Tek parmağıyla yazdığı ikinci kitabını imzaladı

- Ordu'da bedensel ve konuşma engelli Erdinç Yılmaz, tekerlekli sandalyeye bağlı hayatını sürdüren gencin aşkını anlattığı kitabının imza gününde okuyucularıyla buluştu

Google Haberlere Abone ol
Tek parmağıyla yazdığı ikinci kitabını imzaladı

ORDU (AA) - Ordu'da kas hastalığına bağlı bedensel ve konuşma engeli bulunan Erdinç Yılmaz, tek parmağıyla yazdığı ikinci kitabı için imza günü düzenledi.

Altınordu ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Yılmaz, iki parmağıyla başladığı ancak hastalığının ilerlemesi dolayısıyla tek parmağıyla bitirdiği "Azmin Zaferi" adlı kitabının ardından olumlu tepkiler aldı. Çevresinden aldığı güzel eleştiriler sonrası ikinci kitabı için kolları sıvayan Yılmaz, engeli dolayısıyla hayatını tekerlekli sandalyeye bağlı sürdüren bir gencin aşkını anlattığı ikinci kitabı "Gün Batımı"nı kaleme aldı.

Yılmaz, geçen günlerde yayımlanan kitabı için Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi'nde imza günü gerçekleştirdi. İmza gününe katılanlar Yılmaz'ı tebrik etti.

Anne Hacer Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun engeline rağmen çok hırslı ve azimli olduğunu belirtti.

Erdinç'in arkadaşının tavsiyesi üzerine kitap okumaya başladığını anlatan Yılmaz, okuma sayesinde oğlunun düşünce ve fikirlerinin değişirken, kitap yazmaya karar verdiğini dile getirdi.

Oğlunun ikinci kitabının yayımlanmasından dolayı aile olarak mutlu olduklarını vurgulayan Hacer Yılmaz, "İlk kitabı Azmin Zaferi'ni iki parmağıyla yazıyordu. Ondan sonra hastalığımız ilerlediği için tek parmağa kadar düştü. Tek parmakla Gün Batımı kitabını yazdı ve bitirdi. Bugün de kitap okurlarla buluştu." dedi.

Yorumlar