Kuaförüm Sensin 2 Ekim Cuma kim elendi kim kazandı, puan durumu

Kuaförüm Sensin 2 Ekim 2020 Cuma günü itibariyle bir haftayı daha geride bırakıyor. Peki, yarışmanın son hafta finali gününde kim elendi, kim birinci oldu?

Google Haberlere Abone ol

Kuaförüm Sensin yarışması 2 Ekim 2020 Cuma itibariyle bir haftayı daha geride bırakıyor. Yarışmanın bugünkü bölümünde geçen hafta elenen takımın yerine gelen yeni takım ve değişen modelleriyle ekranlara geliyor. Peki, Kuaförüm Sensin 2 Ekim 2020 Cuma kim kazandı, kim elendi, puan durumu nasıl oldu?

Yarışmanın dünkü bölümünde Tayfun ve Serap 19 puan ile birinci olmuştu. 13 puan alan Mustafa ve Dilara ise sonuncu olmuştu.

Çarşamba günü de yine Tayfun ve Serap ikilisi 15 puan ile birinci olmuştu. Mustafa-Dilara ise 10 puan ile sonuncu takım olmuştu.

Salı günü Taner ve Aslı 20 puan alarak birinciliği alırken; Mustafa ve Dilara yine 10 puan alabilmişti.

Haftanın ilk gününde ise Taner-Aslı ile Eylem-Meltem 10 puan alarak günün sonuncu takımı olmuştu. 

İlk günün birincisi ise 16 puan ile Tayfu-Serap takımıydı.

DÜNKÜ BÖLÜM FULL TEK PARÇA

25 EYLÜL 2020 HAFTA FİNALİNDE NELER OLDU?

Kuaförüm Sensin yarışmasının 25 Eylül Cuma günkü hafta finalinin sonuçları açıklandı. Yarışmanın bugünkü bölümünde hafta boyunca en düşük puanı alarak elenen takımı ile hatfta boyunca en yüksek puanı alan takımları belli oldu. En düşük puan alan takım elenirken, en yüksek alan takım birinci oldu. Peki, bugün kim birinci oldu, kim elendi?

Yarışmanın bugünkü hafta finali bölümünde en düşük puanı alan takım Burcu, Aslı ve Rana'nın takımı oldu. Haftanın en yüksek puanını alan takım ise geçen hafta elenen, ancak başka bir takımın gönüllü olarak yarışmadan ayrılmak istemesi nedeniyle yarışmada kalmaya devam eden Meltem, Eylem ve Şerife'nin takımı oldu. 

KUAFÖRÜM SENSİN 334. BÖLÜM FULL İZLE

18 EYLÜL 2020 CUMA FİNALİ

Kuaförüm Sensin 18 Eylül 2020 Cuma günü bir hafta finalini daha geride bıraktı. Yarışmanın son gününde elenen takım ile birinci olan takım belli oldu. Peki, bugün kim birinci oldu kim elendi? İşte detaylar: 

Kuaförüm Sensin 18 Eylül 2020 Cuma günü elenen takım Eylem, Meltem ve Şerife'nin takımı oldu.

Programın tamamını şuradan izleyebilirsiniz:

KUAFÖRÜM SENSİN 11 EYLÜL 2020 CUMA HAFTA FİNALİ PUAN TABLOSU

    TABLO Tayfun-Serap-Çiğdem Erdal-Meltem-Birten  Yasin-Yağmur-Özge Taner-Aslı-Duygu
Pazartesi 18 20 18 20
Salı  17 17   20 19
Çarşamba 16 17  19 13
Perşembe  17 17  16 16
Cuma   20 15  17
TOPLAM  88  86  90 87

 


KUAFÖRÜM SENSİN ESKİ BÖLÜMLER

Kuaförüm Sensin 26 Şubat 2020 Çarşamba puan durumu nasıl oldu, birinciliği kim aldı? Ali ve Betül'ün ayrıldığı hafta yarışmaya yeni isimler katılmıştı. Yeni katılanlar Özlem ve Hayat ikilisi olmuştu. Yeni hafta puanlar bütün yarışmacılar için önem taşıyor. Kuaförüm Sensin saat 12.15 itibariyle Show TV ekranlarında bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor. Geçen Cuma günü hafta finalinde ödülü kazanan takım ile yarışmaya veda edecek takım belli olmuştu. Geçen hafta, hafta boyunca aldıkları puanlarla son sırada da kalarak yarışmaya veda eden isimler Ali ve Betül ikilisi olmuştu. Peki, Kuaförüm Sensin 26 Şubat 2020 Çarşamba günü kim birinci oldu, kim kaç puan aldı, kim kazandı, puan durumu nasıl oldu?

İÇİNDEKİLER

 

KUAFÖRÜM SENSİN 26 ŞUBAT 2020 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin programının bugünkü etabında yarışmacıları bir kez daha iddialı bir şekilde hünerlerini ortaya koymaya çalıştı. Arkadaşlarından ve jüri heyetinden yüksek puan almaya çalışan yarışmacılar, ellerinden gelen her şeyi yaptı. Peki, bugün kim birinci oldu, puan tablosu nasıl şekillendi?

Detaylar Geliyor...    

KUAFÖRÜM SENSİN 25 ŞUBAT 2020 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin programının bugünkü etabında yarışmacıları bir kez daha iddialı bir şekilde hünerlerini ortaya koymaya çalıştı. Arkadaşlarından ve jüri heyetinden yüksek puan almaya çalışan yarışmacılar, ellerinden gelen her şeyi yaptı. Peki, bugün kim birinci oldu, puan tablosu nasıl şekillendi?

Özlem & Hayat: 21 puan

Aslı & Taner: 24 puan

Çetin & Fatma: 25 puan

İsmihan & Abdullah: 30 puan

Günün birincisi 30 puanla İsmihan ve Abdullah oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 24 ŞUBAT 2020 PUAN DURUMU  

Kuaförüm Sensin 24 Şubat 2020 Pazartesi günü yarışmacılar bir kez daha jüri karşısında ve arkadaşlarının yanında bütün hünerlerini ortaya koyarak en yüksek puanı almaya çalıştı. Peki, Kuaförüm Sensin bugün kim birinci oldu, en yüksek puanı kim aldı, puan durumu nasıl oldu? 

Özlem & Hayat: 22 puan

Aslı & Taner: 22 puan

Çetin & Fatma: 16 puan

İsmihan & Abdullah: 19 puan

KUAFÖRÜM SENSİN 21 ŞUBAT 2020 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 21 Şubat 2020 Cuma günü yarışmacılar bir kez daha jüri karşısında ve arkadaşlarının yanında bütün hünerlerini ortaya koyarak en yüksek puanı almaya çalıştı. Peki, Kuaförüm Sensin bugün kim birinci oldu, en yüksek puanı kim aldı, puan durumu nasıl oldu? 

Haftanın birincisi Özlem ve Hayat oldu. Ayrıca İsmihan ve Abdullah da 122 puanla haftanın birincisi oldu. Bu haftanın elenen takımı olmadı.

KUAFÖRÜM SENSİN 20 ŞUBAT 2020 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 20 Şubat 2020 Perşembe günü yarışmacılar bir kez daha jüri karşısında ve arkadaşlarının yanında bütün hünerlerini ortaya koyarak en yüksek puanı almaya çalıştı. Peki, Kuaförüm Sensin bugün kim birinci oldu, en yüksek puanı kim aldı, puan durumu nasıl oldu? 

İsmihan ve Abdullah: 24 puan

Aslı ve Taner: 19 puan

Çetin ve Fatma: 24 puan

Günün sonuncu takımı 19 puanla Aslı ve Taner oldu. Günün birincisi ise 2 takım oldu. 24 puanla İsmihan ve Abdullah birinci olurken, Çetin ve Fatma da 24 puanla birnciliği yakaladı.

KUAFÖRÜM SENSİN 19 ŞUBAT 2020 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 19 Şubat 2020 Çarşamba günü yarışmacılar bir kez daha jüri karşısında ve arkadaşlarının yanında bütün hünerlerini ortaya koyarak en yüksek puanı almaya çalıştı. Peki, Kuaförüm Sensin bugün kim birinci oldu, en yüksek puanı kim aldı, puan durumu nasıl oldu? 

İsmihan ve Abdullah: 21 puan

Aslı ve Taner: 22 puan

Çetin ve Fatma: 21 puan

Özlem ve Hayat: 30 puan

Günün birincisi Özlem ve Hayat oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 18 ŞUBAT 2020 PUAN DURUMU

Haftanın ikinci gününde Kuaförüm Sensin programında kuaförler tüm hünerlerini sergilemeye devam etti. Peki Bugün 18 Şubat Salı Kuaförüm Sensin puan durumu ne oldu?

İsmihan ve Abdullah: 28
Aslı ve Taner: 16
Çetin ve Fatma:19
Özlem ve Hayat:27

Günün birinci takımı, İsmihan ve Abdullah oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 14 ŞUBAT 2020 PUAN DURUMU

Hafta finalinde kuaförüm sensin puan durumu ne oldu? Bugün 14 Şubat Sevgililer gününe özel bir program hazırlandı. Güzel başlayan gün tatsızlıkla devam etti. rahatsızlanan Çetin stüdyodan ayrılmak zorunda kaldı. Hafta finalinde Kuaförüm Sensin Puan Durumu ne oldu? 14 Şubat Cuma Kuaförüm Sensin Puan Durumu ne oldu?

kuaförüm sensin puan durumu

Detaylar Geliyor...

KUAFÖRÜM SENSİN 13 ŞUBAT 2020 PUAN DURUMU

Haftanın son gününe doğru yaklaşılırken yarışmacıların heyecanı arttı. Bu haftanın birincisi olacak ekip 10 bin liralık ödülün sahibi olacak. Peki, 13 Şubat 2020 Perşembe günü Kuaförüm Sensin yarışmasında hangi ekip kaç puan aldı? Günün birincisi ekip hangisi?

Ayrıntılar geliyor...

KUAFÖRÜM SENSİN 12 ŞUBAT 2020 PUAN DURUMU

Bu hafta programa katılan Özlem ve Hayat haftanın ilk gününde hızlı bir giriş yaparak ilk günden 30 puan alarak ikinci olurken ikinci günde istedikleri puanı alamadılar. 12 Şubat Kuaförüm Sensin yarışması ekranlara geldi. Programı yakından takip edenler yarışmacıların kaç puan aldıklarını merak ediyor. Peki, bugün kazananlar kimler oldu? Hangi ekip kaç puan aldı?

