Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21. Bölüm izleme linki

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21. Bölüm izleme linki İzleyenler yine eğlenceli sahnelerle keyifli anlar yaşayacaklar. Kuzey Yıldızı İlk Aşk Cumartesi akşamı hem eğlenceli hem de tehlikeli sahneleriyle hayranlarının karşısına çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21. Bölüm izleme linki

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21. Bölüm izleme linki isteyenler bu akşam da Show TV ekranlarının karşısına geçecekler. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın bu akşam ki bölümünde Yıldız ve Kuzey ile Sefer ile Nahide tatil için gittikleri Kapadokya'da istenmeyen olaylara karışıyor. Öte yandan Mollaoğlu ve Kadıoğlu ailesinin genç üyelerinin hepsi Kapadokya'ya gelmişken, Ömer'de aileyi kurtarmak için gelir. Doktor ise Pembe'ye evlilik romantik bir evlilik teklifi yapmaya hazırlanıyor. 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 21. BÖLÜM CANLI İZLE - SON BÖLÜM

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 19. bölüm izleyenler Yıldız'ın babası tarafından vurulan Kuzey'in tekrar Yıldız'ın evine getirildiğine tanık olacak. Yıldız Kuzey'in yarasını temizledikten sonra evine gider. Artık hem Kuzey'e hem de Yıldız'a görüşmemek için yasak konmuştur. İkili bu yasağı aşabilecek mi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 18. Bölüm 25 Ocak 2020 Cumartesi akşamı itibariyle Show TV'de saat 20.00'de sevenleriyle buluşuyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 18. Bölüm FULL HD izleyenler Kuzey ile Yıldız arasındaki "seviyorsun-sevmiyorsun" oyununun acı bir sona ulaşacağına şahit olacak. Kuzey'in bıraktığı yüzüğü almak için merdivene tırmanan Yıldız, dengesini kaybedip düşecek. Hastaneye kaldırılmasının ardından herkes hastaneye koşacak ancak Yıldız'ın durumunun kötüleşmesi Kuzey'i öfkenin hedefi haline getirecektir.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 17. Bölüm 18 Ocak 2020 Cumartesi akşamı itibariyle Show TV'de saat 20.00'de sevenleriyle buluşuyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 16. Bölüm FULL HD izleyenler Kuzey ile Yıldız arasındaki "seviyorsun-sevmiyorsun" oyununun yeni versiyonuna tanık olacak. Bu defa aşkı sınanacak olan Kuzey değil Yıldız'dır. Öte yandan Yıldız'ı takip eden Kuzey, durumun aslını araştırıp öğrendikten sonra Yıldız'ın parasını da arabasını da alıp geri getirir. Nahide, Sefer'ın bıyıklarını keserken, Sefer bu bölümde bıyıklarının yasını tutacaktır. Öte yandan, doktor Pembe'yi istemeye gelecek. 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 16. Bölüm FULL HD izleyenler Kuzey ile Yıldız arasındaki "seviyorsun-sevmiyorsun" oyununun yeni bir boyuta taşındığına tanıklık etmişlerdi. Yıldız, Kuzey'in Şule'den boşanması için gerekli olan belgeleri Çetin'den ister. Çetin ise belgeleri vermek için 1 milyon lira ister. Yıldız, Çetin'in istediği paraları hazırlamak için elinde ne var ne yoksa satmaya karar verir. Her şeyini satan ve 1 milyonu toplayan Yıldız paraları Çetin'e verir. Öte yandan Yıldız, Kuzey'in Aykut'u dövdüğünü öğrenir. Ve bunu sorduğu Kuzey'den dövme nedeni için çok farklı yanıtlar alır. Öyte yandan okula çağrılan Kuzey kızlarının devamsızlık nedeniyle okuldan atılacağını öğrenir.

Daha önce Yıldız'a aşık olmadığını dağlara taşlara haykıran Kuzey uzun süre peşinde koşturduğu Yıldız'ı doğum gününde elde etmişti. Kuzey ile Yıldız tam birbirine kavuşmuş ve sarılmışken Kuzey'i terk ederek başkasına giden eşi Şule çıka geldi. Şule'nin Kuzey ile hala evli olduğunu söylemesi üzerine Yıldız'ın dünyası yine başına yıkılır. Geri dönen Şule, kızlarının ve Kuzey'in kalbini yeniden kazanmak için uğraşacak. Kızlardan Gökçe dünden anne ve babasının yeniden barışmasına razıyken Feride ve Mine ise babalarına tam destek vererek Yıldız ile mutlu olmalarını istiyor. Yeni bölümde Kuzey'in bir yandan Şule ile kavgalarını diğer yandan ise Yıldız'ın kalbini kazanamaya çalışmasını izleyeceğiz. 

Karadeniz'in yemyeşil doğasının içinde çekilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10. Bölüm izleyenler yine keyifli anlar yaşayacaklar. Dizinin izlediğimiz geçen haftaki bölümünde Yıldız bir sürpriz yaparak Kuzey'in doğum günü partisine katılmıştı. Burada Kuzey ile dans eden Yıldız, Kuzey'in kendisine verdiği yüzüğü parmağına takarak Kuzey'in teklifini kabul ettiğini söylemişti. Sevinçle Yıldız'a sarılan Kuzey tam o sırada arkadan gelen "Kuzey" sesi ile neye uğradığını şaşırdı.

Bir Karadeniz klasiği olan dizi izleyicilerine keyifli anlar yaşatıyor. Kuzey Yıldızı son bölüm izleyicileri eğlenceli bir bölüm seyredecekler. Kuzey ile Yıldız'ın uzun aradan sonra bir araya geldiği eğlenceli ve mutlu günlerin başladığı Kuzey Yıldızı yeni bölümler beklerken Şule'nin gelmesi ile yer yer tatsız anlar da yaşanacak.

DİĞER BÖLÜMLERDE NELER YAŞANMIŞTI?

Çünkü, Feride'yi sık sık rahatsız eden Çetin, Kuzey'den çok sert bir karşılık alıyor. Öte yandan Kuzey ve Yıldız Karadeniz'in hırçın dalgalarında fırtınaya yakalanıyor. Bu korkulu anlar ise ikilinin birbirine daha da yakınlaşmasını sağlıyor.

Çekimleri Ordu'da yapılan Kuzey Yıldızı 'İlk Aşk' iki inatçının birbirine olan aşkını konu alıyor. Kuzey yıllar sonra döndüğü köyünde pek hoş karşılanmaz. Özellikle ilk aşkı Yıldız'la karşılaşmaları keçi gibi inatları ile köprüden suya düşmeleri ile son buldu. Kuzey Yıldızı ilk aşk izleyicileri ilk bölümü beğeni ile izledi. Yıldız yıllar sonra Kuzey'in evinin ışıklarının yandığını görünce silahını kaptığı gibi soluğu Kuzey'in evinde alır ancak burada kızları karşısında görünce Kuzey'in geldiğini anlar. Yıllardır hayatında kimse olmayan Yıldız yıllar sonra ilk aşkının dönmesi ile öfkesinden deliye döner.

KUZEY YILDIZI KÜNYESİ 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin künyesi şöyle: 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yapımcısı: Süreç Film

Yönetmeni: Ersoy Güler

Başrol: Aslıhan Güner ve İsmail Demirci

Oyuncuları: Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan...

Yorumlar