Maçın ardından

- Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: - "Kazanmak önemliydi" - Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Bulak: - "Mağlubiyete rağmen çok pozisyon üretmemiz beni memnun etti"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


İZMİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'de Balıkesirspor Baltok'u 2-1 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Kazanmak önemliydi." dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Elazığspor ve MKE Ankaragücü galibiyetlerinin ardından zor bir maça çıktıklarını söyledi. İlk yarıyı 2-0 önde tamamladıklarını hatırlatan Eroğlu, "Rakibimiz attığı golle maça ortak oldu. İkinci yarıda rakibimizi kaleden uzak tutmayı hedefledik, bu süreçte savunmada kalmak zorunda kaldık. Zor geçeceğine inandığımız maçı kazanmak önemliydi. İlk yarıdaki oyunun üzerine daha fazla çalışmamız lazım." diye konuştu.


- Balıkesirspor Baltok cephesi


Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak da müsabakaya gergin başladıklarını, iyi oyun ortaya koyamadıklarını söyledi.

Erken yedikleri iki golün dengelerini bozduğunu kaydeden Bulak, şu değerlendirmede bulundu:

"Yediğimiz gollerin ardından kontrol rakibe geçmişti, biz de telaşlanmıştık. Değişikliklerin ardından 25. dakikadan sonra oyun oturdu. İlk yarının sonunda Otoo ile gol bulsak, ikinci yarıda daha iyi şeyler olabilirdi. İkinci yarıdaki kenar ataklarımız ve pozitif oyunumuz vardı. Mağlubiyete rağmen çok pozisyon üretmemiz beni memnun etti. Gol bulabilsek, beraberliği kurtarabilirdik."


Yorumlar