Çetin ve Fatma 32 puanla günün birincisi olurken, Taner ve Aslı 17 puanla sonuncu, Abdullah ve İsmihan 27 puanla ikinci olurken, Özlem ve Hayat 26 puanla üçüncü oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 11 ŞUBAT 2020 PUAN DURUMU

Dün Taner ve Aslı'nın 31 puan alarak birincilik elde etmesinin ardından bugün hangi takımın kaç puan aldığı merak ediliyor. Bu hafta programa katılan Özlem ve Hayat ise hızlı bir giriş yaparak ilk günden 30 puan alarak ikinci oldu. Peki, bugün kazananlar kimler oldu? Hangi ekip kaç puan aldı?

Çetin ve Fatma 14 puanla sonuncu, 26 puanla günün birincisi olan takım Taner ve Aslı, Abdullah ve İsmihan 24 puanla ikinci olurken, Özlem ve Hayat 18 puanla üçüncü oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 10 ŞUBAT 2020 PUAN DURUMU

Geçtiğimiz hafta 108 puanla haftanın birincileri olan Taner ve Aslı ile İsmihan ve Abdullah kazandıkları paraları Elazığ'a bağışlayarak gönülleri kazanmıştı. Bu hafta ise programa Ali ile Betül veda etmesi nedeniyle yeni isimler katıldı. Peki, yeni haftanın ilk gününde kazananlar kimler oldu? 

Taner ve Aslı 31 puan ile günün birincisi olurken, yarışmaya yeniden katılan Özlem ve Hayat 30 puanla ikinci, İsmihan ve Abdullah 25 puanla üçüncü, Çetin ve Fatma ise 9 puanla sonuncu oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 7 ŞUBAT 2020 PUAN DURUMU

Kuaförüm sensin 7 Şubat 2020 Cuma günü haftanın son bölümüyle ekranlara geldi. Haftanın son gününde yarışan yarışmacıların kaç puan aldığı merak edilirken bugün aynı zamanda haftanın finali olacak. Peki, kim kaç puan aldı? Hangi ekip birinci oldu? Kuförüm Sensin 7 Şubat birincisi kim?

Kuaförüm Sensin yarışmasında haftanın birinci 108 puanla Taner ve Aslı ile İsmihan ile Abdullah oldu. Programa yeni katılan Ali ve Betül 93 puanla en düşük puanı alarak veda ederken Haftanın birincileri olan Taner ve İsmihan ile Taner ve Aslı kazandıkları 10 bin lirayı Elazığ için bağışladı. Çetin ve Fatma ise 96 puanla üçüncü oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 6 ŞUBAT 2020 PUAN DURUMU

 İsmihan ve Abdullah'ın birinci olduğu yarışmanın dün ki etabının ardından bugün yayınlanan bölümde kimin birinci olduğu merak ediliyor. 6 Şubat 2020 Perşembe günü kim kaç puan aldı? Hangi ekip birinci oldu? Kuförüm Sensin 6 Şubat birincisi kim?

Çetin ve Fatma ve 32 puanla günün birincisi oldu. Abdullah ve İsmihan 23 puanla ikinci oldu. Taner ve Aslı 20 puan alırken Ali ve Betül 15 puan aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 5 ŞUBAT 2020 PUAN DURUMU

Aslı ve Taner'in birinci olduğu dün yayınlanan bölümün ardından bugün yani 5 Şubat 2020 Çarşamba günü kim kaç puan aldı? Hangi ekip birinci oldu? Kuförüm Sensin 5 Şubat birincisi kim?

Ali ve Betül 18 puan, Taner ve Aslı 18 puan alarak sonuncu olurken Çetin ve Fatma 20 puanla ikinci İsmihan ve Abdullah 25 puanla birinci oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 4 ŞUBAT 2020 PUAN  DURUMU

Dün yarışmada ilk defa hünerlerini sergileyen Ali ve Betül ilk günün birincileri olurken haftanın ikinci gününde kimin kaç puan alacağı ve kaç puanla birinci olduğu merak ediliyor. Peki, Kuaförüm Sensin 4 Şubat 2020 kim birinci oldu?

Aslı ve Taner 22 puan alarak günün birincisi oldu. Abdullah ve İsmihan 20 puanla ikinci oldu. Çetin ve Fatma 14 puanla günün sonuncusu oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 3 ŞUBAT 2020 PUAN  DURUMU

Kuaförüm Sensin programı yeni haftaya yeni isimlerle başladı. Haftanın yeni gününde Ali Akduru ve Betül Şahin programa dahil oldu. Peki 3 Şubat 2020 Pazartesi günü kim birinci oldu?

Programa yeni katılan Ali ve Betül ilk günden birinci olmayı başararak 26 puan aldı. 21 puanla Taner ve Aslı 2. oldu. Çetin ve Fatma 10 puan alırken, Abdullah ve İsmihan 17 puan aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 31 OCAK 2020 PUAN  DURUMU

Haftanın son gününde yarışmacılar hünerlerini sergilemeye devam ediyor. Peki, 31 Ocak 2020 Cuma günü Kuaförüm Sensin yarışmasının birincisi kim oldu? Bu hafta en düşük puanı alarak programdan ayrılan kimler oldu?

Kuaförüm Sensin haftanın son gününde Taner ve Aslı toplamda 142 puan alarak birinci olurken, İsmihan ve Abdullah 129 puanla ikinci, Çetin ve Fatma 86 puanla üçüncü, Erbil ve Merve 80 puanla sonuncu oldu. Buna göre, Erbil ve Merve yarışmaya veda etti.

KUAFÖRÜM SENSİN 30 OCAK 2020 PUAN  DURUMU

Tüm hızıyla devam eden Kuaförüm Sensin yarışmasının bugün ki etabında yarışmacılar hünerlerini sergiledi. 30 Ocak 2020 Perşembe günü yaptıkları saç ve makyaj ile puan alan yarışmacıların kaç puan aldığı merak ediliyor. Peki, günün birincisi kim oldu? 

Taner ve Aslı 35 puanla günün birincisi oldu. İsmihan ve Abdullah 29 puanla ikinci. Çetin ve Fatma 19 puanla üçüncü. Merve ve Erbil 15 puanla sonuncu oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 28 OCAK 2020 ÇARŞAMBA PUAN  DURUMU

Yeni yarışmacıları ve önceki haftadan devam eden yarışmacıları ile ekranlara Kuaförüm Sensin programının 28 Ocak 2020 Çarşamba günü yayınlanan etabında yarışmacılar jüriden en yüksek puanı almak hünerlerini sergilerken en yüksek puanı alan günün birincisi oldu. Peki, en yüksek puanı alıp birinci olan hangi ekip oldu?

Programın bugün ki etabında yarışan Merve ve Erbil 13 puan aldı, İsmihan ve Abdullah 29 puan, Taner ve Aslı 26 puan, Çetin ve Fatma ise 26 puan aldı. Buna göre, günün birincisi İsmihan ve Abdullah oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 28 OCAK 2020 SALI PUAN  DURUMU

Kuaförüm Sensin programı 28 Ocak 2020 Salı günü ekranlara geldi. Yarışmanın yeni etabında yarışmacılar jüriden en yüksek puanı almak hünerlerini sergilerken en yüksek puanı alan günün birincisi oldu. Peki, günün birincisi hangi isimler oldu?

Erbil ve Merve 22 puanla günün üçüncüsü, Taner ve Aslı 29 puan alarak günün birincisi,  İsmihan  ve Abdullah 26 puanla üçüncü, Çetin ve Fatma 10 puanla günün sonuncusu oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 27 OCAK 2020 PAZARTESİ PUAN  DURUMU

Kuaförüm Sensin programı 27 Ocak 2020 Pazartesi günü ekranlara geldi. Yarışmanın yeni etabında yarışmacılar jüriden en yüksek puanı almak için yarıştı. Peki, günün birincisi hangi isimler oldu?

Taner ve Aslı 30 puan alarak günün birincisi oldu. İsmihan  ve Abdullah 15 puanla üçüncü, Erbil ve Merve 19 puanla ikinci oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 24 OCAK 2020 PERŞEMBE PUAN  DURUMU

Kuaförüm Sensin programı 24 Ocak 2020 Cuma günü ekranlara geldi. Hangi yarışmacıların ne kadar puan aldığı merak ediliyor. Yarışmanın yeni etabında yarışan yarışmacılar jüriden en yüksek puanı almak için birbiriyle yarıştı. Peki, günün birincisi hangi isimler oldu?

Haftanın birincisi İsmihan ve Abdullah haftanın birincisi oldu. Taner ve Aslı ikinci olurken ikili bu durumdan şikayet etti. 

KUAFÖRÜM SENSİN 23 OCAK 2020 PERŞEMBE PUAN  DURUMU

Kuaförüm Sensin programında 23 Ocak 2020 Perşembe hangi yarışmacıların ne kadar puan aldığı merak ediliyor. Yarışmanın yeni etabında yarışan yarışmacılar jüriden en yüksek puanı almak için birbiriyle yarıştı. Peki, günün birincisi hangi isimler oldu?

Yarışmanın bugün ki etabında Merve ve Erbil 21 puan, Hasan ve Buse 17 puan, Taner ve Aslı'nın 25 puan alarak günün birincisi olurken yarışmayı haftanın ilk üç gününde birinci bitiren İsmihan ve Abdullah 18 puan aldı. 

KUAFÖRÜM SENSİN 22 OCAK ÇARŞAMBA PUAN  DURUMU

Kuaförüm Sensin programında 22 Ocak 2020 Çarşamba hangi yarışmacıların ne kadar puan aldığı merak ediliyor. Yarışmanın yeni etabında yarışan yarışmacılar jüriden en yüksek puanı almak için birbiriyle yarıştı. Peki, günün birincisi hangi isimler oldu?

Merve ve Erbil 20 puan, Hasan ve Buse 18 puan, Taner ve Aslı'nın 18 puan aldığı yarışmanın bugün ki birincisi 25 puanla İsmihan ve Abdullah oldu. 

KUAFÖRÜM SENSİN 21 OCAK SALI PUAN  DURUMU

Kuaförüm Sensin programı 21 Ocak 2020 Salı günü yeniden izleyici ile buluştu. Yarışmanın yeni etabında yarışan yarışmacılar jüriden en yüksek puanı almak için hünerlerini sergiledi. En yüksek puanı alan birinci olurken yarışmaya kim veda etti?

Haftanın ikinci gününde Merve ve Erbil 19 puan, Hasan ve Buse 23 puan, Taner ve Aslı 20 puan alırken İsmihan ve Abdullah 27 puan alarak günü birincilikle bitirdi.

KUAFÖRÜM SENSİN 20 OCAK PAZARTESİ PUAN  DURUMU

Kuaförüm Sensin programı 20 Ocak 2020 Pazartesi günü haftanın ilk programı ve yeni yarışmcıları ile düzenlendi. Yarışmanın yeni etabında yarışan yarışmacılar jüriden en yüksek puanı almaya çabaladı. En yüksek puanı alan birinci olurken yarışmaya kim veda etti?

Erbil Çaylak ile Merve Hasbutçu programa katılan yeni yarışmacılar olurken ikili ilk günlerde 18 puan aldı. Hasan ve Buse 14 puan, Taner ve Aslı 26 puan alırken İsmihan ve Abdullah 30 puan alarak günün birincisi oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 17 OCAK CUMA PUAN  DURUMU

Kuaförüm Sensin programının 17 Ocak 2020 Cuma günü düzenlenen etabında yarışan yarışmacılar jüriden en yüksek puanı almaya çabaladı. En yüksek puanı alan birinci olurken yarışmaya kim veda etti?

Kuaförüm Sensin'de yarışma devam ederken 94 puanla Özlem ve Zeynep yarışmaya veda etti.138 puanla 10 bin TL'nin sahibi ise Hasan ve Buse oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 16 OCAK PERŞEMBE PUAN  DURUMU

Kuaförüm Sensin 16 Ocak 2020 Perşembe bir kez daha yeni bir konseptle yarışmacılar maharetlerini ortaya koymaya çalıştı, jüriden en yüksek puanı almaya çabaladı. En yüksek puanı alan bugünün birinci olacak. Peki kim en yüksek puanı alarak günün birincisi oldu.

Haftanın dördüncü gününde yarışan Özlem Ürek ve Zeynep Uykan jüriden 16 puan alırken, Hasan Ağın ve Buse Şimşek 24 puan aldı, İsmihan Çetin ve Abdullah Sezer 26 puan, Taner Güneri ve Aslı Yazar ise 26 puan aldı. Buna göre, bugün İsmihan Çetin ve Abdullah Sezer ile Taner Güneri ve Aslı Yazar takımları aynı puanı aldılar.

KUAFÖRÜM SENSİN 15 OCAK ÇARŞAMBA PUAN  DURUMU

Kuaförüm Sensin 15 Ocak 2020 Çarşamba, günü düzenlenen yarışma ile kimin kaç puan aldığı belli oldu. Peki, kim kazandı, kim elendi?

Özlem Ürek ve Zeynep Uykan 15 Ocak Çarşamba günü 18 puan alırken, Hasan Ağın ve Buse Şimşek 25 puan aldı, İsmihan Çetin ve Abdullah Sezer 17 puan, Taner Güneri ve Aslı Yazar ise 28 puan aldı. Buna göre, haftanın birincisi 28 paunla Aslı ve Taner oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 14 OCAK SALI PUAN  DURUMU

Kuaförüm Sensin 14 Ocak 2020 Salı, günü düzenlenen yarışma ile kimin kaç puan aldığı belli oldu. Peki, kim kazandı, kim elendi?

Özlem Ürek ve Zeynep Uykan 14 Ocak Salı günü 16 puan alırken, Hasan Ağın ve Buse Şimşek 34 puan aldı, İsmihan Çetin ve Abdullah Sezer 23 puan, Taner Güneri ve Aslı Yazar ise 24 puan aldı. Buna göre, haftanın birincisi 34 paunla Hasan ve Buse oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN HAFTA FİNALİ, KİM KAZANDI, KİM ELENDİ?

Kuaförüm Sensin 10 Ocak 2020 Cuma günü düzenlenen hafta finalinde hafta birincisi ile yarışmaya veda eden isimler belli oldu. Peki, kim kazandı, kim elendi?

Hafta finalinin birincisi bir kez daha Hasan ile Buse oldu. Haftanın sonuncusu ise Taner-Aslı ikilis ile Özlem-Zeynep ikilisi olunca bu hafta yarışmadan kimse elenmedi.

9 OCAK 2020 KUAFÖRÜM SENSİN PUANLARI

Kuaförüm Sensin 9 Ocak 2020 Perşembe günü yarışmacılar kaç puan aldı, günün birincisi kim oldu?

Hasan ve Buse 26 puan ile günün birincisi olurken; Özlem ve Zeynep ikilisi ile İsmihan ve Abdullah ikilisi 19 puan ile gün sonuncusu oldu.

8 OCAK KUAFÖRÜM SENSİN PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 8 Ocak 2020 Çarşamba günü hangi yarışmacı kaç puan aldı, kim birinci oldu? 

İsmihan ve Abdullah yeni haftanın üçüncü gününde günün birincisi oldu.. Aslı ve Taner ikilisi 12 puan ile günün sonuncusu olurken, Hasan ve Buse ise 17 puan ile üçüncü oldu. Özlem ve Zeynep ise günü ikincilikle tamamladı, 18 puan aldı.

7 OCAK KUAFÖRÜM SENSİN PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 7 Ocak 2019 Salı günü yarışmacılar yine kıyasıya bir mücadele sergiledi. Mücadelede, en yüksek puanı kim aldı, kim kaç puanda kaldı, günün birincisi kim oldu?

Programın bugünkü etabında günün birincisi 30 puan ile Taner ve Aslı oldu. 

6 OCAK 2020 PUAN DURUMU NASIL OLDU, KİM BİRİNCİ?

Kuaförüm Sensin 6 Ocak 2020 Pazartesi günü yeni yarışmacıların dahil olmasıyla yeni haftaya başladı. Peki, bugün kim birinci oldu?

KUAFÖRÜM SENSİN 3 OCAK 2020 KİM BİRİNCİ OLDU, KİM ELENDİ?

Kuaförüm Sensin 3 Ocak 2019 Cuma günü düzenlenen hafta finali gününde, haftanın birincisi ile elenen takım belli oldu. Peki, kim kazandı, kim elendi?

Detaylar Geliyor...

KUAFÖRÜM SENSİN 2 OCAK 2020 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 2 Ocak 2020 Perşembe gelinlik ve rahibe duvağı konseptine uygun şekilde çalışmalar yapıldı. Peki, bugün kim birinci oldu, kim kaç puan aldı?

Kuaförüm Sensin 2 Ocak 2019 Perşembe günü 30 puan ile Hasan ve Buse birinci oldu. Aslı ve Taner ise 25 puan ile ikinci olurken. Diğer iki takım ise 21'er puan ile sonuncu oldu. 

KUAFÖRÜM SENSİN 31 ARALIK PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 31 Aralık 2019 Salı günü düzenlenen etabında yarışmacılar bir kez daha jüriden yüksek puan alabilmek için birbirleriyle kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Peki, bugün kim birinci oldu?

Kuaförüm Sensin 31 Aralık 2019 puan durumu şöyle oldu: 

  • Taner ve Aslı 29 puan 
  • Hasan ve Buse 26 puan 
  • Özlem ve Zeynep 19 puan 
  • Tayfun ve Serap 16 puan 

 

KUAFÖRÜM SENSİN 30 ARALIK PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 30 Aralık 2019 Pazartesi günü kimler yarıştı, kim birinci oldu, puan durumu nasıl şekillendi?

Kuaförüm Sensin 30 Aralık 2019 Pazartesi günü Hasan ve Buse 17 puan alarak günün sonuncusu olurken; Taner ve Aslı 29 puan alarak günün birincisi oldu. 

Yarışmaya yeni katılan Özlem ve Zeynep ikilisi 20 puan, alırken Tayfun ve Serap ise 19 puan aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 27 ARALIK 2019 CUMA KİM BİRİNCİ OLDU, KİM ELENDİ

Kuaförüm Sensin 27 Aralık 2019 Cuma günü hafta finali düzenleniyor. Hafta finalinde haftanın en düşük puanını alarak elenecek isimler belli ile haftanın birincileri belli oluyor. Peki, Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? Kim kazandı?

27 Aralık 2019 Cuma günü Kuaförüm Sensin puan durumu şöyle oldu: 

  • Hasan ve Buse 126 puan
  • Tayfun ve Serap 115 puan 
  • Taner ve Aslı 109 puan 
  • Betül ve Şükran 101 puan 

 

Yarışmanın birincisi Hasan ve Buse olurken, Betül ve Şükran ise elendi.

KUAFÖRÜM SENSİN 25 ARALIK 2019 ÇARŞAMBA PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 25 Aralık 2019 Çarşamba günü yarışmacılara verilen yeni konsept kapsamında mücadele başladı. Yarışmacılar modellerine en iyi saç ve makyajı yapmaya çalıştı. Peki, bugün kim birinci oldu?

Yarışmanın bugünkü etabında Tayfun ve Serap ikilisi birinci olurken, Şükran ve Melek ikilisi ise ikinci oldu. Hasan ve Buse üçüncü, Taner ve Aslı ise günü dördüncülükle bitirdi.

KUAFÖRÜM SENSİN 24 ARALIK PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 24 Aralık 2019 Salı günü yarışmacılar bir kez daha modellerine en güzel saçı ve makyajı yapmaya çalıştı. Peki, yarışmacılar jüriden ve arkadaşlarından kaç puan aldı, kim birinci oldu?

Kuaförüm Sensin 24 Aralık puan durumu şöyle oldu: Taner ve Aslı 30 puan alarak birinci olurken, Betül ve Şükran ise 20 puan ile sonuncu oldu. Tayfun-Serap ikilisi 26 puanda kalırken, Hasan ve Buse ise  ikinci oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 23 ARALIK PUAN DURUMU, KİM BİRİNCİ OLDU

Kuaförüm Sensin 23 Aralık 2019 Pazartesi yeni haftaya yeni yarışmacıların da dahil olmasıyla başlıyor. Peki, bugünkü yarışmada kim birinci oldu, yarışmaya kimler katıldı?

Tayfun ve Serap ikilisi bugün 20 puan alarak günün sonuncusu oldu. 

Betül ve Şükran ikilisi ise 21 puan ile üçüncü oldu.

Günün birincisi ise 25 puan ile Taner ve Aslı ikilisi oldu.

Hasan ve Buse ikilisi ise bütün rakiplerinden birer puan alırken, jüriden toplamda 19 puan aldı. Toplamda ise 22 puan aldılar.

KUAFÖRÜM SENSİN 20 ARALIK PUAN DURUMU, KİM ELENDİ?

Kuaförüm Sensin 20 Aralık 2019 Cuma günü hafta finali düzenlendi. Hafta finalinde haftanın kazanan isimleri belli olurken, elenen isimlerin kim olduğu da belirlendi. Peki, Kuaförüm Sensin bugün kim birinci oldu, kim elendi?

