Maç neden ertelendi, Şampiyonlar ligi finali maçı şifreli mi, canlı izle hangi kanalda?

Maç neden ertelendi, Şampiyonlar ligi finali maçı şifreli mi, canlı izle hangi kanalda, saat kaçta oynanacak?

Google Haberlere Abone ol
Maç neden ertelendi, şampiyonlar ligi şifreli mi?

Maç neden ertelendi, Şampiyonlar ligi finali maçı şifreli mi, canlı izle hangi kanalda, Liverpool - Real Madrid arasında oynanacak final maçı hangi kanalda, saat kaçta oynanacak?

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli turnuvasının finalinde, Liverpool ile Real Madrid bugün kozlarını paylaşacak. UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı, bu akşam Fransa'nın başkenti Paris'teki i Stade de France'ta oynanacak. Şampiyonlar ligi finali maçı şifreli mi, canlı izle hangi kanalda?

2022 Şampiyonlar Ligi finali için geri sayım sürerken Liverpool Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta ve şifresiz mi sorusuna da yanıt aranmaya başlandı. Edinilen bilgiye göre, Real Madrid Liverpool maçı saat 22.00'de başlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Mane, Diaz

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Valverde, Benzema, Vinicius Jr

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasının finalinde, İngiltere'nin Liverpool takımı ile İspanyol ekibi Real Madrid, bugün TSİ 22.00'de Fransa'nın başkenti Paris'teki Stade de France'ta karşılaşacak.

Mücadele Exxen, TV8 ve TV 8.5'tan şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Daha önce Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası olarak düzenlenen, 1992-93 sezonunda ise UEFA Şampiyonlar Ligi adını alan turnuvanın tarihinde 3. kez Real Madrid-Liverpool finali oynanacak.

Taraflar arasındaki ilk final karşılaşması, 1981'de Paris'te yapıldı. Alan Kennedy'nin 81. dakikadaki golüyle mücadeleyi 1-0 kazanan Liverpool, kupayı müzesine götürdü. Fakat Real Madrid 2018'de rövanşı aldı. Madrid ekibi, Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki finalden Bale'in (2) ve Benzema'nın golleriyle 3-1 galip ayrıldı.

1981'deki Liverpool maçı, Real Madrid'in kaybettiği son Şampiyonlar Ligi finali oldu. Real, o karşılaşmadan sonra çıktığı 7 finali (1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017, 2018) de kazandı.

İki takım son olarak 2020-21 sezonu Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşı karşıya geldi. Real Madrid, Alfredo Di Stefano Stadı'nda oynanan ilk ayağı 3-1 kazandı. Liverpool'un sahası Anfield Stadı'ndaki rövanş maçı ise 0-0 bitti.

Şampiyonlar Ligi 2014-15 sezonu gruplarında Real Madrid, deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 3-0, sahasındaki müsabakayı da 1-0 kazandı.

Şampiyonlar Ligi 2008-09 sezonundaki son 16 turu eşleşmesinde tur atlayan taraf ise Liverpool oldu. İngiliz ekibi, deplasmandaki ilk maçtan 1-0, evindeki rövanştan da 4-0 galip ayrıldı.

MAÇ 15 DAKİKA ERTELENDİ

Şampiyonlar Ligi finalinin başlangıcı, taraftarların girişleri uzadığı için 15 dakika ertelendi

Yorumlar