Kuzey Yıldızı İvanka kimdir?

Kuzey Yıldızı İvanka kimdir sorusu dizinin son bölümünde diziye yeni katılan oyuncuyu görenler tarafından bir soruldu. Diziye yeni dahil olan bu esrarengiz oyuncu her şeyi alt üst ediyor. İvanka, Sefer'in başına bela oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Kuzey Yıldızı İvanka kimdir?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde İvanka karakterini canlandıran yeni oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır soruları son bölüm itibariyle sorulmaya başlandı. Diziye yeni dahil olan yabancı karakterin gerçekte de yabancı olduğu öğrenildi. Peki, Kuzey Yıldızı İvanka kimdir, nerelidir, Türk mü yoksa yabancı mı?

İvanka dizinin 53. Bölümünde senaryoya dahil oluyor. Karadeniz'de gemiden atılmış, boğulmak üzeyken Kuzey ile Yıldız'ın evine denk gelmiş ve kızlar tarafından kurtarılmış bir kadındır. Senaryoya Rus bir kadın olan İvanka, Rus mafyasından kaçarken Kuzey'ın kızlarına denk geliyor.

Kuzey Yıldızı İvanka kimdir?

Senaryoya göre İvanka, Rus mafyası ile değerli bir taş nedeniyle sorun yaşıyor. Mafya onun kocasını rehin alıyor. İvanka şimdi o değerli taşı bularak eşini kurtarmaya çalışıyor. Peki, İvanka karakterini canlandıran oyuncu da Rus mu yoksa Türk mü? kimdir?

Kuzey Yıldızı İvanka kimdir?

Show TV'de her Cumartesi günü yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine yeni katılan İvanka karakterini canlandıran oyuncu Rus asıllı Alona Kral'dır. Peki, Alona Kral kimdir? İşte biyografisi:

Alona Kral 1981 yılında Rusya'da doğdu. Aslen de Rus olan Alona ilk, orta, lise ve üniversite eğitimlerini ülkesinde tamamladı. 

Yüksek lisans yapmak için İstanbul'a geldi. Boğaziçi Üinversitesi'nde okumaya başladı. 

Kuzey Yıldızı İvanka kimdir?

Daha sonra oyunculuk moda dünyasından tanıştığı kişiler sayesinde Türkiye'de modellik yapmaya başladı. 

Hala da mankenlik yapan Alona Kral, şu ana kadar üç Türk dizisinde rol aldı. Bunlar, 2014 yapımı Kaçak, 2014 yapımı Filinta dizileridir. Son olarak da Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynuyor. 

39 yaşında olan Alona Kral, Türkiye'de eğitim ve iş hayatında sonra evlilik de yaptı. Aslen Diyarbakırlı olan iş adamı İlhan Zeytun ile evli olan Alona Kral'ın iki erkek çocuğu var.

Kral, İlhan Zeytun ile evlendikten sonra İslam dinine ihtida etti.

Yorumlar