Kuaförüm Sensin Emine ve Burak kimdir?

Kuaförüm Sensin Emine ve Burak ikilisi kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Yarışmaya yeni katılan ikili merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin Emine ve Burak kimdir?

Kuaförüm Sensin Emine ve Burak ikilisi kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? 

Kuaförüm Sensin 33. Haftasında yarışmaya dahil olan isimler netleşti. 32. Hafta elenen isimler Koray ve Sevil olmuştu. Onların yerine bu hafta iki yeni isim yarışmaya dahil oldu. Yarışmaya yeni katılan isimler Emine Gök ve Burak Bayraktar oldu. 

Peki, Kuaförüm Sensin Emine Gök ve Burak Bayraktar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

İşte Emine Gök ve Burak Bayraktar hakkında merak edilen soruların cevapları: 

Emine Gök, yarışmaya para için katıldığını belirterek mevcut yarışmacılardan Bilal Ağın'ın tepkisini çekti. 

Kuaförüm Sensin Emine ve Burak kimdir?

Emine Gök, yarışmaya kadın kuaförü olarak katıldı.

KUAFÖRÜM SENSİN EMİNE GÖK KİMDİR?

Emine Gök 33 yaşında olduğunu açıkladı.

Mesleğe 12 yaşında başladığını, 21'inci yılında olduğunu söyleyen Emine Gök, yarışmaya İstanbul Kadıköy'den katıldığını ifade etti.

Emine Gök kimdir

"Hem eğitimliyim, hem alaylıyım, hem eğitmenim hem de şovmenim" diyen Emine Gök, yarışmacı arkadaşlarına şimdiden iddialı olduğunu göstermeye çalıştı.

Liseyi kuaförlük meslek lisesinde tamamladığını aktaran Emine Gök, yurt dışında da kuaförlük üzerine eğitimler aldığını söyledi. Aynı zamanda saç sağlığı uzmanı olduğunu belirten Emine Gök, hali hazırda bir akademi merkezinde de eğitmen olarak görev yaptığını kaydetti.

KUAFÖRÜM SENSİN BURAK BAYRAKTAR KİMDİR?

Burak Bayraktar ise yarışmaya makyöz olarak katılıyor.

Burak Bayraktar

Burak Bayraktar 26 yaşındadır, Mersin Üniversitesi'nden Güzellik Uzmanlığı bölümünden mezun oldu. Aynı zamanda hem alaylı hem okumuş birisi olduğunu söylüyor. 15 yıldır makyözlük  yaptığını açıkladı. Halihazırda bir salonda çalıştığını belirten Burak, aynı zamanda freelance çalıştığını da sözlerine ekledi. 

Detaylar Geliyor...

Yorumlar