Bakan Kurtulmuş, Cüneyt Gökçer Sahnesi’nde ’Osmancık’ı izledi

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Cüneyt Gökçer Sahnesi’nde Osmancık adlı oyunu izledi.Yeni sezonun ilk turunda 35 oyun ile seyircisini selamlayan Devlet Tiyatrolarının prömiyeri geçtiğimiz hafta yapılan iddialı oyunlarından “Osmancık”,...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Kurtulmuş, Cüneyt Gökçer Sahnesi’nde ’Osmancık’ı izledi

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Cüneyt Gökçer Sahnesi’nde Osmancık adlı oyunu izledi.

Yeni sezonun ilk turunda 35 oyun ile seyircisini selamlayan Devlet Tiyatrolarının prömiyeri geçtiğimiz hafta yapılan iddialı oyunlarından “Osmancık”, adeta kapalı gişe oynuyor. Bir destanın öyküsü olan Tarık Buğra eseri “Osmancık”ın Cüneyt Gökçer Sahnesi’nde dün akşamki gösterimini eşi ile birlikte izleyen Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, oyun sonrasında Twitter hesabından yeni sezona ilişkin paylaşımda bulundu. Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncularının Tağrık Buğra’nın “Osmancık” isimli eseriyle güzel bir oyun çıkarttıklarını belirten Kurtulmuş, “Tarık Buğra’yı rahmetle yad ediyor, başta oyuncularımız olmak üzere tiyatroya gönül veren herkese hayırlı bir sezon diliyorum” ifadelerini kullandı.

Oyunun sahneleneceği günün sabahı babasının vefat haberini alan oyunculardan Can Öztopçu’yu babasının ölüm haberini almasına rağmen sahneye çıkıp, rolünü kusursuz oynaması nedeniyle de oyun sonrası sahneye çıkarak tebrik eden Kurtulmuş, Rum beyini canlandıran Öztopçu’nun geceyi bin kat daha anlamlandırdığını kaydederek, sanatçıya başsağlığı dileklerini iletti.

Bakan Kurtulmuş, oyuncularla birlikte seyirciyi selamladığı sahnede oyuncularla da tokalaşarak tebrik etti.

Yorumlar