"Baba Oğul Cemil Beyler" sabah kahvesine eşlik edecek

- "Klasik Sabah Kahve Konserleri"nde bu hafta Tanburi Cemil Bey ve Mesut Cemil Bey'in eserlerinden seçmeler Kadıköy İstanbul Kitapçısı'nda yankılanacak

Google Haberlere Abone ol
"Baba Oğul Cemil Beyler" sabah kahvesine eşlik edecek

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ tarafından her pazar günü düzenlenen, "Klasik Sabah Kahve Konserleri"nde bu hafta Tanburi Cemil Bey ve oğlu Mesut Cemil Bey'in eserlerinden seçmeler yer alacak.

İstanbullulara klasik müzik eşliğinde kahvelerini yudumlama imkanı tanıyan etkinlik, Kadıköy'deki Şehir Hatları Eminönü-Karaköy İskelesi'nin ikinci katında yer alan İstanbul Kitapçısı'nda gerçekleştirilecek.

"Klasik Sabah Kahve Konserleri", üniversitelerin konservatuvar bölümlerinde profesyonel müzik eğitimi alan genç müzisyenlere sahne deneyimi yaşama imkanı verirken, İstanbullulara da müzik ziyafeti sunmayı amaçlıyor.

"Baba Oğul Cemil Beyler" Tanburi Cemil Bey ve oğlu Mesut Cemil Bey'in eserlerinden seçmelerin yer alacağı konser, 1 Nisan 11.30'da başlayacak.

Konserde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarında eğitim gören Ecem Aytekin, Aytülü Tarkun ve Paşa Güven sahne alacak.

Yorumlar