yönetiminin de şikayetçi olduğu Elif, sokak çocuklarıyla başını derde sokmaktan geri durmuyor. Rehberi öğretmeni, Elif'e yanlış olduğunu belirterek bu hallerinden vazgeçmesini ister. Annaanne ve dedesi tarafından farklı bir okula yerleştirilmek istenen Elif, anne ve babasına isyan eder. Elif ebeveynlerine karşı çıkarak, annanelerinin söylediği okula gitmemesi halinde okulu bırakacağını söyler. Anne-babasının sık sık Cihan'ın üzerine titremeleri, ona ilgi göstermeleri Elif'in asiliğini daha artırınca Cihan dayanamayarak hastalığını ona açıklama zorunda kalır. Bunu duyan Elif, yaptıklarından çok pişman olur. Cihan'a sarılarıak ağlamaya başlar. Yaptıklarınn hata olduğunu anlar ve anne babasından özür dilemeye karar verir.

Mahir'in etrafında pervane olan Hande, sonunda ona açılır. Ancak beklediği cevabı alamaz. Mahir ona açıkça onu istemediğini söyler. Hande ise hala başka biri olduğundan şüphe eder ve onu çok sevdiğini söyler. Mahir ise kesinlikle ona gözle bakamayacağını ifade eder. Öte yandan Mahir, annesinin Cihan'la konuştuğunu istemeden öğrenir. Annesinin Cihan'la konuştuğunu duyan Mahir, annesinin açıklama yapmak istemesine karşı çıkar, yaptıklarına çok kızar. Cihan'ın günlerdir neden ona bir şey olmamış gibi davrandığını yeni yeni anlayan Mahir, evden çok büyük bir kızgınlıkla çıkar. Oğlunu kaybetmemek için büyük çaba harcayan Mahir'in annesi ise büyük bir hata yaptığını anlıyor.

Cihan arkadaşının da ısrarıyla sonunda itirafta bulunarak, Mahir'i sevdiğini söyler. Bunu söylerken yüksek sesle konuşur. Tam da o anda arkasında Mahir belirir. Cihan'ın, "Kahretsin ki Mahir'e aşığım" demesi Mahir'i derinden üzer ancak yine de istediği cümleleri duymanın mutluluğunu yaşadığını belli eder.

BİR LİTRE GÖZYAŞI 11. BÖLÜM FULL İZLE 

Cihan ile Mahir 11. Bölüm'de kaza geçirir. Cihan'ın hafif sıyrıklarla atlattığı kazayı Mahir bir türlü atlatamıyor. Kazadan sonra Cihan, Ali, Mahir ve Hande arasında bir yumuşama meydana geliyor. 

Bir Litre Gözyaşı 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Cihan son bölümde önüne çıkan herkesi yıktı geçirdi. Diğer taraftan Hande Mahir'i ve kendini acıya sürükledi. Ali Cihan'la arasını düzeltmesini yine Hande'ye borçludur. Ali ve Mahir'in arası iyice açılıyor. Bu gerginlik nereye gidecek izleyenler merak ediyor.  Cihan Mahir'de uzak durmayı bir türlü beceremiyor. Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak. Cihan ve Mahir'in zamansız ortadan kaybolmaları, onları sürekli bir arada bulması, Hande'nin aklını iyiden iyiye kurcalarken, sahnede ikilinin dans ettiğine şahit olması, harekete geçmesine sebep oluyor.   Hande’yi üzmemek için Mahir’den kaçsa da kendini hep onun yanında bulan Cihan’ın Mahir yüzünden yaşadığı bu gel-gitleri yanlış anlayan Muzo, Figen’in tüm uyarılarına rağmen Ali’yi Cihan’dan uzak tutmanın yollarını aramaya başlıyor. İlk hamlesi ise Ali'ye ders vermek oluyor.

Bir Litre Gözyaşı 3. Bölümde Yaşananlar?

Bir Litre Gözyaşı 3. bölüm fragmanında okul arkadaşlarıyla birlikte geziye çıkan Cihan, hastalığının farkında olmadığı için gerekli dikkati sağlamamaktadır. Mahir ise kötü giden bir şeylerin farkında olduğu için sevdiği kız Cihan'ın ardından ayrılmamaktadır. Bir Litre Gözyaşı 3. bölüm fragmanında bazı şeylerin farkında olan Mahir, ne yapacağını bilememektedir. İşte, Bir Litre Gözyaşı 3. bölüm fragmanı ve bazı bilgiler. Bir Litre Gözyaşı yeni bölüm fragmanı ile yine aksiyonu doruklara taşıyacak. Hastalığı dolayısıyla büyük sıkıntılar yaşayan Cihan, bunun tam anlamıyla bir hastalık olduğunu bilememektedir. Beyincik Dejenerasyonu rahatsızlığı dolayısıyla zaman zaman bayılan Cihan için endişelenen ailesi, genç kızın bu durumdan etkilenmemesi için bu durumu gizlemeye devam etmektedir. 21 Ekim Pazar akşamı yeni bölümüyle ekranda olacak Bir Litre Gözyaşı’nda nefesler tutulacak. Ballıkayalar Kanyonu’na yapılacak olan okul gezisinde Cihan’ı büyük bir tehlike beklemektedir.

Cihan ve Hande, ailelerinden izin alabilmek için yapılacak gezide sarp kayalıkları da kapsayan tehlikeli bir yürüyüş parkuru olduğunu saklar. Figen ve Muzo, kızlarının hala gücü varken yaşayabileceği güzel şeylerden mahrum kalmasını istemeyeceklerdir. Cihan’a geziye gitmesi için izin verilir ancak genç kızın nasıl bir felakete yürüdüğünü henüz Mahir’den başkası görememektedir.

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım : Med Yapım - Mf Yapım

Yönetmen : Serhan Şahin

Senaryo : Neşe Şen – Sertaç Ergin – Gül Meriç Özen Uygulayıcı

Yapımcı : Şelale Baskıcı

Oyuncular : Miray Daner (Cihan Yürekli), Sanem Çelik (Figen Yürekli), Tolga Tekin ( Muzaffer Yürekli), Helin Kandemir (Elif Yürekli), Görkem Mete Demir (Deniz Yürekli), Revna Çolak (Eda Yürekli), Mert Yazıcıoğlu (Mahir Yetkin)

Yorumlar