Kuaförüm Sensin Çetin ve Fatma kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Kuaförüm Sensin yarışmasının 27 Ocak 2020 Pazartesi günkü yeni yarışmacıları Çetin Köroğlu ve Fatma Demirci oldu. İkili yarışmaya İstanbul Bahçelievler'den katılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Çetin Köroğlu ve Fatma Demirci kimdir?

Kuaförüm Sensin Fatma ve Çetin kimdir? Yarışmanın 27 Ocak 2020 Pazartesi günü başlayan yeni hafta maratonuna katılan yeni isimler de belli oldu. 

Buna göre bu hafta yarışmaya yeni katılan yarışmacıları Kuaför Çetin Köroğlu ile makyöz Fatma Demirci oldu.

Peki, Kuaförüm Sensin Çetin Köroğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Kufaörüm Sensin Fatma Demirci kaç yaşında, yarışmaya nereden katılıyor?

Çetin Köroğlu aslen İzmirli ve evlidir. İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde 10 yıllık kuaför salonu bulunuyor. 15 yaşından bu yana profesyonel olarak kuaförlük yapıyor. Gençlere ders vermeye geldiğini söylüyor.

Fatma Demirci de yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. 23 yıllık kuaför olduğunu söyleyen Fatma hanım, işinde çok iddialı olduğunu söylüyor. Fatma hanım, hayattaki en değerli varlıklarının anne ve babası olduğunu söylüyor. Fatma hanım yarışmaya kendi kurallarıyla gelerek, kurallarını elindeki, "kara deftere" yazmıştı.

Çetin ve Fatma yarışmada önemli bir başarı göstererek kalmayı başaran isimler oldu. Yarışmacılar arasında yaşı en büyük olan isim olan Fatma renkli kişiliğiyle yarışmaya eğlence katıyor. Öte yandan Fatma hanımın partneri Çetin ise duygusal kişiliği nedeniyle yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri oluyor. Fatma ve Çetin ikilisi 14 Şubat 2020 Cuma günü düzenlenen hafta finali etabında jüri heyetinden tam puan alarak herkesten 5 puan almayı başardı.

HASAN VE BUSE ELENMİŞTİ

Yarışmanın bu hafta elenen isimleri sürpriz olmuştu. Çünkü uzun zamandır yarışmada kalmayı başaran Hasan ve Buse ikilisi haftanın en düşük puanını alarak sürpriz bir şekilde elendi. İkilinin elenmesindeki en büyük sebep ise Hasan'ın Aslı ile olan duygusal ilişkisi oldu. Hasan da bunun yarışmadan elenmelerine neden olduğunu itiraf etti. Çünkü, bu ilişki Hasan ile Buse'nin de arasını bozmuş, ikilinin çalışma performansını olumsuz etkilemişti.

 

Yorumlar

Zeynep Senden nefret edyom fatma abla ama ustune alma seni sevdim emre