Soner Yalçın Leyla Çiftkurt için yazdı? Leyla Çiftkurt kimdir, neden öldü?

Tahsin Çiftkurt'un kızı Leyla Çiftkurt'un neden öldüğü, ölüm sebebinin ne olduğu konusu merakla araştırılıyor. Londra'da yaşayan 24 yaşındaki genç kız, kaldığı evde ölü olarak bulunmuştu. Ölüm nedeni ise başta yakınları olmak üzere duyanlar tarafından merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Soner Yalçın Leyla Çiftkurt için yazdı

Soner Yalçın Leyla Çiftkurt için yazdı? Leyla Çiftkurt kimdir, neden öldü? Leyla Çiftkurt adı Londra'da yaşanan ölüm olayı sonrasında gündeme geldi. İngiltere'nin başkenti Londra'da 24 yaşındaki bir Türk vatandaşının yaşadığı evinde ölü olarak bulunması sonrasında gözler kişinin kim olduğuna çevrildi. Gelen son dakika haberleri, ölen kişinin iş insanı Tahsin Çiftkurt'un kızı olduğu öğrenildi. Peki, Leyla Çiftkurt neden öldü? Soner Yalçın Leyla Çiftkurt için yazdı? Leyla Çiftkurt kimdir, neden öldü?

LEYLA ÇİFTKURT NEDEN ÖLDÜ?

İş insanı Tahsin Çifkurt'la Aslı Çetiner'in kızı Leyla Çiftkurt (24) Londra'daki evinde ölü bulundu. Leyla Çiftkurt, üniversite eğitimini Londra'da sürdürüyordu.

Sabah'ın haberine göre Aslı Çetiner, kızı Leyla'dan iki gün boyunca haber alamayınca Londra'daki üniversiteyi aradı, okula gitmediğini öğrendi. Bunun üzerine Aslı Çetiner Leyla Çetiner'in arkadaşlarından yardım istedi ve polise haber verdi. Çetiner'in arkadaşları polis eşliğinde eve girdi ve Leyla Çetiner'i hareketsiz buldu. Çetiner'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Acı haberle yıkılan Aslı Çetiner apar topar Londra'ya uçtu. Polis henüz Leyla Çetiner'in ölümüyle ilgili bir açıklamada bulunmadı, ölüm sebebi araştırılıyor.

Çift yıllar önce boşanmıştı. Tahsin Çiftkurt, Çifkurt Otomotiv'in ortaklarından. Aslı Çetiner ise, 2006'da yaşamını yitiren gazeteci Yılmaz Çetiner'in kızı. Aynı zamanda 2015 yılında aramızdan ayrılan usta oyuncu Levent Kırca'nın 'son eşim' dediği hayat arkadaşıydı.

Soner Yalçın, Sözcü gazetesindeki köşesinde, "Ah Be Leyla" başlığıyla bir yazı kaleme aldı.

Yalçın yazısında, "Kısa ömrüne ne büyük gizler yükledi kim bilir 23 seneye kaç hayat sığdırdı... Çok müadele etti; her sokak mı çıkmaz olur, bitap düşen çocuk... Hayatın ona bahşettiği talihsizlik oldu maalesef... İpek saçlı mulm, eridi... Ah be kuzum seni ölüm mü çağırdı, sen im sabırsızca koştun sonsuzluğa... Bu, ne ansızın kaza böyle.. Bu ne apansız veda böyle... Kış güneşinde uğurluyoruz seni çocuk... Söndüremediğin ateşinin külleri kavrulacak şimdi, Boğaz'da Bodrum'da... Hoşça kal leyla, gülüşü hüzünlü kızım... Biliyorsun, ölmek son uyku değil, yeni uyanış.


 

Yorumlar