Kumral Şükran Kurteli kimdir?

Türk sinemasının unutulmayan yüzlerinden Ahmet Mekin'in 63 yıllık hayat arkadaşı bugün 3 Şubat 2020 Pazartesi hayatını kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören Kurteli tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ahmet Mekin Kurteli gözyaşlarına boğuldu.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Mekin'in acı günü

Kumral Şükran Kurteli kimdir? Neden Öldü? Kaç yaşındaydı? gibi sorular merak ediliyor. 'Altın Portakal' ödüü alan Ahmet Mekin'in eşi Kumral Şükran Kurteli bugün hayatını kaybetti. Peki Kumral Şükran Kurteli kimdi, kaç yaşında neden öldü? İşte detaylar

Türk sinemasının unutulmayan yüzlerinden 'Altın Portakal' ödülü almış olan Ahmet Mekin Kurteli'nin eşi Kumral Şükran Kurteli 82 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören Kurteli bu sabah hayatını kaybetti.

Kanser tedavisi gördüğü hastanede bugün hayata gözlerini yuman Kumral Şükran Kurteli 82 yaşındaydı.

Türk sinemasına damgasını vuran 'Al Yazmalım' filminde  Asya'nın meşhur sözleri söylediği 'Sevgi neydi? Sevgi Emekti' sözlerinin muhatabı olan Cemşt rolüne hayat veren ünlü aktör Ahmet Mekin'in 63 yıllık hayat arkadaşı olan Kumral Şükran Kurteli'yi bir an olsun yalnız bırakmadı. Tedavi gördüğü hastanenin onkoloji servisinde hayatını kaybeden Kurteli de eşi gibi oyuncuydu.

 

Yorumlar