Lumberjack’ten Doğa Dostu Earth Koleksiyonu

Lumberjack, bio-bazlı doğal malzemeler kullanılarak hazırlanan Earth Koleksiyonu ile ekolojik modaya dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Lumberjack’ten Doğa Dostu Earth Koleksiyonu

Lumberjack, çevreye olan duyarlılığını bir adım öteye taşıyarak doğa dostu Earth Koleksiyonu’nu tanıttı. Dünyamız için daha iyi bir geleceğe olan bağlılığını gösteren Lumberjack, bio-bazlı doğal malzemeler kullanılarak hazırlanan Earth Koleksiyonu ile ekolojik modaya dikkat çekiyor.

Lumberjack, daha yaşanılır bir dünya için hazırladığı Earth Koleksiyonu’nu tüketicilerin beğenisine sundu. Lumberjack, modaya olan tutkusunu ve doğaya olan saygısını sayasının %20’si bio bazlı doğal malzemelerden üretilen ayakkabılarıyla birleştirdi. Almanya Standartlar Enstitüsü tarafından verilen DIN Geprüft Sertifikası’na sahip koleksiyon ile Lumberjack, sürdürülebilir geleceğe katkıda bulunmayı amaçlıyor. 

Koleksiyonda kadın ve erkekler için sportif tarzı yansıtan, kalitesi ile göz dolduran modeller siyah ve beyaz renkleriyle ön plana çıkarken casual ve boğazlı tasarımları dikkat çekiyor. 

Lumberjack Earth Koleksiyonu’ndan satın alacağınız her bir ürün toprağa tohum olarak geri dönüyor!

 Lumberjack, daha yeşil bir gelecek için doğa dostu koleksiyonuyla birlikte ekolojik çalışmaları da odağına alıyor. Ecording girişimi ile yaptığı iş birliği kapsamında FLO, IN STREET ve Lumberjack mağazaları ile online satış kanallarından yapılan her Earth Koleksiyonu alışverişinde bir tohum topu insansız hava araçları aracılığıyla doğa ile buluşturuluyor. Lumberjack, Ecording ile gerçekleştirdiği bu iş birliği sayesinde doğanın yeşillenmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Lumberjack’in bio bazlı doğal malzemeler kullanılarak üretilen Earth Koleksiyonu’na Lumberjack, IN STREET ve FLO mağazalarından ve online satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Yorumlar