Kuaförüm Sensin Mustafa Batur kaç yaşında, evli mi bekâr mı?

Kuaförüm Sensin yarışmacısı Mustafa Batur kaç yaşında, evli mi bekâr mı, asıl mesleği nedir? Mustafa Batur son olarak Mayıs ayından bu yana Best Of yarışmasına dahil olan isimler arasında yer aldı. Karantina günlerinden biraz kilolu çıkan Mustafa kısa sürede kilo vermeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin Mustafa kaç yaşında, evli mi?

Kuaförüm Sensin yarışmasında yer alan takımlardan birinin üyesi olan Mustafa Batur kaç yaşındadır, evli mi bekâr mı? Asıl mesleği nedir?

İşte Kuaförüm Sensin Mustafa hakkında merak edilen bilgiler. 

Kuaförüm Sensin Mustafa'nın tam adı Mustafa Batur'dır.

Mustafa 1992 doğumludur. 

Bekârdır.

Yaklaşık 15 yıldır kuaförlük yapıyor. 

Yarışmaya katıldıktan sonra büyük bir hayran kitlesine ulaştığını belirten Mustafa, yarışmacılardan Tuğçe'nin de hayran olduğu bir isim.

Mustafa, yarışmada iki haftadan fazla kalabilen nadir yarışmacılar arasına girerken; rakipleri bu durumu Özlem ve Hayat ikilisiyle kurdukları ittifağa bağlıyor.

Saç kesim uzmanı olan Mustafa'nın yarışmadaki görevi de saç yapımıdır.

Mustafa'nın ortağı Tunahan Dede ise 24 yaşındadır. 7 yıldır makyaj sanatçılığı yapıyor.

Kuaförüm Sensin Mustafa, yarışmanın 50. Hatfasına özel olarak düzenlenen "Best Off" yarışmasına katılan şanslı isimlerden birisi oldu. Arkadaşı Tuna ile birlikte yarışmaya bir kez daha katılan Mustafa, önceki bölümlerde renkli kişiliğiyle yarışmaya renk katmıştı. 

Mustafa ile Tuna, daha önceki bölümlerde yarışmaya renk katmanın yanında iki erkek olarak kadın kuaförlere karşı büyük başarı elde etmeleri dikkat çekmişti. İkli uzun süre boyunca yarışmanın hem günlük birinciliklerini hem de haftalık birinciliklerini ellerinde bulundurmuşlardı. 

Birden fazla kez haftanın birincisi olarak ödülleri alan Mustafa ve Tuna da diğer arkadaşları gibi "ittifaklara" kurban gitmişlerdi. 

Yarışmacılar arasında kurulan ittifaklar nedeniyle başarılı birçok yarışmacıda olduğu gibi onları da kötü bir sonla buluşturmuştu. Normal şartlarda elenmeleri biraz zor olan ikili yapılan ittifaklar neticesinde yarışmadan elenmek durumunda kalmışlardı. 

İkili yarışma boyunca önemli bir hayran kitlesine de kavuşmuştu. Hayran kitlesi oluşan ikilinin desteği de hayli güçlüydü. Sosyal medya platformları üzerinden gelen destek ikili için sık sık moral oluyordu. 

Ancak yarışmadan ayrılmaları onlarla birlikte sosyal medyadaki destekçilerini de üzmüştü. Şimdi yeniden parkura geri dönmeleri hem onları hem de hayranlarını sevindirmiş olmalı. Yarışmanın bu haftaki etabında iddialı isimlerle yarışacak olan ikilinin nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyor. 

Best Off'un sadece bu hafta mı yoksa ondan sonra da mı devam edeceği henüz bilinmiyor. 

Kuaförüm Sensin Mustafa kimdir?
Mustafa Batur

 

Kaynak: SonHaberler

Yorumlar

gül jamal mustafa ve tuna sizi çok sevirem men azerbeycandan sizi izlirem
Maral Barhaba oncelikle ban maral Turkmenistada yasyyorum hayat ile ozleme bayylyorum mustafa ve tunayada
Merhaha Mustafa ve Tuna ilk once sunu soylemek istiyorum sizin yaptiniz islere bayiliyorum Kacirmadan izliyorum Tuna ve Mira ikiniz de cok yakisiyorsunuz
Dilnaza Meraba Mustafa bey ben turkmenistandan Dilnaza ben sizin cok hayraninizim sizin yaptiğiniz isleri cok beyeniyorum. Başarilar diliyorum.
Azada Ben Azada Turkmenistandanim bu yarishmani her gun hich kachirmadan sabirsizlikla izliyorum. Ve bu yarishmada birinciligin Hayat ve Ozlemin hakki olduguna inaniyorum. Hayat ve Ozlem size hayattada uarishmadada basharilarin en guzelini dileyorum. Lutfen bu yorumumun yarin ekranda yazili olarak Hayat ve Ozleme iletilmesini Rica ediyorum. Onlari çok sewiyorum.