Bu haftaki yarışmanın birincisi Tayfun ve Serap oldu. Bu haftanın elenen takımı olmadı. Çünkü iki takım birden eleme potasına düştüğü için jüri heyeti kimsenin elenmemesi yönünde karar verdi. Hasan ve Buse ikilisi ile Şükran ve Betül ikilisi eşit puan alarak eleme potasına düşmüştü. Hangi takımın eleneceği merak edilirken, jüri heyeti sürpriz bir kararla iki takımın da elenmemesi yönünde karar verdi.

KUAFÖRÜM SENSİN 19 ARALIK PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 19 Aralık 2019 Perşembe puan durumu nasıl oldu, bugün kim birinci oldu? Hafta finali günü öncesinde en avantajlı takım hangisi oldu, elenme hattına girenler kimler oldu?

Kuaförüm Sensin 19 Aralık 2019 Perşembe günü puan durumu şöyle oldu: 

Betül ve Şükran 23 puan ile birinci oldu. 

Taner ve Aslı ise 22 puan ile ikinci oldu. 

Tayfun ve Serap 18 puan alırken

Hasan ve Buse ise 17 puan ile günün sonuncusu oldu. 

KUAFÖRÜM SENSİN 18 ARALIK 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 18 Aralık 2019 Çarşamba günü düzenlenen yarışmada kim birinci oldu, puan durumu nasıl oldu?

Kuaförüm Sensin 18 Aralık puan durumu ve puan tablosu şöyle: 

Betül ve Şükran 22 puan ile birinci

Taner-Aslı ve Hasan-Buse 21 puan ile ikinci

Tayfun ve Serap ikilisi ise bu haftanın en kötü puanını alarak üçüncü oldu. 

KUAFÖRÜM SENSİN 17 ARALIK 2019 PUANLARI

Kuaförüm Sensin 17 Aralık 2019 puan durumu: 

Tayfun ve Serap 24 puan 

Taner ve Aslı 21 puan 

Hasan ve Buse 11 puan 

Betül ve Şükran 8 puan 

KUAFÖRÜM SENSİN 16 ARALIK 2019 KİM BİRİNCİ OLDU

Kuaförüm Sensin 16 Aralık 2019 Pazartesi günü yeni bir haftaya başladı. Yeni haftaya iki yeni yarışamcıyla başlanan programda bu hafta Bilal ve Buse sürprizi de yaşandı. Bilal ve Buse hayranlarının uzun süredir beklediği an geldi. Sık sık ikilinin programa geri gelmesi gerektiğini belirten hayranlarına beklenen müjde bugün geliyor. Bilal ve Buse yarışmaya geçici olarak da olsa katılıyor. Peki, bugünkü yarışmada puan durumu nasıl oldu, kim birinci oldu?

Kuaförüm Sensin 16 Aralık 2019 Pazartesi puanları: 

Hasan-Buse 16 puan 

Tayfun-Serap 16 puan 

Betül-Şükran 16 puan 

Taner-Aslı 13 puan

KUAFÖRÜM SENSİN 13 ARALIK 2019 KİM KAZANDI, KİM ELENDİ

Kuaförüm Sensin 13 Aralık 2019 Cuma günü düzenlenen hafta finalinde kazanan isim ile elenen isimler belli oldu. Peki, kim kazandı, kim elendi?

Kuaförüm Sensin 13 Aralık 2019 Cuma günü yarışmaya veda eden takımı Sevcan ve Melek oldu. Haftanın birincisi ise Tayfun ve Serap ikilisi oldu. İşte 13 Aralık Cuma puanları: 

  • Tayfun ve Serap 103 puan 
  • Taner ve Aslı 92 puan 
  • Tevfik ve Hasan 89 puan 
  • Sevcan ve Melek 77 puan

 

KUAFÖRÜM SENSİN 12 ARALIK 2019 KİM KAZANDI?

Kuaförüm Sensin 11 Aralık 2019 Çarşamba günü yarışmacılar bir kez daha en iyi işi çıkarmak için kıyasıya mücadele etti. Peki, bugün kim birinci oldu?

  • Aslı ve Taner : 25 puan (Birinci)
  • Sevcan ve Melek:  13 puan
  • Hasan ve Tevfik : 18 puan
  • Haftanın yeni yarışmacıları Taner ve Serap: 23 puan (İkinci)

 

KUAFÖRÜM SENSİN 11 ARALIK 2019 KİM KAZANDI?

Kuaförüm Sensin 11 Aralık 2019 Çarşamba günü yarışmacılar bir kez daha en iyi işi çıkarmak için kıyasıya mücadele etti. Peki, bugün kim birinci oldu?

Kuaförüm Sensin 11 Aralık Çarşamba günü birinci olan takımı ve puan tablosu şöyle: 

  • Aslı ve Taner 21 puan ile birinci oldu. 
  • Sevcan ve Melek isi 14 puan ile sonuncu oldu. 
  • Hasan ve Tevfik ikilisi 16 puan aldı.
  • Haftanın yeni yarışmacıları Taner ve Serap ise 17 puan aldı.

 

KUAFÖRÜM SENSİN 10 ARALIK 2019 SALI PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 10 Aralık 2019 Salı günü yarışmacılar kaçar puan aldı, kim birinci oldu?

Kuaförüm Sensin 10 Aralık 2019 Pazartesi birinci olan takımı Hasan ve Tevfik ikilisi ile Tayfun-Serap ikilisi oldu. Her iki takım da 21'er puan aldı. Dünün birincisi Sevcan ve Melek ise 17 puan alarak ikinci olurken, Taner ve Aslı ise 16 puan ile sonuncu oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 9 ARALIK 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 9 Aralık 2019 Pazartesi haftanın ilk gününde 20 puan alarak birinci olan takım Sevcan ve Melek ikilisi olurken; Taner ve Aslı ikilisi ise 16 puan alarak günün ikinci takımı oldu. Yarışmaya yeni katılan Tayfun v Serap ikilisi de 16 puan ile ikinciliği paylaştı. Hasan ve Tevfik ise 13 puan ile günün sonuncusu oldu. 

KUAFÖRÜM SENSİN 6 ARALIK 2019 CUMA KİM BİRİNCİ OLDU, KİM ELENDİ?

Kuaförüm Sensin 6 Aralık 2019 Cuma günü düzenlenen hafta finalinde haftanın birincisi ile yarışmaya veda ederek elenen takımı belli oldu. Peki, kim birinci oldu, kim elendi?

Yarışmanın bugünkü etabında düzenlenenhafta finalinin birincisi bir kez daha Sevcan ve Melek ikilisi oldu. İkili 10 bin liralık ödülü kazandı. Yarışmada bu hafta en düşük performansı göstererek en düşük puanı alan takım ise Veli ve Neslihan ikilisiydi. İkili bu nedenle yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. İşte bu haftanın puanları:

Detaylar Geliyor....

KUAFÖRÜM SENSİN 5 ARALIK 2019 PERŞEMBE KİM BİRİNCİ OLDU?

Kuaförüm Sensin 5 Aralık 2019 Perşembe günü yarışmacılar bir kez daha hünerlerini ortaya koyarak birinci olmaya çalıştı. Ancak bugün puan tablosunda ilginç gelişmeler var. Çünkü, puan tablosu alt üst olmuş durumda. Peki, bugün kim birinci oldu?

Yarışmada bugün Veli ve Neslihan ikilisi ile Sevcan ve Melek ikilisi eşit puan alarak sonunculuğu paylaştı. Her iki takım da 12 puan aldı. Bugünün ilginç bir puan tablosu daha vardı. İki takım birden birinciliğe oturdu. Her iki takım da 23 puan aldı. Birinci olan takımlar Hasan ile Tevfik ikilisi ile Aslı ile Taner ikilisi oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 4 ARALIK 2019 ÇARŞAMBA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kuaförüm Sensin 4 Aralık 2019 Çarşamba günü kim birinci oldu, puan sıralaması nasıl oldu?

Yarışmanın bugünkü etabında Hasan ve Tevfik birinci oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 3 ARALIK 2019 SALI KİM BİRİNCİ OLDU?

Kuaförüm Sensin 3 Aralık 2019 Salı günü kim birinci oldu, puan durumu nasıl şekillendi?

Yarışmanın bugünkü etabında Sevcan ve Melek 24 Puan alarak birinci oldu. 

Veli ve Nislihan ise 20 puan ile ikinci, 

Aslı ve Taner 18 puan ile üçüncü

Hasan ve Tevfik ise 16 puan ile sonuncu oldular. 

KUAFÖRÜM SENSİN 2 ARALIK 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 2 Aralık 2019 puan durumu: 

Sevcan ve Melek 18 Puan

Hasan ve Tevfik 17 Puan 

Veli ve Neslihan 14 Puan

Taner ve Aslı 13 Puan 

KUAFÖRÜM SENSİN 29 KASIM 2019 CUMA KİM KAZANDI, KİM ELENDİ?

Kuaförüm Sensin 29 Kasım 2019 Cuma günü düzenlenen hafta finalinde kazanan isimler ile elenen isimler belli oldu. Peki, bugün kim kazandı, kim elendi?

Neslihan ve Veli birinci oldu. Emine ve Burak elendi.

KUAFÖRÜM SENSİN 28 KASIM 2019 PERŞEMBE KİM BİRİNC OLDU?

Kuaförüm Sensin 28 Kasım 2019 Perşembe günü kim birinci oldu, final gününden önce büyük avantajı kim elde etti?

Kuaförüm Sensin 28 Kasım 2019 tarihinde Sevcan ve Melek ikilisi 25 puan ile birinci olurken, Emine ve Burak 19 puan ile sonuncu oldu. Hasan ve Tevfik 17 puan alırken, Veli ve Neslihan ise 21 puan aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 26 KASIM 2019 SALI KİM BİRİNCİ OLDU

Kuaförüm Sensin 26 Kasım 2019 Salı günü yarışmacılar bir kez daha kendilerine verilen konsept kapsamında maharetlerini ortaya koydu. Peki, bugün kim birinci oldu?

Veli ve Neslihan bugün 21 puan ile günün birincisi olurken; Burak ve Emine ise 20 puan ile günün ikincisi oldu. Günün en düşük puanı olan 11'i ise Sevcan ve Melek ikilisi aldı. Bilal'in ikizi Hasan ile arkadaşı Tevfik ise 17 puan aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 25 KASIM 2019 PAZARTESİ KİM BİRİNCİ OLDU?

