KYK'lı gençler Mehmetçik için pedal çevirdi

- KYK'ya bağlı Ankara'daki yurtlarda kalan gençler, Zeytin Dalı Harekatı'na ve Mehmetçik'e destek için Eymir Gölü çevresinde bir araya geldi

Google Haberlere Abone ol
KYK'lı gençler Mehmetçik için pedal çevirdi


ANKARA (AA) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı Ankara'daki yurtlarda kalan gençler, Zeytin Dalı Harekatı'na ve Mehmetçik'e destek için Eymir Gölü çevresinde bisiklete bindi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının sitesinde yer alan bilgiye göre, Ankara'daki Tahsin Banguoğlu ve Hüseyin Gazi yurtlarında kalan üniversiteli gençler, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan ve sınır boylarında nöbet tutan Mehmetçikler için düzenlenen bisiklet turunda 11 kilometre pedal çevirdi.

Bisiklet turunda, Afrin kırsalında yer alan teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerlerin ruhuna Kur'an-ı Kerim okundu, operasyona katılan Mehmetçikler için dua edildi.

Birlik ve beraberlik uğruna göreve hazır olduklarını belirten KYK'lı gençler, "Bugün askerimize destek olduğumuzu göstermek için elimizden geleni yapıyoruz, yeri gelince biz de yanlarına gitmeye hazırız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar