Liverpool-Chelsea maçı hangi kanalda, saat kaçta, canlı izlemek mümkün mü?

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu ve UEFA Kupası Şampiyonu bu akşam İstanbul'da "Süper Kupa"yı almak için karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta, hangi kanalda?

Google Haberlere Abone ol
Liverpool-Chelsea maçı hangi kanalda, saat kaçta, canlı izlemek mümkün mü?

Şampiyonlar ligi şampiyonu Liverpool ile UEFA Avrupa Kupası şampiyonu Chelsea, Süper Kupa'yı kazanmak için İstanbul'da kapışıyor. Dünya üzerinden 215 ülkede canlı yayınlanması beklenen maçın 500 milyon kişinin izlemesi bekleniyor. İstanbul'da Vodafone Beşiktaş Stadyumu'nda 40 bin kişinin maçı yerinden izleyecek.

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır ise İstanbul'daki mücadelede dördüncü hakem görevini üstlenecek. Maç TSİ 22.00'da başlayacak. Maç beIN Sports'dan canlı olarak yayınlanacak.

MAÇI YAYINLAYAN KANALLAR

CBC Sport Azerbaijan, Stö? 2 Sport, Sony LIV, SONY TEN 2 HD, SONY TEN 2, RCTI, Virgin Media One, BT Sport 2, Virgin TV Go, BT Sport Live, Sky Calcio 1, Canale 5, Sky Sport Uno, SKY Go Italia, Sky Sport Football, Tring Sport 1, K-SPORT 1, SportsMax App, SportsMax, RMC Sport 1, SuperSport Maximo, SuperSport 3 Africa, Flow Sports 1, Flow Sports App, FOX Play Sur, Fox Sports Cono Sur, ESPN Play Sur, ESPN2 Sur, Club RTL, Q2 Belgium, Proximus Sports, HRT 2, Klik SPORT, Nova BH, Arena Sport BIH,bTV Action, Voyo Sport, PPTV Sport China, CCTV 5+ VIP, CCTV-5,Sky Sport 7 NZ, Viasat Ultra HD, Viaplay Denmark, TV3+ HD, Cytavision Live, Cytavision Sports 1, TVPlay SportsX, TVPlay Sports, TV6 Estonia, TVPlay SportsX, TVPlay Sports, TSN1 Malta, GO TV Anywhere, Ziggo Sport Select, Veronica TV, Ziggo Sport 14, Polsat Sport Premium 1, Polsat Sport, IPLA,myK + LIVE, K+PM, TNT USA, TUDN USA, TUDN En Vivo, Watch TNT, B/R Live

SÜPER KUPA İLK 11'LER

Jürgen Kloop'un yönetimindeki Liverpool, Premier Lig ilk maçında Norwich City'i 4-1 yenmeyi başardı. Frank Lampard'ın başında çıktığı ilk resmi maçta Chelsea, Manchester United'a 4-0 yenildi.

UEFA Süper Kupa finalina çıkacak Liverpool'da Alisson, Clyne ve Lovren sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Keita'nın durumu ise maç saati belli olacak.

Chelsea'da ise Hudson-Odoi, Lofuts-Cheek ve James'in sakatlıkları sürüyor. Bu futbolcular kadroda yer almıyor. Kante ile Rüdiger'in durumları ise belirsiz. Takımların muhtemel ilk onbirleri ise şöyle;

Liverpool: Adrián; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Milner; Mané, Firmino, Salah

Chelsea: Arrizabalaga; Azpilicueta, Christensen, Zouma, Emerson Palmieri; Jorginho, Kovacic; Pulišic, Barkley, Pedro; Giroud

LIVOPOOL'A DAHA ÇOK ŞANS VERİLİYOR

Spor yorumcusu ve Fanatik yazarı Mehmet Demirkol, bu akşamki mücadelenin galibinin Liverpool olacağını iddia etti. Demirkol, "Açık söylemek gerekirse Alisson, Liverpool kalesinde olsaydı Chelsea’nin mucizeye ihtiyacı var derdim. Onun yokluğunda Liverpool’un açık favori olduğunu söylemekle yetineceğim" dedi.

Demirkol'un "Açık ara Liverpool" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle: Chelsea’nin ise henüz geçerli bir oyunu olduğunu söylemek dahi güç. ManU’dan yedikleri özellikle 2. gol hücum savunma geçişlerinde nasıl büyük sorun yaşadıklarını net olarak gösteriyor. Daralıp açılmalarda dünyanın en iyisi olan Liverpool’un bu durumda oyunun hakimi olacağına kuşku yok. Chelsea için orta sahada yapılacak basit top kayıpları ölümcül olacak. Dolayısıyla şansa fazlasıyla ihtiyaçları var. Açık söylemek gerekirse Alisson, Liverpool kalesinde olsaydı Chelsea’nin mucizeye ihtiyacı var derdim. Onun yokluğunda Liverpool’un açık favori olduğunu söylemekle yetineceğim.

MAÇTA İLK

Dünyada ilk kez Süper Kupa'yı bir kadın hakem yönetecek. Vodafone Park'ta bu akşam oynanacak Süper Kupa maçında, Fransız kadın hakem Stephanie Frappart'ın düdük çalacak

19 YIL İNCE GALATASARAY KAZANMIŞTI

Süper Kupa'yı 25 Ağustos 2000 yılında Galatasaray kazanmıştı. Galatasaray, kupayı Real Madrid ile yaptığı tarihi maçta almıştı. Galatasaray'ın Monaco'da Real Madrid ile yaptığı maçta, maçın normal süresinde takımlar 1-1 berabere kalmıştı. Ancak "Altın Gol" süresinde ise Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Mario Jardel bir kez daha sahneye çıkmış, normal sürede attığı gole bir gol daha eklemiş ve Galatasaray'ı 2-1 öne geçirmişti. Bu skorla Galatasaray tarihinde ilk kez Süper Kupa'nın sahibi olmuştu; hem de Real Madrid ile yaptığı final maçından sonra.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar