Kuaförüm Sensin kim birinci oldu, kim elendi?

Kuaförüm Sensin 304. Bölümü ile bir kez daha hafta finalini geride bıraktı. Peki, bugünkü hafta finalinde kim elendi, kim birinci oldu?

Google Haberlere Abone ol

Show TV'de hafta içi her gün yayınlanan Kuaförüm Sensin programının 304. Bölümü bugün hafta finaliyle hayranlarının karşısına çıktı.

Hafta finalinde yarışmadan elenen ve birincinin belli olduğu bir mücadele yaşandı. Hafta finaline bir kala seyircinin karşısına iddialı konseptler çıkan yarışmacılar, jüri heyetinden yüksek puanlar almaya çalışıyor. Peki, Kuaförüm Sensin 7 Ağustos 2020 puan durumu nasıl oldu?

Yarışmanın son gününde hüzünlü anlar yaşandı. Çünkü yarışmanın sunucusu Gözde Kansu, geçen yıl geçici olarak Özge Borak'tan devraldığı sunuculuk görevini bugün itibariyle sürpriz bir şekilde bıraktı.

Yarışmanın dünkü etabında "Hint saç, Hint makyajı ve Hint kostümleri" konsepti uygulanacak. Yarışmacılar bu konsept kapsamında maharetlerini ortaya koyacak, jüriden yüksek puan almaya çalışacaklar. Bu haftanın iki gününde Engin-Koray-Özlem takımı bütün puanları topladı. Bakalım hatfanın üçüncü gününde kim birinci olacak.

Kuaförüm Sensin 299. Bölümünde hafta finali yapmış en düşük puan alan takım ile en yüksek puan alan takımlar belli olmuştu. Bayramın ilk gününde yapılan oylama esnasında gözyaşları sel olmuştu. Çünkü elenen takım herkesi üzmüştü. Aytekin-Dilek-Banu takımının elenmesi jüri ve yarışmacıları üzmüştü. Bu nedenle Bülent Ersoy devreye girerek elenen takımın kalmasını istemiş, bayram günü kimsenin üzülmesini istemediğini söylemişti.

Show TV'de hafta içi her gün yayınlanan Kuaförüm Sensin programında Bülent Ersoy, Adnan Serter, Seçkin Süngüç ve Işıl Reçber'in jüri üyeliğinde dört takım yarışıyor. Yarışmada birer makyöz ve birer kuaförden oluşan ikişer kişilik dört takım ve onlara eşlik eden modellerden oluşuyor. Hafta boyunca aldığı puanların toplamı en yüksek olan takım Cuma günü 10 bin liralık ödülün sahibi oluyor. Hatfa boyunca en düşük puan alan takım ise Cuma günkü finalde eleniyor.

KİM ELENDİ

Yarışmanın hafta finali etabında geçen hafta da en düşük puanı alarak elenen ancak jüri heyetinin kararıyla kalan Aytekin, Dilek ve Banu takımı oldu. 

KİM BİRİNCİ OLDU?

Yarışmanın bu haftaki etabında birinci olan takım ise Tayfun, Serap ve Çiğdem üçlüsü oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN BUGÜNKÜ PUAN TABLOSU

    TABLO Tayfun-Serap-Çiğdem Kaan-Türkan-Gizem Engin-Koray-Özlem Aytekin-Dilek-Banu
Pazartesi  20  19 20   14
Salı  14  13  20  15
Çarşamba  19  14  13 13 
Perşembe        
Cuma         
TOPLAM 53 46 53 42


GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Yarışmanın geçen haftaki finalinde Tayfun-Serap ve Çiğdem üçlüsü haftanın en yüksek puanını alarak birinci olmuştu. Aytekin-Dilek ve Banu üçlüsü ise en düşük puanı alarak elenmiş ancak jüri kararıyla yarışmada kalmaya devam etmişlerdi.

BUGÜNKÜ BÖLÜM FULL TEK PARÇA

BUGÜNKÜ BÖLÜMÜN FRAGMANI

 

 

Yorumlar