Kuaförüm Sensin 9 Haziran puanları açıklandı

Kuaförüm Sensin yarışması 9 Haziran Salı günü haftanın ikinci programıyla seyircinin karşısına çıkıyor. Yarışmanın bugünkü etabında takımlar bir kez daha kıyasıya bir mücadele sergileyecek. Peki, 9 Haziran Salı puan durumu nasıl oldu? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol

Kuaförüm Sensin yarışma porgamı Show TV ekranlarında yeni bir haftanın ilk gününde seyircinin karşısına çıkıyor. Yarışmanın bugünkü etabında geçen hafta elenen Ramazan ve Saadet'in yerine yeni bir takım dahil oldu. Yeni takımın da dahil olmasıyla birlikte hafta maratonu başladı. Yarışmanın ilk gününde konsept olarak gelinlik ve gelin makyajı, saçı konsepti benimsendi. Yarışmacılar ve modeller en iyisi olmak için kıyasıya mücadele ettiler. Kuaförüm Sensin 261. Bölümnün ekrana geldiği Salı günü yine yarışmacılar kendi aralarında hem maharetleriyle hem sözleriyle kapıştılar. Peki, Kuaförüm Sensin 9 Haziran 2020 Salı Puan durumu nasıl oldu, kim birinci oldu, kim kazandı, kim elendi? 

Yarışmanın bugünkü bölümünde alınan puanlar birazdan burada olacak.

Kuaförüm sensin haftalık ve günlük puan tablosu şöyle:

TABLO  PAZARTESİ   SALI   ÇARŞAMBA   PERŞEMBE   CUMA   TOPLAM 
Bilal - Buse  11  13        24 
Songül - Yağmur  8  14       22 
Öncü - Özlem  10  7       17 
Mustafa - Tuna   10 10        20


HAFTANIN YARIŞAMCILARI KİMLERDİR?

Kuaförüm Sensin yarışmasına bu hafta iki yeni isim katıldı. Bunlar Şanlıurfa'dan yarışmaya dahil olan Yağmur ve Songül kardeşler oldu. Kardeşlerin kendilerine ait kuaför salonları ve güzellik salonları bulunuyor. Aralarında 9 yaş fark bulunan iki kardeş ikiz gibi duruyor. Onlara model olarak ise aslen İranlı Azeri kökenli Melisa eşlik ediyor.

Yarışmanın diğer yarışmacıları ise şunlar:

Kuaförüm Sensin Best Of'ta bu hafta yarışan yarışmacılar şöyle: 

Kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Selver Güneş

Kuaför Öncü Aslan, makyöz Özlem Aslan, model Selen Erbaş

GEÇEN HAFTANIN PUAN TABLOSU

Yarışmanı geçen haftaki bölümünde Öncü ve Özlem ikilisi birinci olarak 10 bin liralık ödülü kazanırken, Ramazan ve Saadet ikilisi ise haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı. 

Kuaförüm sensin haftalık ve günlük puan tablosu şöyle:

TABLO  PAZARTESİ   SALI   ÇARŞAMBA   PERŞEMBE   CUMA   TOPLAM 
Bilal - Buse  6 6  14 12  12  50
Ramazan - Saadet  4 9  13  8  9 43
Öncü - Özlem 7 10  10 15   13 55
Mustafa - Tuna  8 10  11  9 12  49

 

 

 

Yorumlar