Kuyumcular hafta sonu Cumartesi Pazar günleri açık mı?

Kuyumcular Cumartesi ve Pazar günleri çalışıyor mu, saat kaça katar çalışıyor? Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar soruları hafta içi altın alamayan ve düğüne gidecek olanlar için elzem bir soru ve cevabı merak edilen sualdir. İşte detay:

Google Haberlere Abone ol
Kuyumcular hafta sonu Cumartesi Pazar günleri açık

Kuyumcuların hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günleri çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Peki, kuyumcular hafta sonu çalışıyor mu, açık mı, saat kaça kadar hizmet veriyor soruları Cumartesi günü düğüne gidecek olanlar ve hafta içi altın alamayanlar için cevabı merak edilen sorulardır. Peki, Kuyumcular Cumartesi açık mı yarın 10 Eylül 2022 Cumartesi kaça kadar açık, çalışıyor mu?

KUYUMCULAR HAFTA SONU AÇIK MI?

Türkiye genelinde kuyumcuların çalışma saatleri ve mesaileri farklılık gösterebiliyor. 

Kuyumcular Pazar günü açık mı, saat kaça kadar çalışıyor?
Kuyumcular Pazar günü açık mı, saat kaça kadar çalışıyor?

 

Bazı illerde kuyumcular hafta sonu sadece cumartesi günü çalışırken, bazı illerde ise hem cumartesi hem de pazar günü çalışıyor. 

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerin AVM ve büyük alışveriş çarşılarında kuyumcular pazar günleri de hizmet veriyor.

Ancak pazar günleri alışveriş yapmak vatandaş açısından biraz dezavantajlı olabiliyor. 

Çünkü altının alış fiyatı hafta sonunda hafta içine göre bazen farklılık gösterebiliyor. Bu nedenle mümkün oldukça hafta içi altın alışverişini bitirmek gerekiyor. 

Kuyumcuların mesai saatleri ise işletmelere göre değişiyor; ancak genel olarak sabah saat 9.00'dan akşam saat 21.00'e kadar açık kuyumcu bulmak mümkündür. 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Peki altın fiyatlarında son durum nedir, haftayı nasıl kapattı altın?

Altın fiyatları 17 Aralık 2022 Cumartesi günü itibariyle altın fiyatları şöyle:  

Kuyumcular hafta sonu Cumartesi Pazar günleri açık mı?
Kuyumcular hafta sonu Cumartesi Pazar günleri açık mı?

 


 

Yorumlar