Game of Thrones 8. Sezon 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı

Game of Thrones dizisinin 8. Sezon 2. Bölüm fragmanı geldi. Game of Thrones 8. Sezon 2. Bölüm ne zaman başlıyor? Game of Thrones yayın tarihi açıklandı mı? aramaları artarken dizinin baş yapımcıları David Benioff ve D.B. Weiss, Game of Thrones dizisinin 8. Sezonunun ne zaman yayınlanacağı açıklamıştı. Taht oyunları 8. Sezon 14 Nisan 2019'da başladı.

Google Haberlere Abone ol
Game of Thrones  8. Sezon 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı

Game of Thrones Sezon 8. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Peki 2. Bölüm ne zaman başlayacak? sorularına HBO tarafından cevap geldi. Game of Thrones dizisi yapımcıları sekizinci sezonun 2019'da başlayacağını duyurmuştu, dizi 14 Nisan 2019 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara geldi. HBO'nun popüler dizisi Game of Thrones'un, 2018 yılında yeni bir sezonu yayınlamıştı.

Geçtiğimiz yıl Game of Thrones dizisinin 7. Sezonu yayınlanmış ve dizinin hemen her bölümü rekor kırmayı başarmıştı. Game of Thrones dizisinin final sezonu için sevenlerinin 2019'u beklemesi gerekiyordu. 

GAME OF THRONES 8. SEZON 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Game of Thrones dizisi

Game of Thrones dizisinin sekizci sezon çekimlerinin sona erdiği ve çıkış tarihi Nisan 2019'da yayınlanacak.

GAME OF THRONES 8. SEZONDA İZLEYİCİLERİ NELER BEKLİYOR?

Game Of Thrones’un yeni bölüm fragmanında, Jon Snow ve yanında arkadaşları keşif için akgezenlerin bulunduğu yere gittiği görülüyor. İki birliğin karşılaşması sonucu kılıçlar çekilerek cenk edildiği sırada Jon Snow bir sonraki sahne adamlarıyla koştuğu görülürken sadece bir akgezen yakalayarak gelen tehlike için diğer krallıklara kanıt olarak götürecek. Ancak oldukça tehlikeli hal alan bu durumu Jon Snow ve yanındakiler nasıl kazasız belasız yakayı kurtaracak hep birlikte yeni bölümde göreceğiz.

Game of Thrones dizisi

Not: Game of Thrones 7.sezon bölümleri, beIN Connect ve Digiturk platformlarında yer alıyor. Eğer platforma üyeliğiniz varsa; Game of Thrones 7.sezon 7. bölümü yani sezon finalini internetten izleyebilirsiniz. Bunun dışında internet üzerinden yasal olmayan sitelerden Game of Thrones 7 sezon 7.bölümünü Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz. Fakat bunun bir suç olduğunu sakın unutmayın.

Yeni sezon yaklaşırken bizde geçmiş sezonları bir hatırlayalım. Dikkat! bu yazı spoiler içerir...

1.Sezon

Kış yaklaşıyor. 1.Sezon 1.bölümden itibaren en çok işiteceğimiz cümle 'kış yaklaşıyor'. İlk bölümden itibaren olaylar hızlı ve heyecanlı bir biçimde yol alacak. İlk olarak bir kaçak gece nöbetçisi onursuzluğundan dolayı öldürülür. Kışın yaklaştığı haberi ile Kral Robert  eski arkadaşı olan Kışyarı hükümdarı Ned Stark'a sağ kolu olması için teklifte bulunur. Stark bunu kabul eder ve kızları Sansa ve Arya ile kralın eli olmak için krallığa gider. Starkın oğlu Bran, Kraliçe Cersei ve Jaime'inin ensest ilişkisine şahit olmuş ve kuleden düşürülmüş ve mucizevi şekilde sadece ayaklarını kaybederek hayatta kalmayı başarabilmiş durumdadır. Bu arada Stark'ın üvey oğlu Jon Snow Gece nöbetçilerine katılmıştır. Dünyanın diğer ucunda ise Daenerys ise Dothran'ların lideri Droga ile evlenip Dothran'ların Khaleesi olmuştu. Bran Stark'ın düşmesinin perde arkasında Lannisterler'in olduğunu öğrenen Catelyn kocasına Petryr Baelish ile haber uçurur. Ned ise kralının gayrimeşru çocuklarının olduğunu öğrenir. Bu sırada kral avdayken öldürülür. Ned Stark'ta idam edilir. Arya kaçar. Joffrey ile nişanlanan Sansa ise babasının değil nişanlısının yanında durmak zorunda kalır. Jon Snow ailesi ve gece nöbetçileri arasında kalır. Babasının utanç kaynağı zevk düşkünü oğlu Tyrion yine babasının kararı ile kral eli olur. Ve kralın ölümü Joffrey'in kral olması ile heryerde savaş başlamıştır.

