Ayşegül Kartal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ayşegül Kartal yani Kuaförüm Sensin yarışma programının dört jüri üyesinden biri olan isim yarışmayı izleyen seyirciler tarafından merak ediliyor. Peki, Ayşegül Kartal kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

Google Haberlere Abone ol
Ayşegül Kartal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ayeşgül Kartal Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin programının dört yarışmasından biridir. Yarışmadaki tavrı hareketleri ve yarışmacılara karşı sert eleştirileriyle dikkat çeken Kartal, yarışmayı izleyen seyirciler tarafından da merak ediliyor. Peki, Ayşegül Kartal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? 

Bilindiği gibi Ayşegül Kartal Kuaförüm Sensin jüri üyeliğinden ayrılan Sebile Ölmez'in yerine gelmişti. Ayşegül Kartal aslen İstanbullu'dur. 38 yaşındadır. Asıl mesleği ressamlıktır. 

İşte Ayşegül Kartal'ın kısa biyografisi: 

Ayeşgül Kartal 1981 yılında İstanbul'da doğdu.

Ayşegül Kartal, aslen resim ile ilgilenirken bir anda gelen iş teklifi ile makyaja yönelmiştir.

İlk iş olarak reklamlarda asistanlık yapan Kartal Haziran Gecesi dizisi ile dizi sektörüne geçiş yapmış oldu.

Ayşegül Kartal kimdir?
Kuaförüm Sensin Jüri Üyesi Ayşegül Kartal

 

İlk rujunu 22 yaşında süren Kartal, kendisine makyaj yapmayı pek sevmemektedir. Başkalarını güzelleştirmeyi tercih eden makyöz işini çok sevmektedir.

Ayşegül Kartal 2016 yılında oyuncu Caner Kurtaran ile evlenmişti.

Bugüne kadar bir çok dizide makyözlük yapan güzel isim Pulsar, Adını Feriha Koydum, Küçük Sırlar, Kaçak Gelinler ve Kiralık Aşk gibi bir çok dizide makyözlük yapmıştır.

on olarak sevilen dizi Hercai dizisinin makyözlüğünü yapmıştır.

Makyaj konusunda ünlüler ile çalışmasının kendisini hiç bir zaman zorlamadığını dile getiren Kartal, makyajın kişilerin kendisine göre olduğunu söylemiştir.

Elçin Sangu, Merve Boluğur, Sinem Öztürk ve Gamze Karaman makyajı en çok yakıştırdığı ünlüler arasında bulunmaktadır. 

Özellikle makyaj’ın temiz yapılmasına oldukça titiz bir yaklaşım sergileyen Ayşegül Kartal, 2019 yılında Show Tv ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin isimli yarışma programına katılmıştır. 

Maalesef boyu, kilosu ve aslen nereli olduğu gibi bilgilerine henüz ulaşılamamıştır.

Ayşegül Kartal'ın da jüri heyeti arasında yer aldığı Kuaförüm Sensin jüri heyeti şu ana kadar birçok kez değişti. Değişmeyen isimlerin başında ise Adnan Serter geliyor. Yarışmacılar arasında ayrım yapmadan yorumlarda bulunan ve yapıcı eleştirileriyle onlara yol gösteren Adnan Serter, diğer jüri üyelerine nazaran biraz daha seviliyor.

Ayşegül Kartal'ın yarışmacılara kızdığı anlardan birisi:

Yorumlar

D Kuzeniyim. Aslen Sivaslidir ve şu an bekardir.
EMİNE Çok iyi bilgiler aldım.Çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık♥♥♥