Kürşat Ayvatoğlu kim, nereli?

Kürşat Ayvatoğlu kimdir sorusu aracında uyuşturucu madde kullanırken yakalandığı ileri sürülen şahısla ilgili iddialar sonrasında gündeme geldi. İddiaların hedefindeki Hamza Dağ'dan ise açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kürşat Ayvatoğlu hakkında soruşturma

Kürşat Ayvatoğlu kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, Hamza Dağ ile bir ilişkisi var mı? Lüks aracında uyuşturucu madde kullanırken yakalandığı ileri sürülen Kürşat Ayvatoğlu'nun Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu ileri sürüldü. Ancak Dağ'ın danışmanlarından yapılan açıklamada, Ayvatoğlu'nun Dağ ile bir ilişkisinin olmadığı belirtildi.

Lüks bir araç içerisinde uyuşturucu madde kullandığına dair görüntüleri sosyal medyada gündem olan, AK Partili Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındı.

İçişleri Bakanlığı, lüks bir araç içerisinde uyuşturucu madde kullandığı görüntüleri sosyal medyada gündem olan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu'nun gözaltına alındığını duyurdu.

Kürşat Ayvatoğlu kimdir?

Öte yandan Hamza Dağ'ın danışmanı Muhammed Doğan, söz konusu iddiaları reddederek Dağ'ın böyle bir danışmanının bulunmadığını iddia etmişti. Ayvatoğlu’nun AK Parti genel merkez Ar-Ge Başkanlığı’nda çalışan ekip içinde yer alan kişilerden birisi olduğu iddia ediliyor.

Kürşat Ayvatoğlu'nun 2014-2019 yılları arasında Kastamonu Belediye Başkanlığı yapan AK Partili Tahsin Babaş'ın seçim kampanyasında görev aldığı, belediyede Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak çalıştığı ileri sürülüyor.

Aslen Kastamonulu olan Ayvatoğlu'nun ilk olarak memleketinde belediyede görev yaptığı sonra da Ankara'ya yerleştiği belirtiliyor.

HAMZA DAĞ'DAN AÇIKLAMA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili Hamza Dağ, uyuşturucu görüntüleriyle gündem olan Kürşat Ayvatoğlu'na ilişkin açıklama yaptı.

"Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız" ifadesini kullandı.

 

Yorumlar