LG'den enerji tasarrufu sağlayan ürünler

Buzdolaplarından bulaşık makinelerine kadar LG ürünleri, düşük enerji ile yüksek performans sergileyerek enerji verimliliğini artırıyor

Google Haberlere Abone ol
LG'den enerji tasarrufu sağlayan ürünler

LG Electronics (LG), çevre bilinciyle ürettiği beyaz eşya ürünleriyle enerji verimliliğini ön planda tutarak yüzde 60'a varan enerji tasarrufu sağlıyor.

Şirket açıklamasına göre, insanlık, 29 Temmuz 2021 itibarıyla (Bağımsız düşünce kuruluşu Global Footprint Network'ün hesaplamalarına göre) dünyanın kendisine yıllık olarak sunduğu sürdürülebilir kaynağı tüketti. Alınacak acil önlemler, sürdürülebilir yaklaşımlar, tüm marka ve tüketicilerin önceliği haline geldi.

Sürdürülebilir yaşam ve sürdürülebilir çevre bilincini benimseyen LG, yeni nesil çevreci ürünler üretmeye devam ediyor. Çamaşır makinelerinden, buzdolaplarından bulaşık makinelerine kadar LG ürünleri, düşük enerji ile yüksek performans sergileyerek enerji verimliliğini artırıyor. Bunu yaparken de hem tüketicilerin konforunu en üst seviyede tutuyor hem de çevre kirliliğini önlüyor.

LG InstaView buzdolabı sahipleri, yeni nesil teknoloji sayesinde, sadece iki tıklama ile buzdolabının kapısını açmadan içerisinde yer alan ürünleri görebiliyor. Böylelikle, buzdolabı kapısının sürekli açılıp kapanması nedeniyle oluşan soğuk hava ve enerji kaybının önüne geçiliyor. Ayrıca LG'nin Inverter Lineer Kompresörü, yüzde 32'ye varan enerji tasarrufu, 20 yıla yakın dayanıklılık ve gıdaları daha uzun süre taze tutmak için en uygun sıcaklık kontrolünü de sağlıyor.

LG markalı çamaşır makinelerinde 6 Motion Direct Drive teknolojisi ile çamaşırların kumaşı belirlenerek kumaşa özel yıkama tekniği uygulanıyor. Böylelikle, standart çamaşır makinelerinin uyguladığı standart yıkama programlarına oranla yüzde 45 enerji tasarrufu sağlanıyor. Ayrıca, LG çamaşır makineleri, motorun direkt olarak kazana monte edilmesi ile, kayış ve kasnak düzeneğini ortadan kaldırıyor, sarsıntıyı en aza indirerek enerji tasarrufu sağlıyor.

Çamaşırları yıkamak için en uygun yıkama hareketini sunan AIDD teknolojisi ile LG çamaşır makineleri kumaşın yumuşaklığını algılıyor ve kumaş için en uygun hareketleri kendisi seçiyor. Bu akıllı bakım, giysilerdeki yıpranmayı yüzde 18 engelleyerek, kıyafetlerin daha uzun süre kullanılabilmelerini sağlıyor.

LG markalı kurutmalı çamaşır makinelerinde bulunan EcoHybrid özelliği ise, klasik çamaşır makinelerine oranla sudan yüzde 21 tasarruf etmeyi sağlıyor. LG'nin buhar teknolojisine sahip çamaşır makinelerinde bulunan "SteamRefresh" özelliği, 20 dakika içerisinde, deterjan kullanmadan giysilerdeki kırışıklıkları ve kokuları gideriyor. Böylelikle kullanıcılar enerji tasarrufu sağlarken, ekstra bir kimyasal madde kullanmadan temizliğe ulaşabiliyor.

- LG ürünleri ThinQ ile kontrol altında

LG'nin mobil uygulaması LG ThinQ, evle ilgili tüm işlere uzaktan erişim sağlayarak kullanıcılara diledikleri yerden cihazlarını kontrol etme imkanı sunuyor. LG'nin ThinQ destekli AI cihazları ile Wi-Fi bağlantılı cihazları birbirine bağlayan ThinQ, çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, kurutucular, klimalar, hava temizleyicileri, TV'ler ve buzdolapları dahil birçok LG ürününün uzaktan kontrolünü sağlıyor. Kullanıcıların gittiği her yere giden ev asistanı ThinQ, kullanıcıların cihazlarının harcadıkları enerjiyi kontrol edebilmesine de olanak tanıyor. Uygulama sayesinde kullanıcılar ThinQ cihazlarını uzaktan açabiliyor, kapatabiliyor, başlatabiliyor, durdurabiliyor veya ayarlarını değiştirebiliyor.

İleri teknolojisi ile enerji tasarrufu sağlayan çevreci LG ürünleri, kullanıcıların bütçesini de rahatlatıyor. Düzenlediği tüketici kampanyaları ile öne çıkan LG, ocak ayı boyunca devam edecek kampanya ve indirimlerle fayda sağlıyor.

Ocak ayı boyunca, LG Brandshop Media Markt ve Teknosa mağazalarından LG markalı Buharlı Çamaşır Makinesi alan tüketiciler, 4 adet Unibaby Çamaşır Makinesi Deterjanı'na da sahip oluyor. Quadwash Bulaşık Makinesi alan tüketicilere ise 2 adet Frosch markalı Bulaşık Deterjanı hediye ediliyor. Ocak ayı boyunca satın alınacak alttan ve üstten buzluklu LG InstaView Buzdolapları'nda 2 bin TL varan indirim sunuluyor.

Ayrıca, "www.lgkampanya.com" sitesi ziyaretçileri, 12-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek test katılarak 200 TL değerinde Migros hediye çeki kazanacak 15 tüketici arasında yer alma şansını elde ediyor.

Yorumlar