Kuruluş Osman Burçin kimdir?

Kuruluş Osman Burçin kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, aslen nerelidir, sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Kuruluş Osman Burçin kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Kuruluş Osman Burçin kimdir?

Kuruluş Osman Burçin kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, aslen nerelidir, sorularının yanıtı Kuruluş Osman dizisi meraklıları tarafından sıkça merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Kuruluş Osman Burçin kimdir?

BURÇİN KİMDİR?

Kuruluş Osman dizisinde Burçin karakterini canlandıran Aslıhan Karalar'dır. Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğindeki Kuruluş Osman dizisi Atv ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Vatandaşlar tarafından uzun zaman beklenen dizinin Türkiye'de olduğu gibi yurt dışında da Diriliş Ertuğrul gibi büyük başarılar elde etmesi bekleniyor. Dizinin başrolünde Osman karakteriyle beğenilen oyuncu Burak Özçivit yer alırken diğer ana karakterlerde vatandaşlar tarafından oldukça beğeniliyor. Bunlardan biri de Burçin karakteriyle Aslıhan Karalar oldu. Güzel oyuncunun Kuruluş Osman dizisinde Burçin rolünde karşımıza çıkacağı haberlerinin ardından sosyal medya hesapları oldukça ilgi görmüş ve takipçileri aniden artmıştı. 

ASLIHAN KARALAR KİMDİR?

Kuruluş Osman dizisinde Burçin karakteri ile karşımıza çıkan güzel oyuncu, 27 Nisan 1999 tarihinde dünyaya geldi. Güzel oyuncunun babası Ankaralı annesi ise Çanakkalelidir. Liseden sonra Londra'ya giderek King’s College'de eğitim alan Karalar, ileri derece Fransızca bilmektedir. Türkiye'ye gelen Karalar Bilkent Uluslararası Laboratuvar bölümünden mezun olmuştur. 2017 yılında düzenlenen Best Model of Turkey’e birinci olan güzel oyuncu bale ve piyano konusunda oldukça başarılıdır. 

Yorumlar