Kuaförüm Sensin 25 Kasım 2019 Pazartesi günü yeni haftaya başlıyor. Yeni hafta yeni yarışmacıların da dahil olmasıyla başladı. Yarışmaya yeni katılan isimler iise Hasan ve Tevfik ikilisi oldu. Hasan, geçtiğimiz hafta elenen Bilal Ağın'ın kardeşi olur. Peki, yarışmada bugün kim birinci oldu, puan durumu nasıl oldu?

Sevcan ve Melek bugün 23 puan alarak haftanın birincisi oldu. Veli ve Neslihan'ın 22 puan ile ikinci olduğu pazartesi günü yarışmaya yeni katılan Hasan ve Tevfik ikilis ise 16 puan ile günü üçüncülükle tamamladı. Günün sonuncusu ise 13 puan ile Emine ve Burak ikilisi oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 22 KASIM 2019 CUMA KİM ELENDİ, KİM BİRİNCİ OLDU

Kuaförüm Sensin 22 Kasım 2019 Cuma günü düzenlenen final etabında günün birincisi ve günün sonuncusunun yanında haftanın birincisi ve haftanın sonuncusu da belli oldu. Peki, bugün kim birinci oldu, kim elendi? 

Yarışmanın bu haftaki finalinde takıma veda eden isimler sürpriz oldu. Yarışmada şu anki yarışmacılar arasında en uzun süre kalan isimler olan Bilal ve Buse, haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. İkili, yarışmaya veda ederken duygusal anlar yaşandı. Bilal, son iki güne kadar bazı isimlerle vedalaşmayı düşünmediğini, ancak kimseyle kırgın ayrılmak istemediğini belirterek herkesle vedalaşacağını söyledi.

Haftanın birincisi ise Veli ve Neslihan ikilisi oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 21 KASIM 2019 KİM BİRİNCİ OLDU

Kuaförüm Sensin 21 Kasım 2019 Perşembe günü düzenlenen yeni yarışmada günün birincisi ve günün sonuncusu belli oldu. Peki, kim birinci oldu? Yarışmanın bugünkü etabında Bilal ve Buse büyük bir sürpriz yaparak 21 puan ile birinci oldu. Veli ve Neslihan ikilisi ise 20 puan ile günün üçüncüsü oldu. Günün sonunculuğuna ise Emine ve Burak ikilisi 14 puan ile kaldı. Sevcan ve Melek ikilisi ise 18 puan ile üçüncülüğü aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 20 KASIM 2019 KİM BİRİNCİ OLDU

Kuaförüm Sensin yarışmasının 20 Kasım 2019 Çarşamba günkü etabında yarışmacılara verilen konseptler kapsamında yeni günün mücadelesi başladı. Peki, bugün kim birinci oldu?

Programın bugünkü etabında en düşük puanı alarak sonuncu olan takım Sevcan ve Melek ikilisi oldu. İkili 17 puan aldı. Bugün 19 puan alarak günün üçüncüsü olan takım ise Bilal ve Buse ikilisi oldu.

Yarışmanın bugünkü etabında da yine ilginç bir durum yaşandı. Dün birinciliği paylaşan isimler bugün de aynı şekilde birinciliği paylaştı. Yarışmaya yeni katılan iki takım arasındaki bu ittifak diğer yarışmacıların da tepkisini çekmiş durumda.

KUAFÖRÜM SENSİN 19 KASIM 2019 KİM BİRİNCİ OLDU?

Kuaförüm Sensin 19 Kasım 2019 Salı günü kendilerine verilen konsept kapsamında bir kez daha hünerlerini ortaya koydu. Peki, bugün kim birinci oldu?

Yarışmanın bugünkü etabında dün de sonuncu olan Bilal ve Buse 11 puan ile bir kez daha sonuncu oldu. Öte yandan dün Bilal ve Buse ile aynı kaderi paylaşarak sonuncu olan Sevcan ve Melek ikilisi ise bugün 17 puan ile üçüncü oldu.

Veli ve Neslihan ikilisi ile Burak ve Emine ikilisi ise bugün 19 puan ile birinciliği paylaştı.

Yarışmanın dünkü etabında Veli ve Neslihan ikilisi birinci oldu. Bilal ve Buse ikilisi ile Sevcan ve Melek ikilisi eşit puanlar alarak sonuncu olmuşlardı.

Detaylar Geliyor...

KUAFÖRÜM SENSİN 15 KASIM 2019 CUMA KİM BİRİNCİ OLDU, KİM ELENDİ

Kuaförüm Sensin 15 Kasım 2019 Cuma günü itibariyle hafta finali düzenleniyor. Hafta finalinde hafta boyunca aldıkları en düşük puanlarla yarışmaya veda eden isim belli oldu. Hafta boyunca aldıkları en yüksek puan ile birinci olan ve ödülü kazanan takım da belli oldu. Peki, kim birinci oldu, kim elendi?

Kuaförüm Sensin 15 Kasım 2019 Cuma günü elenen takım Koray ve Sevil ikilisi oldu. İkili bu hafta 83 puan aldı. Haftanın birincisi ise Sevcan ve Melek ikilisi oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 14 KASIM 2019 PERŞEMBE KİM BİRİNCİ OLDU

Kuaförüm Sensin 14 Kasım 2019 Perşembe günü jüri heyeti tarafından önceden belirlenen konsept kapsamında yarışmacılar bir kez daha elinden geleni yaptı, birinci olmak için kıyasıya mücadele etti. Peki, bugün kim birinci oldu?

Koray ve Sevil bugün 9 puan alarak haftanın en kötü performansını ortaya koydular. İkili bu puan ile günün sonuncusu oldu. Veli ve Neslihan ise 22 puanla günün üçünü takımı oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 13 KASIM 2019 ÇARŞAMBA KİM BİRİNCİ OLDU

Kuaförüm Sensin 13 Kasım 2019 Çarşamba günü yarışmacılar yeni konseptle jüri heyetinin karşısına çıktı. Peki, bugün kim birinci oldu?

KUAFÖRÜM SENSİN 12 KASIM 2019 SALI KİM BİRİNCİ OLDU

Kuaförüm Sensin 12 Kasım 2019 Salı günü kim birinci oldu, puan durumu nasıl oldu?

Yarışmanın bugünkü etabında günün birincisi 20 puan ile Koray ve Sevil ikilisi oldu. Bilal ve Buse ise 19 puan ile ikincilik koltuğuna oturdu. Sevcan ve Melek'in 15 puan ile sonuncu olduğu bugünkü yarışmanın üçüncüsü ise dün ikinci olan Veli ve Neslihan oldu. İkili 17 puan aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 11 KASIM 2019 PAZARTESİ KİM BİRİNCİ OLDU

Kuaförüm Sensin 11 Kasım 2019 Pazartesi günü başlayan yeni etabında yarışmaya yeni isimler dahil oldu. Veli ve Neslihan ikilisinin dahil olduğu yarışmanın bugünkü etabında hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşandı. Peki, bugün kim birinci oldu?

Kuaförüm Sensin 11 Kasım Pazartesi gününün birincisi 26 puan ile Sevcan - Melek ikilisi oldu. Bilal ve Buse ise 15 puan ile ikinci oldu. Bu hafta yarışmaya yeni katılan Veli ve Neslihan ikilisi ise 21 puan alarak ikinci oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 8 KASIM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 8 Kasım 2019 Cuma günü hafta finaliyle ekranlara geliyor. Yarışmanın bugünkü etabında elenen isimler belli olacak. Peki, bugün kim birinci oldu, kim elendi? 

Yarışmanın bu haftaki finalinde kazanan isimler Koray ve Sevil çifti oldu. İkili 10 bin liralık ödülü alırken herkese teşekkür etti.

Kuaförüm Sensin bugün elenen takım ise Eylem ve Nesrin ikilisi oldu. ikili bu hafta yarışmaya yeni katılmışlardı, katıldıkları haftanın son gününde ise elendiler.

KUAFÖRÜM SENSİN 7 KASIM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 7 Kasım 2019 Perşembe günü, yarışmacılar kendileri için belirlenen kurallar çerçevesinde günün konseptine uygun saç ve makyaz çalışması yaptılar. Yapılan oylamalar neticesinde günün birincisi ve günün sonuncusu belli oldu. Peki, bugün kim birinci oldu?

Yarışmanın bugünkü etabında birinci olan takım 26 puan ile Bilal ve Buse ikilisi oldu.

Bugünkü puan tablosu ise şöyle oldu: 

  • Bilal-Buse 26 puan
  • Sevcan-Melek 21 puan
  • Koray-Sevil 18 puan
  • Eylem-Nesrin 10 puan 

 

KUAFÖRÜM SENSİN 6 KASIM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 6 Kasım 2019 Çarşamba günü yarışmacılar arasında yine kıyasıya bir mücadele yaşandı. Peki bugün Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu?

Çarşamba günü Kuaförüm Sensin'de birinci olan Koray ve Sevil 22 puan aldı. İkincilik koltuğuna oturan isimler ise 21 puan ile Eylem ve Nesrin ikilisi oldu. Bilal ve Buse 17 puan ile üçüncü olurken, Sevcan ve Melek ise 13 puan ile günü dördüncülükle kapattı.

KUAFÖRÜM SENSİN 5 KASIM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 5 Kasım 2019 Pazartesi günkü etabında yarışmacılar bir kez daha maharetlerini ortaya koydu. Peki bugün kim birinci oldu, kim kaç puan aldı.

- Haftanın ilk gününde sürpriz bir şekilde en yüksek puanı alarak birinci olan Eylem ve Nesrin bugün en düşük puanı alarak ikinci oldu. Bugünün birincisi ise 19 puan ile Koray ve Sevil ikilisi oldu. Dün en düşük puanı alarak sonuncu olan Bilal ve Buse ise bugün üçüncü olurken; Sevcan ve Melek ikilisi 17 puan ile ikinciliği aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 4 KASIM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 4 Kasım 2019 Pazartesi günü yarışmaya yeni katılan Nesrin ve Eylem ikilisiyle birlikte yeni haftanın maratonu başlamış oldu. Peki, bugün kim birinci oldu, kim kaç puan aldı?

- Haftanın ilk gününde ilginç bir tablo ortaya çıktı. Geçen haftanın birincisi Bilal ve Buse hiç beklenmedik şekilde en düşük puanı aldı. Haftaya yeni başlayan Eylem ve Nesrin ise büyük bir sürpriz yaparak günün birincisi oldu. İşte Kuaförüm Sensin 4 Kasım 2019 Pazartesi puan durumu: 

Eylem-Nesrin: 18 Puan

Koray-Sevil: 13 Puan

Sevcan-Melek: 12 Puan

Bilal-Buse: 7 Puan 

KUAFÖRÜM SENSİN 1 KASIM 2019 KİM BİRİNCİ OLDU, KİM ELENDİ

Kuaförüm Sensin 1 Kasım 2019 Cuma günü düzenlenen hafta finalinde hafta boyunca en yüksek puanı alarak birinci olan takım ile hafta boyunca aldığı düşük puanlarla elenen takım belli oldu. Peki, kim kazandı, kim elendi?

