Kuponsa avantajları Nişantaşı Üniversitesi’nde

-"1 Alana 1 Hediye" modeliyle teklifler sunan Kuponsa’nın, Gold ve Silver paketler halinde sunduğu hizmetlerden, Nişantaşı Üniversitesi mensupları özel indirimlerle yaralanabilecek

Google Haberlere Abone ol
Kuponsa avantajları Nişantaşı Üniversitesi’nde

İSTANBUL (AA) - Kuponsa, Nişantaşı Üniversitesi ile bir iş birliği gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen iş birliği ile bir yıl boyunca üniversitenin eğitim görevlileri, öğrencileri ve çalışanları Kuponsa’nın sunduğu özel imkanlardan indirimli faydalanabilecek.

Nişantaşı Üniversitesi açıklamasına göre, "Az Harca Çok Yaşa" sloganıyla kullanıcılarına, daha önce yaşamadıkları benzersiz deneyimleri tasarruf ettirerek yaşatmayı amaçlayan Kuponsa, sunduğu hizmetleri, özel ayrıcalıklarla Nişantaşı Üniversitesi mensupları ile buluşturdu.

"1 Alana 1 Hediye" modeliyle teklifler sunan Kuponsa’nın, Gold ve Silver paketler halinde sunduğu hizmetlerden, Nişantaşı Üniversitesi mensupları, özel indirimlerle yaralanabilecek. Ayrıca geçekleştirilen iş birliği kapsamında üniversitenin öğrencilerine Kuponsa’da özel staj imkânı sağlanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Nişantaşı Üniversitesi Kurumsal İletişim Uzmanı Nur Başar, "Nişantaşı Üniversitesi olarak bu büyük ailenin tüm üyelerine çok değer veriyoruz. Kuponsa’nın bize özel sunacağı indirimler ve fırsatların özellikle öğrencilerimizin bütçelerine oldukça fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Ayrıca, Kuponsa’da öğrencilerimize istihdam fırsatı da bu iş birliğinin meyvelerinden biri olacak." ifadelerini kullandı.


Yorumlar