Bu hafta 4 film vizyona girdi

Milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayatının anlatıldığı Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi ve 3 yabancı film bu hafta itibari ile yayına girdi.

Google Haberlere Abone ol
Bu hafta 4 film vizyona girdi

Türkiye sinemalarında bu hafta biri yerli yapım olmak üzere toplam 4 film vizyona girdi.

CEP HERKÜLÜ: NAİM SÜLEYMANOĞLU

"Cep Herkül'ü" Naim Süleymanoğlu'nun hayatının anlatıldığı Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi bugün itibariyle vizyona girdi. Yapıca ufak tefek olması ancak çok güçlü olması ve halterde kırdığı dünya rekorları nedeniyle "Cep Herkülü" lakabıyla anılan Naim Süleymanoğlu'nun hayatının anlatıldığı filmi izlemek isteyen vatandaşlar 22 Kasım itibariyle sinemalara gidebilir. Filmin yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu otururken filmin oyuncu kadrosunda Hayat Van Eck, Yetkin Dikinciler, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Uğur Güneş, İsmail Hacıoğlu, Renan Bilek ve Bülent Alkış yer aldı.

KARLAR ÜLKESİ 2

Özellikle küçük yaştaki vatandaşlara hitap eden Karlar Ülkesi 2 sinema filmi yılın en çok beklenen animasyon filmlerinin başında yer alıyordu. Karlar Ülkesi 2 20 Kasım'da vizyona girdi.

DOKTOR UYKU

Mike Flanagan'ın yönettiği sinema filminin oyuncu kadrosunda ise Carel Struycken, Ewan McGregor, Rebecca Ferguson yer alıyor. Film bugün itibariyle vizyona girdi.

ÜZGÜNÜZ, SİZE ULAŞAMADIK

Ricky, ekonomik krizin ardından işini kaybeder, aile bireylerine bakabilmek için kargolarından kendisinin sorumlu olduğu bir işe girer. Bugün vizyona giren filmin yönetm koltuğunda Ken Loach oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone bulunuyor.

Yorumlar