Madeleb krem yorumları ve kullanıcı deneyimi

Madeleb krem yorumları ve kullanıcı deneyimi ürünü satın almak isteyen veya bu yönde düşüncesi olanlar tarafından merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol

Kendine bakan, bakımına özen gösteren hanımlar ve beylerin tercih ettiği cilt bakım kremleri arasında yer alan Madeleb, son dönemlerde en çok konuşulan ve tavsiye edilen ürünler arasında yer alıyor. Çok konuşulunca haliyle tüketiciler merak etmeye başladı. Peki, Madeleb krem yorumları, kremi kullananların yaptıkları yorumlar, kullandıktan sonra deneyimini aktaranlar neler düşünüyor?

Madeleb kullanıcı yorumlarından olumlu ya da olumsuz olanları sizler için derleyerek buraya aktarıyoruz: 

Öncelikle kremin ne olduğuna ve nasıl kullanıldığına bakalım.

Firmanın kendi tamınına göre kremin özellikleri ve kullanım şekli şöyle (Övücü yorum tamamen markanın kendisine ait) : 

20 miligramlık tüpler halinde Wlab Kozmetik tarafından satışa sunulan ve bir çok kişi tarafından denenen krem kullanıcılardan büyük memnuniyet aldı.

Kremin önde gelen özelliği cildinizde ki hasarlı bölgeleri onarmasıdır.

Hasarlı olan cilt bariyerleri ciltte nem kaybına neden olur ve pul pul dökülmeler başlar.

Bunun yanında ciltte hasarlı dokular olunca çevredeki fiziksel etkilere, rüzgara, tozlara veya güneş ışınlarına karşı dayanıklılığı azalır.

Madeleb krem sayesinde hasarlı olan cilt dokularınızı onarabilir, çevresel etkilere karşı cildinizi koruma altına alabilirsiniz.

Cilt lekelerini de kısa sürede ortadan kaldıran Madeleb krem, düzenli kullanıldığında ciltlerindeki lekelerin yok olduğunu veya açıldığını göreceksiniz.

İçeriğindeki Centella asiatica bitkisi, lavanta yağı, papatya özü, safra özü gibi cildi onarıcı ve yapılandırıcı ürünlerin birleşmesi ile oluşan madeleb krem ile tüm cilt problemlerinize elveda diyebilirsiniz.

Madeleb Krem’i kullanmadan daha önce doktor tavsiyesi almanız sağlığınız için her zaman en önemli etkendir. Doktor tavsiyesinin ardından kremi kullanmaya başlamadan önce cildinizin temiz ve kuru olmasına özen göstermelisiniz.

Günde birkaç defa nohut büyüklüğünde Madeleb kremi yüzünüze uygulayın.

Uygulama sırasında kremin cildinize nüfuz etmesi için yuvarlak masaj hareketlerini kullanmanız gerekir. Masaj yapar gibi bir uygulama kremin etkilerini daha hızlı göstermesini sağlayacaktır.

Düzenli kullanım sonucunda kremin faydalarını mutlaka göreceksiniz.

Madeleb krem piyasada 50 TL civarında satılıyor.

İşte o yorumlardan bazıları: 

Yukarıdaki videoya yapılan yorumlardan bazıları şöyle: 

"Bende aldim madelebi kullandım ise yaramıyor arkadaşlar ya

"Berbat bi ikili olmayan yerde bile sivilce çıkarttı reklamlara verilecek parayı daha iyi bi urun ortaya çıkarmak için harcaydiniz madur olmasaydik

"Bende Madeleb bir hafta önce aldım kullanıyorum, yüzümde aşırı kızarma ve kaşıntı oldu. Yanma da var. Doğal olan krem neden böyle yapıyor anlamış değilim.

"Kullanım şeklini her kes farklı söylüyor şimdi ben bunu set olarak aldım . Bana sadece beyazlatıcı yatarken sürülecek dediler siz de her ikisini akşam yatmadan önce sürüyorum diyosunuz hangisi doğru olan uygulama acaba . Birde bende kaşıntı ve küçük küçük sivilceler çıktı birakmalimiyim acaba kullananlar yorum yaparsa sevinirim

 "Merhaba bnde madelebten sipris verdim gunese ciktigimizda leke yaparmi gunduz kullanirsalm bilginz var mi?

 "Biocos dubay mehsulunu istifade edin lekeni soldurur ən guzel leke gidericisi mezoterapiya proseduru ve günden koruyucu SPF bioderma kremi çekin yayda leke kremi çekiımez eksine leke artar

SELİN CİĞERCİ'NİN PAYLAŞTIĞI VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR

Öte yandan Selin Ciğerci'nin kendi videosunun altına yapılan yorumlar ise şöyle: 

"Kullandım hic memnun degilim selin abla , Sırf sen dedin diye kullandim valla.

"Gözaltını kullandım aşırı yandı ve kızardı

HEPSİBURADA'DAKİ YORUMLAR

Öte yandan ürünün satıldığı platformlardan biri olan Hepsiburada.com sitesinde yapılan değerlendirmeler de ürün hakkında bilgi verebilir. Burada genel olarak yapılan değerlendirmelerin yüzde 70'i olumlu görünüyor. Ürünü beğenmediklerini belirtenler de var. 

İşte onlardan bazıları:

 

 

Yorumlar