Bu hafta en düşük puanı alarak yarışmaya veda etmek durumunda kalan ikili Cemal ve Meltem ikilisi oldu. Sevcan ve Melek ikilisi ise yarışmaya yeni başladıkları ilk haftayı üçüncü olarak tamamladı. 

Haftanın birincisi ise bir kez daha Bilal ve Buse ikilisi oldu. Koray ve Sevil ise ikinciliği paylaştı.

KUAFÖRÜM SENSİN 31 EKİM 2019 KİM BİRİNCİ OLDU

Kuaförüm Sensin 31 Ekim 2019 Perşembe yarışmacılar bir kez daha maharetlerini ortaya koydu, jüri heyetinden ve arkadaşlarından kaç puan aldı? Bugün kim birinci oldu?

Bilal ve Buse 23 puan alarak bugünün birincisi oldu. Cemal ve Meltem ise 18 puan ile günün sonuncu oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 30 EKİM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 30 Ekim 2019 Çarşamba günü itibariyle yarışmacılar kendilerine verilen konseptin kurallarına bağlı kalarak saç ve makyajda hünerlerini sergiliyor. Peki, bugün kim birinci oldu? 

Yarışmanın bugünkü etabında Cemal ve Meltem ikilisi bir kez daha sonuncu olurken, Koray ve Sevil ikilisi ise üçüncü oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 29 EKİM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 29 Ekim 2019 Salı günü puan durumu ise şöyle olmuştu: 

Sevcan - Melek ikilisi 22 puan ile birinci 

Bilal - Buse 20 puan ile ikinci

Koray - Sevil ikilisi 17 puan ile üçüncü 

Cemal ve Meltem ikilisi ise 12 puanla günün sonuncusu oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 28 EKİM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 28 Ekim 2019 Pazartesi günü yarışmaya yeni katılan isimlerle birlikte yeni bir maraton başladı. Yarışmaya bugün Sevcan ve Melek ikilisi katıldı. Yarışmacılar maharetlerini ortaya koyarak arkadaşlarından ve jüri heyetinden puanlar toplamaya çalıştı. Peki, 28 Ekim Pazartesi kim birinci oldu?

Pazartesi günü Kuaförüm Sensin birincisi 21 puan ile Bilal-Buse ikilisi oldu. 

Koray ve Sevil ikilisi ise 18 puan ile ikinci oldu. 

Sevcan ve Melek ikilisi 14 puan alırken; Cemal ve Meltem ikilis ise 11 puan aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 25 EKİM 2019 KİM ELENDİ

Kuaförüm Sensin 25 Ekim 2019 Cuma günü düzenlenen hafta finalinde haftanın birincisi ve elenen takım belli oldu. Peki kim elendi, kim birinci oldu? 

Kuaförüm Sensin 25 Ekim 2019 Cuma hafta finalinde birinci olarak 10 bin liralık ödülü alan takım Bilal ve Buse oldu.

Haftalık puan tablosu ise şöyle oldu: 

1- Buse ve Bilal 105 puan

2- Meltem ve Cemal 82 puan

3- Koray ve Sevil 80 puan

4- Sıla ve Mira 77 puan 

KUAFÖRÜM SENSİN 24 EKİM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 24 Ekim 2019 Çarşamba puan durumu belli oldu. Kuaförüm Sensin 24 Ekim 2019 Perşembe günü puan tablosu şöyle: 

  • Bilal ve Buse 18 puan
  • Cemal ve Meltem 16 puan
  • Koray ve Sevil 15 puan 
  • Sıla ve Mira 13 puan

 

KUAFÖRÜM SENSİN 23 EKİM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 23 Ekim 2019 Çarşamba günü kuaför ve makyözler bir kez daha maharetlerini ortaya koyarak en yüksek puanı almaya çalıştı. Peki, yarışmanın bugünkü birincisi kim oldu? Yarışmanın bugünkü birincisi bir kez daha Bilal ve Buse oldu. İkili 22 puan alarak haftanın ikinci birinciliğini almış oldu. Bugün iki takım birden ikinciliği aldı. Sıla-Mira ve Koray-Sevil takımları 18 puan ile ikinciliği paylaştı. Cemal ve Meltem ikilisi ise 14 puan ile çarşamba gününün üçünüsü oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 22 EKİM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 22 Ekim 2019 Salı günü yarışmacılar, kendilerine verilen konsept kapsamında yeni bir günde yeni bir heyecanla mücadele etti. Kuaförler ve makyözler bütün hünerlerini ortaya koyarak jüri heyetinden yüksek puan almaya çalıştı. Peki, bugün en yüksek puanı kim aldı, kim birinci oldu? Programın bugünkü etabında Muammer Ketenci, Sıla ve Mira'nın çalışmasını "Elektrik idaresinde çalışabilirler" şeklinde ifadelerle eleştirdi. Ketenci, ikilinin durumunun iyi olmadığını söyledi.

Kuaförüm Sensin 22 Ekim Salı günü birinci olan takım 18 puan ile Sıla ve Mira ikilisiydi. Bilal ile Buse ise 17 puan ile ikinci olurken; Murat-Meltem ve Koray-Sevil ikilisi ise 16'şar puan ile üçüncülüğü paylaştı.

KUAFÖRÜM SENSİN 21 EKİM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 21 Ekim 2019 Pazartesi günü yeni haftada yeni yarışmacıların dahil olmasıyla başlıyor. Yarışmada bir kez daha jüri heyetinin belirlediği konsept kapsamında, yarışmacılar hünerlerini ortaya koyarak, arkadaşlarından ve jüri heyetinden puanlar aldılar. Peki, kim birinci oldu?

Yarışmanın bugünkü etabında en yüksek puanını alarak birinci olan takım Buse ve Bilal ikilisi oldu. İkili haftanın ilk gününde 27 puan alarak rakiplerine büyük bir fark attı.

KUAFÖRÜM SENSİN 18 EKİM 2019 PUAN RUMU

Kuaförüm Sensin 18 Ekim 2019 Cuma günü itibariyle hafta finali düzenleniyor. Bugün, hafta boyunca aldıkları puanlarla haftanın birincisi ile haftanın en düşük puanını alarak alenen takımı belli oluyor. Peki, kim birinci oldu, kim elendi?

Yarışmanın bugünkü etabında Bilal ve Buse ikilisi birinci olarak para ödülünü kazanan takım oldu. Elenen isimleri ise Burcu ve Ateş ikilisi oldu. Mira ve Sıla ikinciliği alırken, Meltem ve Murat ikilisi ise üçüncülüğü alarak elenmekten kurtuldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 17 EKİM 2019 PUAN DURUM

Kuaförüm Sensin 17 Ekim 2019 Perşembe günü itibariyle yarışmacılar bir kez daha kendilerine verilen kurallar kapsamında yeteneklerini ortaya koymaya çalıştı. Yarışmacılar, arkadaşlarından ve jüri heyetinden almaya çalıştıkları puanlar ile günün birincisi belli oldu. Peki, kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin 17 Ekim 2019 Perşembe günü en düşük puanı alan isimler Burcu ve Ateş oldu. İkili 16 puan aldı. İkiliden sonra en düşük puanı ise 18 puan ile Murat ve Meltem ikilisiydi. Günün birincisi olan takım ise 21 puan ile Bilal ve Buse ikilisi oldu. Mira ile Sıla ise 18 puan aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 16 EKİM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 16 Ekim 2019 Çarşamba günü düzenlenen etabında yarışmacılar bir kez daha yetekeneklerini ortaya koymaya çalıştı. Peki, Kuaförüm Sensin bugün kim birinci oldu, kim kaç puan aldı?

KUAFÖRÜM SENSİN 15 EKİM 219 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 15 Ekim 2019 Salı günü itibariyle yeni bir bölüm ve yeni bir konseptle seyircisinin karşısına çıkıyor. Yarışmacılar bu yeni konsept kapsamında hünerlerini ortaya koyacak, jüri heyetinden puan almaya çalışacaklar.

Kuaförüm Sensin 15 Ekim 2019 Salı günü birincisi Bilal ve Buse oldu. İkili 29 puan alarak en yüksek puana sahip oldular. 

Sıla ve Mira günün ikincisi olarak 21 puan aldı. 

Murat ve Meltem ikilisi ise 16 puan ile günün üçüncüsü olurken; Bursu ve Ateş ise 10 puan ile günün sonuncusu oldu.

İşte 15 Ekim puan tablosu: 

  • Bilal Buse 29 puan
  • Sıla Mira 21 puan
  • Murat Meltem 16 puan
  • Burcu Ateş 10 puan

 

KUAFÖRÜM SENSİN 14 EKİM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 14 Ekim 2019 Pazartesi günü itibariyle yeni bir haftaya yeniden başlıyor. Programa iki yeni yarışmacının katılımıyla daha da renklenen Kuaförüm Sensin 14 Ekim'de kim birinci oldu, puan durumu nasıl oldu?

Yarışmanın bugünkü etabında en düşük puanı alarak haftanın sonuncusu olan takım 11 puan ile Murat ve Meltem ikilisi oldu. Öte yandan Burcu ve Ateş de 11 puan alarak haftanın sonunculuğunu yeni gelen takım ile paylaştı. Günün birincisi ise 26 puan ile Bilal ve Buse oldu. Sıla ve Mira ise 19 puan ile haftanın ilk gününde ikinci olmayı başardı.

14 Ekim günlük puan tablosu ise şöyle:

  1. Bilal ve Buse 26 puan
  2. Sıla ve Mira 19 puan
  3. Burcu ve Ateş 11 puan
  4. Murat ve Meltem 11 puan

 

KUAFÖRÜM SENSİN 11 EKİM 2019 PUAN DURUMU, KİM ELENDİ?

Kuaförüm Sensin 11 Ekim 2019 Cuma hafta finalinde kim birinci oldu, kim elendi?

Kuaförüm Sensin bugün birinci olarak haftanın ödülünü kazanan isimler Özlem ve Hayat ikilisi oldu. Özlem birincilik ödülünü aldıktan sonra gözyaşlarıyla yarışmadan ayrılmak istediğini açıkladı. Özlem, kendisine müsaade edilmesini, yarışmadan ayrılmak istediklerini ısrarla söyledi.

