'Lezzet Düşkünleri' yarışması başlıyor

TV8 yeni bir yarışma programıyla seyircinin karşısına çıkıyor. Yeni yarışma programı Gelinim Mutfakta programının farklı bir versiyonu gibi olacak. Bu yarışmada eşler yarışıyor olacak.

Google Haberlere Abone ol
'Lezzet Düşkünleri' yarışması başlıyor

Şu ana kadar en iddialı yarışma programlarına ev sahipliği yapan TV8 yeni bir yarışma programıyla daha seyircinin karşısına çıkıyor. Yemekteyiz programının eski albenisini kaybetmesinden sonra kanal yeni arayışlara girmeye başladı. Gelinim Mutfakta ve Zuhal Topal'la Sofrada programlarına rakip olmaya hazırlanan yarışma programının adı "Lezzet Düşkünleri" olacak.

'Lezzet Düşkünleri' 25 Mayıs Pazartesi gününden itibaren saat 15.45’te TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Ünlü şef Gabriele Sponza’nın sunumuyla ekranlara gelecek olan ve seyircinin de oyları ile söz hakkı sahibi olacağı Lezzet Düşkünleri evinde, 2'li takımlar halinde yarışacak olan 5 çift, kıyasıya bir rekabet ile tüm hünerlerini sergileyerek bu evde en uzun süre kalabilmek ve haftanın ödülünü kazanmak için yarışacaklar.

Ünlü şef ise seyirciye hem pratik mutfak bilgileri verecek hem de seyircinin dili damağı olarak, ekrana gelen tüm lezzetleri detayları ile aktaracak.

Haftanın finalinde bir çift büyük ödülü kazanırken bir çift de hayallerine veda edecek. 6. günün sonunda elenen çiftin yerine ise yine çok yetenekli bir başka çift gelecek ve yarışma tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam edecek.

Lezzet Düşkünleri, 25 Mayıs Pazartesi saat 15.45’te TV8'de!

Lezzet Düşkünleri Ünlü şef Gabriele Sponza’nın sunumuyla ekranlara gelecek

 

 

Yorumlar