Maçın ardından

- Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Altıparmak: "Bulduğumuz gollerle hak ettiğimiz bir galibiyeti aldık" - Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Sorumlusu Sürmeli: "Geldik, mücadelemizi ortaya koyduk ama bireysel hatalar nedeniyle mağlup olduk"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


ERZURUM (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında sahasında Tetiş Yapı Elazığspor'u 4-1 yenen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Altıparmak, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirterek, "Maçtan önce kazanacağımızı biliyorduk. Çünkü rakibimiz geçen hafta son kurşununu sıkmıştı." ifadesini kullandı.

Maçın başından sonuna kadar çizdikleri stratejiye sadık kalarak oynadıklarını aktaran Altıparmak, şöyle konuştu:

"Maça müthiş başladık ve 2-0'ı yakaladık. Ardından belki de son zamanlardaki en güzel golü yedik. Bu andan sonra biraz bocaladık açıkçası ama rakibe çok pozisyon vermedik. Maçın sonlarına doğru rakibin fizik olarak da biteceğini biliyorduk. Bizim fizik gücümüz gerçekten çok iyi. Bulduğumuz gollerle hak ettiğimiz bir galibiyeti aldık. Futbolcularımı kutluyorum. İnanılmaz mücadele ettiler, galibiyeti inanılmaz istediler."

Altıparmak, Altınordu'nun kaybetmesinden sonra galibiyetin anlamının bir kat daha arttığına işaret ederek, artık tüm güçleriyle haftaya yapacakları ve play-off finali olarak gördükleri Altınordu maçının hazırlıklarına başlayacaklarını aktardı.


- Sürmeli: "Bireysel hatalar nedeniyle mağlup olduk"


Tetiş Yapı Elazığspor'un teknik sorumlusu Muammer Sürmeli de son gol haricinde tüm golleri bireysel hatalar nedeniyle yediklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Rakibin galibiyetini de küçümsemek istemiyorum. Oyun sistemini değiştirdikten sonra golü bulduk. İkinci yarıda yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle oyuna ortak olduk ama maçta kırılma anları vardı. Bu iki şehrin arasını hiç kimse bozamaz. Erzurum ve Elazığ kardeş şehirlerdir. Burada iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Biz zaten geçen hafta aldığımız mağlubiyetle play-off şansımızı çok zora sokmuştuk. Geldik, mücadelemizi ortaya koyduk ama bireysel hatalar nedeniyle mağlup olduk."



Yorumlar