Haftanın en düşük puanını alarak elenen takım ise Burcu ve Ateş ikilisi oldu. Ancak, Özlem ve Hayat'ın gönüllü olarak yarışmadan ayrılması nedeniyle dengeler değişti. Jüri üyeleri Burcu ve Ateş ikilisi elendikleri halde yarışmadan ayrılmadı.

KUAFÖRÜM SENSİN 10 EKİM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 10 Ekim 2019 Perşembe günkü etabında yarışmacılara verilen konsept uyarınca mücadele başladı. Peki, bugün kim birinci oldu?

Kuaförüm Sensin 10 Ekim 2019 puan durumu şöyle: 

  • Hayat ve Özlem 24 puan
  • Sıla ve Mira 24 puan
  • Bilal ve Buse 19 puan
  • Ateş ve Burcu 9 puan

 

KUAFÖRÜM SENSİN 9 EKİM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 9 Ekim 2019 Çarşamba günü yarışmacılar bir kez daha kendilerine verilen konsept ve kurallar çerçevesinde saç ve makyajlarını yapacak, jüri heyetini etkileyerek yüksek puan almaya çalışacaklar. Yarışmanın dünkü bölümünde bu hafta yarışmaya yeni dahil olan Burcu ve Ateş ikilisi birinci olmuştu, peki Kuaförüm Sensin bugün kim birinci oldu?

Kuaförüm Sensin 9 Ekim Çarşamba günü 10 puan ile sonuncu olan takım dünün birincisi Burcu ve Ateş ikilisi oldu. Günün birincisi ise 26 puan aldı. Bilal ve Buse ise 16 puan ile günün ikincisi oldu.

Kuaförüm Sensin 9 Ekim Puan tablosu şöyle: 

1- Birinci takım 26 puan

2- İkini takım...

3- Bilal ve Buse 16 Puan 

4- Burcu ve Ateş 10 puan

KUAFÖRÜM SENSİN 8 EKİM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 8 Ekim 2019 Salı günü jüri üyeleri ve arkadaşlarından aldıkları puanlarla birinci olmayı uman yarışmacılar, bütün maharetlerini ortaya koydu. Özellikle de haftanın ilk gününde sonuncu olan Sıla ve Mira'nın bugün yoğun bir çaba harcaması gerekiyor. Pekin, Kuaförüm Sensin bugün kim birinci oldu? 

Bugün birinci takım 30 puan ile Burcu ve Ateş ikilisi oldu. Yarışmaya bu hafta yeni katılan ikilinin aldığı puan herkesi şaşırttı. Yarışmanın bugünkü etabında ikinciliği ise Bilal ve Buse 18 puan ile elde etti. Hayat ve Özlem 17 puan alırken, Sıla ve Mira ise bir kez daha sonuncu olarak 14 puanda kaldı. 

KUAFÖRÜM SENSİN 7 EKİM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 7 Ekim 2019 Pazartesi günü yeni gelen yarışmacılarla birlikte yeni bir haftaynın ilk günü yarışması yapılıyor. Buna göre jüri tarafından belirlenen konsepte kapsamında yarışmacılar yeteneklerini sergileyecek. Jüri ve takım arkadaşlarından en yüksek puanı alan birinci olacak? Peki, bugün kim en yüksek puanı alarak birinci oldu?

Pazartesi günü 26 puan ile birinci olan takım Hayat ve Özlem ikilisi oldu. 

Bilal ve Buse ise 19 puan alarak ikinci sıraya yerleşti. 

Günün en düşük puanı ise 11 puan ile Sıla ve Mira'dan geldi. 

Yarışmaya bugün yeni katılan Burcu ve Ateş ikilisi ise üçüncü olarak 16 puan alabildi.

KUAFÖRÜM SENSİN 4 EKİM 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 4 Ekim 2019 Cuma günü bir kez daha hafta finali düzenleniyor. Hafta finalinde, beş gün boyunca en düşük puanı alan takım yarışmadan bugün eleniyor. Hafta boyunca en yüksek puanı alan kişi ise bugün 10 bin liralık ödülü kazanıyor. Peki, Kuaförüm Sensin 4 Ekim'de kim birinci oldu, kim elendi?

Kuaförüm Sensin 4 Ekim 2019 Cuma günü haftanın birincisi olarak 10 bin liralık ödülü kazanan takım Hayat ve Özlem oldu. İkili 96 puan aldı. İkinci ise 91 puan ile Bila ve Buse ikilisi oldu.

Kuaförüm Sensin bu hafta elenen takım ise Mete ve Arzu ikilisi oldu. Sıla ve Mira ise üçüncülüğü aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 3 EKİM 2018 PUAN DURUMU?

Kuaförüm Sensin 3 Ekim 2019 Perşembe yarışmacılar arasında yine kıyasıya bir mücadele yaşandı. Jüri heyeti tarafından belirlenen konsept kapsamında yarışmacılar maharetlerini ortaya koymaya çalıştı. Peki, bugün kim birinci oldu, en düşük puanı kim aldı?

Programın dünkü etabında bir kez daha Hayat ve Özlem birinciliği elde etti. Mete ve Arzu ise sonuncu oldu.

Kuaförüm Sensin 3 Ekim Puan tablosu

Hayat ve Özlem 21 Puan

Bilal ve Buse 20 Puan

Sıla ve Mira 20 Puan

Mete ve Arzu 14 Puan

KUAFÖRÜM SENSİN 2 EKİM 2019 PUAN DURUMU?

Kuaförüm Sensin 2 Ekim 2019 Çarşamba  puan durumu nasıl? Yarışmanın bugünkü etabında birinci olan takım belli oldu. Buna göre; 2 Eylül Çarşamba günü birinci takım 19 puan ile Mete ve Arzu ikilisi olurken, Hayat ve Özlem ise 2 puan farkla günün ikincisi oldu. Günün en düşük puanını ise 15 puan ile Sıla ve Mira aldı.

İşte 2 Ekim Çarşamba puan tablosu: 

  1. Mete ve Arzu 19 puan
  2. Hayat ve Özlem 17 puan
  3. Bilal ve Buse 16 puan
  4. Sıla ve Mira 15 puan

 

KUAFÖRÜM SENSİN 1 EKİM 2019 PUAN DURUMU?

Kuaförüm Sensin 1 Ekim 2019 Salı yarışmacılar, arkadaşları ve jüri heyetinden aldıkları puanlarla haftanın ikinci gününde aldıkları puanlara kavuştular. Peki, bugünkü yarışmada hangi takım en yüksek puanı alarak günün birinci oldu, günün en düşük puanını alan takım hangisi oldu?

Yarışmanın bugünkü programında en düşük puanı alarak sonuncu olan takım 12 puan aldı. 12 puanı alan takım dün birinci olan Mete ve Arzu ikilisiydi. Dünün bir diğer birincisi olan Hayat ve Özlem ise 21 puan aldı. 

Bilal ve Buse de 21 puan alarak ikinciliği paylaştı.

Salı gününün birincisi 23 puan ile Sıla ve Mira oldu.

Kuaförüm Sensin 1 Ekim puan tablosu şöyle: 

  1. Sıla ve Mira 23 puan
  2. Buse ve Bilal 21 puan
  3. Hayat ve Özlem 21 puan
  4. Mete ve Arzu 12 puan

 

KUAFÖRÜM SENSİN 30 EYLÜL 2019 KİM BİRİNCİ OLDU, PUAN DURUMU?

Kuaförüm Sensin 30 Eylül 2019 Pazartesi günü yarışmaya yeni takımın katılmasıyla yeni heyecan başladı. Yen haftanın ilk gününde kim birinci oldu, kim kaç puan aldı? Yarışmaya bugün yeni dahil olan isimler Mete ve Arzu ikilisi oldu. Yarışmanın bugünkü etabında yine heyecanlı sahneler yaşandı. Modellerden biri ekranda yaşadığı stres nedeniyle bayılarak yere yığıldı. Stüdyoda panik dolu anlar yaşandı. Bugünkü konsept ise defile saçı ve makyajı oldu. Peki, bugün kim birinci oldu?

Haftanın ilk gününde yarışmaya yeni katılan takım Hayat ve Özlem ile birinciliği paylaştı. Hayat ve Özlem ile Mete ve Arzu 20 puan aldı.

Sıla ve Mira ise 12 puan ile günün en düşük puanını aldı. Bilal ve Buse 13 puan ile ikinci oldu.

Puan tablosu şöyle:

  1. Mete ve Arzu 20 puan
  2. Hayat ve Özlem 20 puan
  3. Bila ve Buse 13 puan
  4. Mira ve Sıla 12 puan

 

KUAFÖRÜM SENSİN 27 EYLÜL 2019 KİM BİRİNCİ OLDU, PUAN DURUMU?

Kuaförüm Sensin 27 Eylül 2019 Cuma günü hafta finalinde kim birinci olarak 10 bin liralık ödülün sahibi oldu, kim sonuncu olarak yarışmaya veda etti yani elendi? Bugün elenen isimler ile birinci olan isimler belli olurken sert tartışmalar yaşandı.

KUAFÖRÜM SENSİN 27 EYLÜL PUAN TABLOSU HAFTALIK: 

Haftanın birincisi olarak 106 puan alan Hayat ve Özlem 10 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Feyyaz ve Esra ise 77 puan alarak haftanın en düşük puanına sahip oldu ve yarışmadan elendi.

Bilal ve Buse ise 95 puan aldı.

Sıla ve Mira ikilisi ise 83 puan alarak üçüncülüğe oturdu.

KUAFÖRÜM SENSİN 26 EYLÜL 2019 KİM BİRİNCİ OLDU, PUAN DURUMU?

Kuaförüm Sensin 26 Eylül 2019 Çarşamba günü yarışmasında yarışmacılar kaçar puan aldı, kim birinci oldu, puan durumu nasıl oldu?

Bilal ve Buse 24 puan ile günün birinciliğine hak kazandı.

Feyyaz ve Esra 11 puan ile günün sonuncusu oldu. 

Hayat ve Özlem ise 16 puan ile üçüncü sıraya yerleşti. 

Sıla ve Mira da bugün 16 puan aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 25 EYLÜL 2019 KİM BİRİNCİ OLDU, PUAN DURUMU?

Kuaförüm Sensin 25 Eylül 2019 Çarşamba günü kim birinci oldu, kim en düşük puanı aldı, puan durumu nasıl şekillendi? 

Çarşamba gününde günün sonuncusu 15 puan ile Sıra ve Mira ikilisi oldu. Günün üçüncüsü ise 16 puan ile Bilal ve Buse ikilisi oldu.

