Ahmet Kural adliye önünde yuhalandı

Sıla ile yaşadıkları sorunlar nedeniyle davalık olan Ahmet Kural, bugün hakkında çıkarılan ifadeye çağrılma kararı üzerine adliyeye geldi. Avukatıyla birlikte adliyeye gelen Ahmet Kural'ın Sıla'ya yönelik darp, şiddet ve tehdit iddialarına cevap verdi. Kural, ifade sonrasında dışarı çıktığı İstanbul Adliyesi'nin önünde duran bir grup tarafından yuhalandı. Ahmet Kural'ın darp ettiği ileri sürülen Sıla, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek Ahmet Kural hakkında şikayetçi olmuştu. İkili arasındaki kavganın nedeniyle ilgili olarak ise basında çok çeşitli iddialar yer almıştı. Bunlardan biri de ikinci bir erkek konusuydu.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Kural adliye önünde yuhalandı

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

Sıla ile Ahmet Kural arasındaki kavgada ifade verme sırası Ahmet Kural'a geldi. Sıla'nın savcılığa giderek hakkında şikayetçi olduğu Ahmet Kural, savcılığın talebi üzerine ifade vermeye gitti.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan Oyuncu Ahmet Kural ifade vermek üzere Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. Kural’ın adliyeye avukat girişinden girmesi vatandaş girişini kullanmaması dikkat çekti.

 Adliyenin C blokundaki avukat girişinden içeri alınan Kural, avukatı ve yanlarındaki 2 kişiyle soruşturma savcısının bulunduğu 6. kata çıktı.

İfade işlemi tamamlanan Ahmet Kural daha sonra İstanbul Adliyesi'nden ayrıldı. 

Adliye önünde bekleyen bir grup ise Ahmet Kural'ı yuhaladı.

Ahmet Kural, Adliye önünde yaptığı açıklamayla yaşanan süreçle ilgili bilgi verdi.

İşte Ahmet Kural'ın ilk açıklaması: 

"Konuyla ilgili açıklamalarımı sadece resmi makamlara yapacağımı belirttim. Bu doğrultuda da içeride ifademi de verdim. Türk adaletine güveniyorum. Yargı süreci devam ediyor. Benim için yeni bir başlangıç her anlamda. 

Böyle bir konuyla adımın anıldığı için; anılmasını hiç istemediğim bir konu. Anıldığı için herkesten çok özür diliyorum tekrar. Bu yaşananlar için de, asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum. Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır."

AVUKAT: FARKLI BİR ALGI YARATILMIŞTIR

Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın ise şu açıklamayı yaptı:

"Sadece yargı mercilerine ifade vereceğimizi söyledik. Biz şu anda sayın savcımıza ifadelerimizi verdik. Müvekkilim ifadesini anlattı. Farklı bir algı yaratılmıştır. İfadesinden de bu açıkça anlaşılacaktır. Adil savunma hakkına herkesin saygı duyması gerekiyor. 

Sıla hanımın avukatıyla ilgili meslektaşımı İstanbul Barosu'na şikayet edeceğim. Herhangi bir asılsız itham, iftira hakaret nedeniyle uğrayacağı her türlü konuda yasal sürece yarından itibaren derhal başlayacağız."

KAVGANIN NEDENİ İKİNCİ BİR ERKEK Mİ?

İki ünlü isim Sıla ile Ahmet Kural önce ev içinde yaşanan ardından  da makeme salonlarına taşınan kavga yeni bir boyuta taşındı. İddiaya göre ikilinin bu denli kavga etmesine neden olan olay, şarkıcı Sıla'nın başka bir erkekle birlikte olması.

Popçu Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiasıyla açtığı dava üzerine, kavgayı çıkaran neden merak konusu olmuştu.

Kural'ın özür açıklamasındaki "O gece, benimle paylaştığı şeyleri itidalli bir şekilde karşılayabilmeliydim. Herkesin ayıbı kendine diye düşünmeliydim. Konu canımı ne kadar acıtsa da, soğukkanlılıkla evimi terk etmeliydim" sözleri ise dedikodu kazanını kaynattı. 

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, Kural tarafından 45 dakika darp edildiğini iddia eden Sıla, şiddetin nedenini gizlerken oyuncunun çevresi olayın perde arkasında kıskançlık olduğunu öne sürdü.

İkili, iddiaya göre 29 Ekim gecesi oyuncunun evindeki tartışmada eski defterleri açtı. Çiftin Ocak 2018'deki ayrılığına popçunun o dönem Okan Can Yantır'la buluşmasının neden olduğu konuşulmuştu. Kural da iddiaya göre olay gecesi popçuya Yantır'la aşk yaşayıp yaşamadığını sordu.

Sıla'nın 'Hayır' yanıtına inanmayan Kural, ısrar etti. Şarkıcı da dakikalar sonra Yantır'la aşk yaşadığını itiraf etti.

Ayrı oldukları dönemde kimseyle birlikte olmadığını söyleyen oyuncu da Sıla'yı evden kovdu. 

"Gitmeyeceğim" diyen Sıla, iddiaya göre oyuncuya bardak fırlattı. Bir diğer iddiaya göre ise Kural, Sıla'nın görüşmesini istemediği bir kadın arkadaşıyla sık sık bir araya gelmesi üzerine çıldırdı....

 Sıla ile Yantır, Mart'ta objektife baş başa yemek yerken yakalanmıştı.

Kaynak: Takvim Gazetesi

Yorumlar