İZMEK tiyatro kurslarına büyük ilgi

İZMEK kursları bünyesindeki tiyatro kursları devam ederken İzmitli vatandaşlar da kurslara büyük ilgi gösteriyor.İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İZMEK), bünyesindeki tiyatro kurslarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kursiyerlerin...

Google Haberlere Abone ol
İZMEK tiyatro kurslarına büyük ilgi

İZMEK kursları bünyesindeki tiyatro kursları devam ederken İzmitli vatandaşlar da kurslara büyük ilgi gösteriyor.

İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İZMEK), bünyesindeki tiyatro kurslarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kursiyerlerin çoğunun öğretmenlerden oluşan drama grubuna ev hanımlarının da ilgisinin yoğun olduğu kaydedildi.

Yetkililer, doğaçlama tiyatro grubundaki kursiyerlerin genellikle çalışan ve mesai sonrası kendilerine vakit ayırmak isteyen farklı meslek gruplarına ait kişilerden oluştuğunu, uygulamalı tiyatro grubundakilerin ise daha önceden tiyatro kurslarına katılanlar olduğunu ifade ettiler.

Uygulamalı tiyatro grubuna katılanlar kurs sonunda sahnelemek üzere iki farklı oyunun çalışmalarını sürdürüyor. Tiyatro kursuna katılanlar, kendilerine böyle bir imkan sağladığı için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Yorumlar