2.Sezon

Stannis Baratheon ise tahtın üzerinde oturan Joffrey'in Kral Robert'ın oğlu olmadığını bir ensest ilişkinin mahsulü olduğunu savunarak tahtın gerçek sahibinin kendisi olduğunu söyler. Aynı zamanda Stannis rahibe Melisandre'nin tanrısına bağlılık yemini eder. Rahibe ise ortalıklarda 'Gece karanlık ve dehşetle dolu, ancak ateş hepsini kül eder' diyerek Stannis için ordu kurmaktadır. Robb Stark ise savaşlardan sürekli galip gelmekte başarısına başarı katmaktadır. Buna sinirlenen Joffrey Sansa'ya işkence etmeye devam eder. Robb ihanete uğrarken Stannis ise hedefin ulaşmaya odaklanmıştır ve tüm gücüyle kralın topraklarına saldırır. Kışyarını Ramsay Snow kuşatır ve alır. Daha kuzeyde, Sur'un orada ise büyük tehlike yaşamıştır çünkü kış geliyor.

3.Sezon

Gece Nöbetçileri kara kaleye dönerler. Daenerys lekesiz ordusuna sahip olur. Ejderhalar doğmuştur. Kuzey kısmında Bran ve Jojen üç gözlü kuzgunun peşine rüyaları sayesinde yanaşmaktadır. Serçeparmak ise Baelish ile evlenmiştir. Cüce Tyrion ise Sansa ile evlenmiş ve elini Sansa'ya hiç sürmemiştir. Robb Nehirova'nın desteğini geri alabilmek için dayısının liderin kızı ile evlenmesini sağlar. Düğün günü Arya ailesine kavuşmaya çok yaklaşmışken. Bir olay ile kanlı düğün yada kızıl düğün meydana gelir ve Arya annesi ve abisi Robb'u göremeden uzaklaşmak mecburiyetinde kalır.

4.Sezon

Joffrey öldürülür ve tahta kardeşi geçer. Tazı ve Arya vadiye varmak üzeredirler. Sansa ise serçeparmak ile birlikte tezesi Lysa'nın bulunduğu vadidedir. Gece nöbetçileri yabanilerin saldırılarına karşılık hazırlık içerisindedir. Bran kalp ağacını bulur fakat buraya gireye bilmek için bir kaç ak gezenle savaşmak mecburiyetinde kalırlar. Daenerys' yavru ejderhaları büyüme ve annelerini artık dinlememeye başlamıştır. Jamie ve Cersei'nin ensest ilişkisinden olan oğulları Joffrey'in yasını tutmaktadırlar.

5.Sezon

Stannis Gece Bekçilerinin desteğini alan yabanilere krallığa onunla birlikte mücadele etmesini teklif etmiştir. Arya Braavos'a gitmiş ve kimliksiz olup intikamının peşine düşmüştür. Sansa ise serçeparmakla birlikte evi olan Kışyarına döner fakat kardeşlerini öldrdüğünü düşündüğü ve orayı ele geçiren Ramsay Snow ile evlenmek mecburiyetinde kalır ve türlü işkencelere maruz kalır. Kanından birini ışığın tanrısına kurban et diyen Rahibeyi dinleyen Stannis onu dinler ve küçük kızını ateşlerin içine salar bu yüzdende ordusunun yarısını kaybeder. Balton ordusu ile savaşa giren Stannis ikinci mağlubiyetini alır.

6.Sezon 

Kuzeyde Sansa ve Theon kaçar. Ramsey peşlerine köpeklerini salar. Güneyde Cersei ise kızının yasını tutmaktadır. Bran üç gözlü karga ile psişik güçlerini kullana bilmenin alıştırmalarına devam eder. Sansa Kara Kaleye abisi Jon Snow'un kalesine ulaşır. Deniz ötesinde ise Tyrion köle efendileri ile anlaşma yapar. Ramsey Jon Snow'a bir mektup yollar. Jon Snow ve Sanaa ise Kuzeydeki evleri olan Kışyarını almak için bir plan yaparlar. Cercei ise inanç tarafından yargılanır ve sokaklarda çırılçıplak hakaret edilerek krallığa yürümesine karar verilir.

7.Sezon

Kuzey artık Sansa'dadır ve Arya'da artık Sansa'nın yanına Kışyarı'na dönmüş ve yüzleşmişlerdir. Jon ise Daenerys'e ak gezenleri anlatır. Daenerys Jon'a karşı birşeyler hisseder ve Jon'u ak gezerlerden kurtarır. Fakat ejderhalarından birini kaybeder ve o ejderhada artık bir ak gezendir ve eller eşitlenmiştir.Kış gelmiştir.Final ise heyecanlıdır. Ak gezenlerden kurtulmaya çalışan Jon Snow ve ordusu bakalım 8.sezonda neler yapmış.

İşte size Game Of Thrones yeni Fragmanı;

Yorumlar