Ahmet Kural ayrılığı ile ilgili Sıla'dan ilk tepki

Ahmet Kural ile ayrıldıkları iddiası ile ilgili Sıla'dan ilk tepki geldi. Sıla'nın beğendiği paylaşım Ahmet Kural'a gönderme olarak algılandı.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Kural ayrılığı ile ilgili Sıla'dan ilk tepki

Geçtiğimiz günlerde Okan Can Yantır'la birlikte yemek yediği fotoğrafların gerekçe gösterildiği Ahmet Kural Sıla ayrılığı ile ilgili Sıla sessizliğini bozdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Sıla'nın menajeri "Öyle bir şey yok" diyerek iddiaları yalanladı.

AHMET KURAL'I  TAKİBİ BIRAKTI

Sıla'nın Ahmet Kural'ı sosyal medyadan takip etmeyi bırakması ve beraber oldukları fotoğrafları da silmesi ayrılığı gün yüzüne çıkardı.

YAPTIĞI BEĞENİYLE GÖNDERMEDE BULUNDU

İkili konuyla ilgili açıklama yapmazken, ünlü şarkıcının sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir beğeni adeta eski sevgilisi Ahmet Kural'a bir gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı. Sıla, dün yazar Charles Bukowski'nin; "Üzülme! Kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki" sözünü beğendi.

SILA AHMET KURAL AYRILIK NEDENİ KISKANÇLIK MI?

Sıla'nın iş adamı Okan Can Yantır'la yemekte baş başa buluştuğu fotoğraf sosyal medyaya düştü. Ayrılığa, Kural'ın bu buluşmayı kıskanmasının neden olduğu ileri sürüldü.

BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü şarkıcı Sıla'nın menajeri Serkan Güney şunları söyledi: "Öyle bir şey yok. Kendisi Sıla Hanım'ın arkadaşıdır. Aynı zamanda fikir alışverişinde bulunduğumuz değerli bir iş adamıdır."

Yorumlar