Kuaförüm Sensin Ali Akduru ve Betül Şahin

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Türk televizyonların en sevilen programlarından biri olan Kuaförüm Sensin yeni haftaya yeni yarışmacılarla başlıyor. Programa bu hafta Ali Akduru ve Betül Şahin dahil oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin Ali Akduru ve Betül Şahin

Kuaförüm Sensin 3-7 Şubat tarihlerinde yarışacak yeni kuaför makyöz ve modelleri belli oldu. Yarışmanın yeni etabında yarışacak olan Ali Akduru ve Betül Şahin vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Kuaförüm Sensin Ali Akduru kimdir? Kuaförüm Sensin Betül Şahin kimdir?

Mesleğinde başarılı bir kuaför olan Ali Akduru ile yine mesleğinde adından söz ettiren makyöz Betül Şahin'e model olarak ise Ayla Hamidova eşlik edecek.

ALİ AKDURU KİMDİR

Yarışmanın yeni etabında kuaför olarak katılan Ali Akduru, çıraklıktan kuaförlüğe başlayıp kendini geliştirmiş ve bu alanda adından oldukça söz ettirmeyi başarmıştır. ‘Türkiye Ödülleri 2019’da, ‘Yılın En Dikkat Çeken Kuaför’ü ödülünü alan Ali Akduru, aynı zamanda kendi adını taşıyan bir salona yani ‘Hair Salon Ali Akduru’ kuaför salonunun sahibidir.

Ali Akduru'nun Kuaför salonunun adresi: Mesihpaşa Mahallesi Ordu Caddesi Şanlı İş Merkezi No:91/101 Laleli/İSTANBUL

Üniversite, salon ve eğitim kurumları tarafından davet edilen Akduru hem yurt içinde hem de yurt dışında, alanıyla ilgili eğitimler verecek yetenek ve üne sahip olan Akduru aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaktadır. @aliakduru ismiyle instgram hesabı bulunmaktadır ve hesabında 55 bin takipçisi bulunmaktadır. 

BETÜL ŞAHİN KİMDİR?

Yarışmaya makyöz olarak katılan Betül Şahin hakkında merak edilenler arasında yaşı ve hayatı bulunuyor. Şahin 1 Ekim 1986 tarihinde dünyaya gelmiş ve 34 yaşındadır. Meslekte oldukça eski olan Şahin, 18 yıllık tecrübeye sahiptir. Kütahya merkezde Kuaför Betül Şahin VIP adında bir salona sahip olan genç makyöz kendi slaonunda müşterilerine hizmet vermektedir.

Salı günleri kendine ayıran genç makyöz bugün haricinda her gün 08:00'den 20:00'ye kadar müşterilerine hizmet veriyor. Yenidoğan, Ragıp Gümüş Pala Cd No:27, 43020 Kütahya Merkez/Kütahya'dır. Instagram hesabı betülşahin.vıp'tir.

İki isim hünerlerini sergileyecek ve jüriden en yüksek puanı almak için yarışacak. Yarışmada yeni olan iki isim aynı zamanda programda tutunmaya çalışacak.

 

Yorumlar