'Çiziyorum Haklarımı Biliyorum'un ödülleri verildi

İBB tarafından düzenlenen 'Çiziyorum Haklarımı Biliyorum' konulu karikatür yarışması ödül töreni boğaz gezisi ile birlikte gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
'Çiziyorum Haklarımı Biliyorum'un ödülleri verildi

Ahmet Turan | Sonhaberler.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nın 12-18 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası kapsamında liseler ve ortaokullara yönelik düzenlediği 'Çiziyorum Haklarımı Biliyorum' konulu karikatür yarışması ödül töreni 13 Mart Salı günü saat 10:30'da boğaz gezisi ile birlikte gerçekleşti.

"Çiziyorum Haklarımı Biliyorum" adı altında İstanbul'daki liseler ve ortaokulları kapsayan karikatür yarışması; eğitim çağındaki çocukları ve gençleri tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak, sanatsal çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, sergilemek ve kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacıyla düzenlendi. 

İBB Tüketici Hakları Zabıta Amirliği tarafından düzenlenen yarışmanın ödül programı yapılan boğaz turu ile vapurda gerçekleşti.  Birinci laptop, ikinci fotoğraf makinesi, üçüncü ise pen tablet ödülüne hak kazandı. Finale kalan öğrencilere ise mansiyon ödülleri takdim edildi. 

Öğrenciler ödüllerini Zabıta Destek Hizmetleri Müdürü Yılmaz Lazoğlu, İstanbul İl Milli Eğitim Sitrateji Geliştirme Müdürü: Timur Tuğral ve Tüketici Hakları Zabıta Amiri: Sinan Kalender Tarafından Aldı.

Yorumlar