Kuzey Yıldızı İlk Aşk hayranlarına kötü haber Kuzey Yıldızı İlk Aşk final yapıyor

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşıyor. Kuzey ve Yıldız'ın aşk hikayesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla seyirciyle buluşuyor. Ancak reytingler sebebi ile dizi finale yaklaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kuzey Yıldızı Hayranlarına Kötü Haber

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler'in oturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşıyor. Kuzey ve Yıldız'ın aşk hikayesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla seyirciyle buluşturan dizide; Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Ancak uzun süredir reytingleri kötü giden dizinin final kararı alındı. İzleyiciler tarafından son bölümde Kuzey'in kalbi durduğundan dolayı ve bu akşam yayınlanacak bölümde ise Yıldız'ın da kalbinin durmasından dolayı izleyiciler tarafından dizi final mi yapacak sorusu en çok sorulan sorulardan oldu. 

Peki dizi final yapacak mı ve ne zaman ?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi final tarihi net bir karar aldı. Dizinin 60. Bölümde final yapılacağı netleşti. izleyiciler tarafından büyük bir tepki alan dizi seti kararın net bir karar olduğunu tekrarladı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 60. Bölüm 17 Nisan 2021 Cumartesi günü final yapacağı kesinleşti.

 Son set günü

Final bölümünün bugün çekildiği öğrenildi. Dizi birdaha ekranlara gelmeyecek.

Apartopar final kararı alan diziye izleyicilerden büyük tepki yağdı. Dizinin final yapacağını öğrenen izleyiciler dizinin başka bir kanala geçer mi sorusu sık sorulardan sorulardan oldu.

Kuzey Yıldızı başka kanala geçer mi?

Final kararı gelen diziler sonrası Kuzey Yıldızı başka kanala geçer mi sorusu yanıt buldu! 

Kuzey Yıldızı dizisi başka kanala geçme ihtimali bulunmuyor ve sevilen dizi apar topar final yapıyor!

Dizi neden final yapıyor?

Kuzey yıldızı ilk aşk dizisi TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin özellikle AB ve ABC aldıkları reytingler sonrası 1 reytinge kadar düşen Kuzey Yıldızı reklam alamaması sebebiyle bitiyor. Kuzey yıldızı İlk Aşk dizisi devam etme ihtimali bulunmuyor ve Kuzey Yıldızı aşkı sona eriyor! 

Yorumlar

Elifnur Neden kuzey yıldızi sezon finali deilde final oluyor kuzey yıldızı dizisi için ağladım ne olur bitmesin yalvarırım ben çok seviyorum ne olur sezon finali olsun lütfennn