Bahadır Cüneyt Yalçın ve Defne Suman, okurlarıyla buluşuyor

Türkçe edebiyatın yeni ve güçlü kalemlerinden Bahadır Cüneyt Yalçın ve Defne Suman, ’Yazarlarla Kahve Sohbetleri’ etkinlik dizisinin konuğu olarak 21 Ekim Cumartesi günü Balat’ta okurlarıyla buluşacak.Yeni nesil yazar platformu Yazım...

Google Haberlere Abone ol
Bahadır Cüneyt Yalçın ve Defne Suman, okurlarıyla buluşuyor

Türkçe edebiyatın yeni ve güçlü kalemlerinden Bahadır Cüneyt Yalçın ve Defne Suman, ’Yazarlarla Kahve Sohbetleri’ etkinlik dizisinin konuğu olarak 21 Ekim Cumartesi günü Balat’ta okurlarıyla buluşacak.

Yeni nesil yazar platformu Yazım Kılavuzu ve Olmadık Projeler, edebiyat tutkunlarını Balat’ta buluşturmaya devam ediyor. ’Yazarlarla Kahve Sohbetleri’ etkinlik dizisinin bu kez konuğu Türkçe edebiyatın yeni ve güçlü kalemlerinden, ’Mütevazi Bir İntikam’, ’Hep Lunapark’ ve ’Eski Karım Uzaya Gidiyor’ kitaplarının yazarı Bahadır Cüneyt Yalçın oluyor. Yazarlarla, kitapları ve yazarlık serüvenleri üzerine kahve eşliğinde sohbetlerin yapıldığı etkinlik dizisinin üçüncü programı, 21 Ekim Cumartesi günü Olmadık Projeler Atölyesi’nde gerçekleştirilecek.

Roman ve modern toplumda yaşayan insanın psikolojisini araştıran yazılarıyla öne çıkan, ’Yaz Sıcağı”, ’Mavi Orman”, ’Saklambaç” ve ’Emanet Zaman” kitaplarının yazarı sosyolog ve yoga eğitmeni Defne Suman ise aynı gün yapılacak söyleşide okurlarıyla bir araya gelecek. 2 gün sürecek olan söyleşinin devamı 22 Ekim Pazar günü aynı saatlerde gerçekleştirilecek.

Yapılan açıklamada okuma ve yazma tutkunlarını Balat’ta buluşturan etkinlikler serisine katılım ücretsiz olduğu belirtildi.

Bahadır Cüneyt Yalçın kimdir?

1982 doğumlu olan Bahadır Cüneyt Yalçın, Kırıkkale Fen Lisesi’nin ardından İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nden mezun oldu. 2003-2007 arasında edebiyat dergilerinde şiir ve hikayeleri yayımlananan Yalçın, mizah edebiyatı dergisi Deli Defteri’ni çıkardı. 2011’de Afili Filintalar’a katılan yazar, Mütevazi Bir İntikam, Hep Lunapark ve Eski Karım Uzaya Gidiyor gibi adından söz ettiren kitaplarını yazdı.

Defne Suman kimdir?

1974 İstanbul doğumlu olan Defne Suman, Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamladı. Yüksek Lisans tezinden çıkan makalesi ’Feminizm, İslam ve Kamusal Alan’ İslam’ın Yeni Kamusal Yüzleri adlı kitapta yayınlandı. 2007 yılında açtığı bloğu ’İnsanlık Hali’, Türkiye’de ve dünyada çok sayıda okurun düzenli olarak ziyaret ettiği bir site haline geldi. Yaz Sıcağı, Mavi Orman, Saklambaç ve Emanet Zaman gibi önemli eserleri bulunan sosyolog ve aynı zamanda yoga eğitmenliği yapan Suman, roman ve modern toplumda yaşayan insanın psikolojisini araştıran yazılar yazmayı sürdürüyor.

Yorumlar