Özlem Kurt kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Yarışmada büyük bir performans göstererek uzun süre birincilikler kazanan ve elenmeyince kendi isteğiyle, ailevi nedenlerle yarışmadan ayrılmak durumunda kalan Özlem, yarışmaya yeniden geri döndü. Özlem'in dönüşü hayranlarını memnun etti.

Google Haberlere Abone ol
Özlem Kurt kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

Kuaförüm Sensin yarışmasının yarışmacılarından Özlem Kurt kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Yarışmanın en fenomen isimlerinden biri olan Özlem, uzun süre kalan isimlerden biriydi. Yarışmadan puanlama sistemiyle elenmeyince, ailevi nedenlerden dolayı kendisi ayrılmak istemişti. Yarışma jürisinin verdiği ortak kararla Özlem'in ayrılma kararı kabul edilmişti. Özlem, partneri Hayat ile birlikte yarışmada, elenmeden ayrılan isimler arasında bulunuyordu. Ancak hafta başında Özlem büyük bir sürpriz yaparak yeniden yarışmaya döndü. Peki, yarışmaya yeniden dönen Özlem Kurt kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Özlem Kurt, yarışmaya ilk olarak 17 Haziran 2019 Pazartesi günü Hayat Bölükbaşı ile birlikte yarışmaya katılmıştı. 

İşte Özlem Kurt biyografisi:

38 yaşındadır.

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Özlem Kurt evli ve 2 çocuk annesidir. 

22 yıllık bayan kuaförüdür. 

Kendini, "5 yıldır makyaj sanatçısıyım" şeklinde tanımlıyor.

Birlikte yarıştığı partneri Hayat Bölükbaşı ise 32 yaşında 15 yıllık bayan kuaförüdür. Bölükbaşı, akademisyen kuaför olmakla övünüyor.

Özlem ve Hayat, yarışmaya kendi istekleri doğrultusanda veda etmişlerdi; yani elenmemişlerdi. 

İkili yarışmada çok ses getiren yarışmacılar arasında yerini almıştı. Ancak ailevi nedenlerden dolayı yarışmadan ayrılmak isdeklerini yapımcılara bildirmiş ve yarışmadan ayrılmışlardı. 

Özlem Kurt'un yarışmada, kendine olan yüksek özgüveniyle hareket etmesi, yarışmacı arkadaşları tarafından sık sık tepkiyle karşılansa da hayranları tarafından beğeniyle izleniyor. Özlem'in kendini beğenmiş halleri olduğunu savunan arkadaşları ise bu durumdan hiç memnun değil.

Hayat Bölükbaşı ve Özlem Kurt (Soldan Sağa)

 

Yorumlar

Zeyno Ozlem ve hayat sizi hic sevmedim gidin ba buse hasan taner ismihan asli abdullah tayfun abi serap abla geri donsun sizi cok sevyorum
inсilay kurt canmmmmmmmmmm teyzemmmm
farhat turkmenistanly matnazarow 2007 sen 1 numarasin özlem abla yarin beni öw
turkmenistanly ferhat matnazarow seni çok seviyorum özlem abla
Esra Kuaförüm sensin çok sıkıcı olmuş