Kuaförüm Sensin yarışmacıları neden değişti?

Kuaförüm Sensin yarışmacıları 3 Temmuz Cuma günü itibariyle yarışmaya veda etti. Yarışmanın 6 Temmuz günkü 280. Bölümü yeni yarışmacılarla başladı. Peki, Kuaförüm Sensin yarışmacıları neden değişti? İşte sebebi:

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin yarışmacıları neden değişti?

Kuaförüm Sensin yarışma 3 Temmuz 2020 Cuma günün kadar "fenomen yarışmacıları"yla devam ediyordu. Haftada bir yeni bir takım yarışmaya dahil oluyordu ancak eski ve deneyimli yarışmacıların karşısında hiçbir şans bulamayan yeni takımlar anında eleniyordu. Yarışmanın bilindiği gibi yeni sezonu yeni jüri heyetiyle başlamıştı. Jürinin değişmesinden sonra eski deneyimli ve fenomen yarışmacıların da değişmesi zaruret haline gelmişti. Yarışmanın sunucusu, neden böyle bir değişiklik yaptıklarına dair, "Arkada çok fazla yarışmacı ve model adayının beklediğini, yeni isimlere yer açmak gerektiğini düşündüklerini, bu nedenle yarışmanın en eski isimlerinden Bilal-Buse ile Mustafa-Tuna takımlarının artık yarışamayacağını" söylemişti. 

Yarışmanın son bölümünde Mustafa ve Tuna takımı haftanın ödülünü kazanmıştı. Yarışmada geçen hafta en yüksek puanı alarak birinci olan takım Mustafa ile Tuna olmuştu. Bu hafta da ikisi birinciliğe en yakın takım olarak duruyordu. Yarışmayı izleyenlerin de bildiği gibi, geçen haftaki bölümünde Turan ve Damla ikilisi en düşük puanı alarak elenmişlerdi. Ancak jürinin özel yetkisini kullanarak aldığı karar kapsamında Turan ve Damla elenmedi, onlara bu bu hafta daha önce diskalifiye olan Zeynep'in yerine yeni bir isim eşlik ederek, yarışmaya devam edecekler. Peki, Kuaförüm Sensin 3 Temmuz Cuma puan durumu nasıl oldu, kim birinci oldu? 

KUAFÖRÜM SENSİN 3 TEMMUZ PUAN TABLOSU

Kuaförüm Sensin 3 Temmuz Cuma günü hafta finali puan tablosu şöyle:

Yarışmanın bugünkü etabında Mustafa, Tuna ve Su takımı haftanın birincisi oldu. Hafta finalinde yarışmacılara kötü bir haber de verildi. Önümüzdeki hafta artık tamamen yeni yeni yarışmacılar ve modellerle yarışma devam edecek. Bu nedenle bugüne kadar yarışan bütün takımlara veda edildi.

    TABLO  Pazartesi   Salı   Çarşamba  Perşembe Cuma   TOPLAM 
Bilal - Buse  13  12 12  12  15  64
Songül - Yağmur 11  13  9  12  15 60
Turan - Gizem (Yeni)  5  12  10  7  45
Mustafa - Tuna   15 13   13  13  62


KUAFÖRÜM SENSİN GEÇEN HAFTAKİ PUAN TABLOSU

Kuaförüm Sensin 26 Haziran Cuma günkü hafta finali tablosu şöyle olmuştu:

    TABLO  Pazartesi   Salı   Çarşamba  Perşembe Cuma   TOPLAM 
Bilal - Buse   9  15  11  13  4 52
Songül - Yağmur  8  15 7  10  3  43
Turan - Damla (Yeni)  7  3  7 14   36
Mustafa - Tuna   13  14 14   13  15 69


278. Bölüm Full Tek Parça İzle:

Kuaförüm Sensin 275. Bölüm Full Tek Parça:

Yorumlar