25 Eylül günü günün birincisi ise 22 puan ile Özlem ve Hayat ikilisi; günün ikincisi Feyyaz ve Esra oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 24 EYLÜL 2019 KİM BİRİNCİ OLDU, PUAN DURUMU?

Kuaförüm Sensin 24 Eylül 2019 Salı günü kim birinci oldu, kim en düşük puanı aldı, puan durumu nasıl şekillendi? 

  • Feyyaz ve Esra : 13
  • Sıla ve Mira: 16
  • Hayat ve Özlem: 24
  • Bilal ve Buse: 20

 

Hayat ve Özlem yine günün birincisi oldular. 24 puan alan Hayat ve Özlem jüriden yüksek puanlar aldı. bilal ve Buse ise 20 puan alarak günün ikincisi oldular.

KUAFÖRÜM SENSİN 23 EYLÜL 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 23 Eylül 2019 Pazartesi günü itibariyle yarışmaya yeni isimler katıldı. Yeni isimlerin katılmasıyla birlikte haftanın ilk gününde kıyasıya mücadele başladı. Haftanın ilk gününde Bilal'e büyük bir sürpriz yapıldı. Bilal'in eşi de modeller arasında yer almaya başladı. Peki, bugün kim birinci oldu? Yarışmanın bugünkü etabına Feyyaz ve Esra ikilisi katıldı. Peki, 23 Eylül puan durumu nasıl oldu, kim birinci oldu?

Günün en düşük puanını alan takım 16 ile Bilal ve Buse oldu.

Üçüncü olan takım 17 puan ile Sıla ve Mira oldu.

İkinci olan takım ise 18 puanla Feyyaz ve Esra oldu.

Günün en yüksek puanı 21 puan alarak birinci olan takım ise Hayat ve Özlem oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN GEÇEN HAFTA BİRİNCİSİ KİM OLDU? (20 EYLÜL 2019)

Kuaförüm Sensin 20 Eylül 2019 Cuma günü hafta finali yapılıyor. Hafta finalinde günün birincisi ve haftanın birincisi belli olacak. Hafta birincisi büyük ödülü alacak, en düşük puan alan ise veda edecek. Peki, Kuaförüm Sensin 20 Eylül 2019 kim birinci oldu, kim elendi?

Puanlamayı bugün 3 jüri üyesi birden yapacak. En düşük puanı alacak takım yarışmaya veda edecek. 

Bu hafta elenen isimler 72 puanla Aytekin ve Çilem oldu. Aytekin ve Çilem programa veda ederken sadece Hayat ve Özlem ile vedalaştı. Diğer isimlerle vedalaşmadan ayrıldı.

Bu haftanın üçüncüsü 79 puanla Sıla ve Mira oldu.

Birinci olan takım 107 puan aldı. Hayat ve Özlem haftanın birincisi olarak 10 bin lira para ödülünün sahibi oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 19 EYLÜL 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 19 Eylül 2019 Perşembe günü yarışmacılar kendilerine verilen kurallar kapsamında saç ve makyaj ustalıklarını ortaya koydu. Buna göre, jüri heyeti ve arkadaşlarından en yüksek puanı alanlar birinci seçildi. Peki, 18 Eylül birincisi kim oldu? 

İşte Kuaförüm Sensin 19 Eylül puan tablosu: 

Aytekin ve Çilem 12 puan alarak sonuncu oldu. Onları 19 puan ile Sıla ve Mira takip etti. Birinci ise 24 puan alan Hayat ve Özelm oldu. Buse ve Bilal de 23 puan alarak günün ikinciliğini aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 18 EYLÜL 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 18 Eylül 2019 Çarşamba günü yarışmacılara verilen konsept kapsamında, yarışmacılar maharetlerini sergilemeye çalıştı. Yapılan saç ve makyajlardan sonra jüri heyeti ve yarışmacılar puanlama yaptı. Peki, günün birincisi kim oldu?

Bilal ve Buse 11 puan ile günün dördüncüsü oldu.

Sıla ve Mira 12 puan aldı.

Birinci takım bugün 26 puan aldı. İkinci ise 14 puanda kaldı.

Özlem ve Hayat birinci, Aytekin ve Çilem ise ikinci oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 17 EYLÜL 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 17 Eylül 2019 Salı günü haftanın ikinci gününde devam ediyor. Yeni haftada yeni yarışmacılar geldi. Yeni yarışmacılarla birlikte konsepte uygun şekilde hünerler sergilendi, birinciler belli oldu. Peki, bugün kim birinci oldu? Bugün birinci olacak takım aynı zamanda 2 tam altının sahibi oluyor. 

Kuaförüm Sensin 17 Eylül puan tablosu şöyle:

Hayat ve Özlem 12 puan alarak bugün sonuncu oldu.

Dünün birincisi Sıla ve Mira ise bugün 13 puan alarak üçüncü sıraya yerleşti.

Yarışmaya bu hafta yeni katılan Aytekin ve Çilem ikilisi bugünün birincisi olarak iki tam altın kazandı. İkili 20 puan aldı.

Bilal ve Buse ise 16 puan alarak ikinci oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 16 EYLÜL 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 16 Eylül 2019 Pazartesi günü yeni haftaya başlandı. Yeni haftada yeni yarışmacılar geldi. Yeni yarışmacılarla birlikte konsepte uygun şekilde hünerler sergilendi, birinciler belli oldu. Peki, bugün kim birinci oldu?

Bilal ve Buse 12 puanla sonuncu oldu

İkinci olan takım ise 15 puanla Hayat ve Özlem oldu. 

Yarışmaya bugün katılan Aytekin ve Çilem ikilisi de Hayat ve Özlem ile aynı puanı aldı.

20 puanla günün birincisi Mira ve Sıla oldu

KUAFÖRÜM SENSİN 13 EYLÜL 2019 KİM ELENDİ, PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 13 Eylül 2019 Cuma günü itibariyle hafta finali yapılıyor, finalde ise haftanın birincisi olan kişi 10 bin liralık ödülü alıyor, sonuncu olan ise yarışmaya veda ediyor. Peki, Kuaförüm Sensin 13 Eylül'de kim elendi, kim ödül kazandı?

Haftanın en düşük puanını alarak elenen takım Berk ve Merve ikilisi oldu.  Berk, elendiği için çok üzüldü.

Haftanın birincisi ise 100 puan ile bu hafta yarışmaya yeni katılan Bilal ve Buse ikilisi oldu. 10 bin liralık ödülü kazanan takım da Bilal ve Buse oldu.

Kuaförüm Sensin 13 Eylül 2019 Puan haftalık puan tablosu şöyle: 

  • Berk ve Merve 67 puan
  • Sıla ve Mira 72  puan
  • Hayat ve Özlem 95 puan
  • Bilal ve Buse 100 puan

 

KUAFÖRÜM SENSİN 12 EYLÜL 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 12 Eylül 2019 Çarşamba günü yarışmacılar bir kez daha yetekeneklerini ortaya koydular. Arkadaşları ve jüri heyetinden puanlar alarak sıralamaya girdiler. Peki, bugün kim birinci oldu?

Sıla ve Mira 8 puan alarak günün sonuncusu oldu. 

Hayat ve Özlem ise 16 puan alarak üçüncülük elde etti. 

Bilal ve Buse ise 20 puan ile günün ikinciliğine oturdu. 

Kuaförüm Sensin 12 Eylül 2019 günün birincisi ise 21 puan ile Berk ve Merve ikilisi oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 11 EYLÜL 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 11 Eylül 2019 Çarşamba günü yarışamcılar bir kez daha kuaför ve makja konusunda kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Haftanın ilk iki gününde yarışmaya bu hafta yeni katılan isimler birinci olmuştu. Bu nedenle, yarışmanın eski üyelerinden birileri gitme hattında bulunuyor. Kimlerin gideceği ise Cuma günü belli olacak. Peki, Kuaförüm Sensin'de bugün kim birinci oldu? Puan durumu nasıl oldu?

11 Eylül 2019 günü birinci olan takımı Hayat-Özlem 26 puan aldı. 

Berk ve Merve ise 10 puan alarak günün sonuncusu oluyor. 

KUAFÖRÜM SENSİN 10 EYLÜL 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 10 Eylül 2019 Salı günü yarışmacıları hangi konsept üzerine çalıştı, arkadaşları ve jüri üyeleri kendilerine kaç puan verdi, günün birincisi kim oldu?

Yarışmanın bugünkü etabında 12 puan alarak sonuncu olan takım Sıla ve Mira ikilisi oldu.

Salı günü 14 puan alarak üçüncü sıraya yerleşen takım ise Berk ve Merve ikilisi olunca, Berk, "Hiç mutlu değilim burada olmaktan" dedi.

Günün birincisi 21, ikincisi ise 19 puan aldı. 

Birinci takım Bilal ve Buse ikilisi oldu. 

Hayat ve Özlem ise ikinciliği kazandı.

KUAFÖRÜM SENSİN 9 EYLÜL 2019 PUAN DURUMU

Yeni hafta yeni heyecan yeni yarışmacılar. Kuaförüm sensin yine dopdolu bir program ile ekranlarda. Bakalım bugün kim birinci olacak?

Kuaförüm Sensin 9 Eylül 2019 Pazartesi günü Berk ve Merve 11 puan alarak günün sonuncusu oldu.

Hayat ve Özlem ise 14 puan ile yeni haftaya üçüncülükle başladı.

Yarışmaya bugün yeni katılan Bilal ve Buse ikilisi ise sürpriz bir şekilde günün birincisi oldu. İkili 19 puan aldı.

Sıla ve Mira ise 17 puan ile günün ikincisi oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 6 EYLÜL 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 6 Eylül 2019 Cuma günü itibariyle hafta finali yapıyor. Hafta finalinde kim birinci oldu, kim elendi? Hafta finalinde günün konsepti saç boyama ve renkli eyeliner. 

Bu haftanın birincisi Sıla ve Mira olarak büyük ödülü kazanan takım oldu, haftanın sonuncusu ise Songül ve Adem oldu. İkili yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Hayat ve Özlem ile Berk ve Merve ikilisi ise ikinciliği paylaştılar. Her iki takım da 78 puan aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 5 EYLÜL 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 5 Eylül 2019 Perşembe günü yarışmacılar kendilerine verilen konsept kapsamında bir kez daha, modellerinin üzerinde bütün yeteneklerini ortaya koymaya çalıştı. Peki, yarışmacılar arkadaşları ve jüri heyetinden kaçar puan aldı, günün birincisi kim oldu? Programın bugünkü etabında Sıla ve Mira bir kez daha birinci oldu. Ekibe yeni katılan Adem ve Songül ise bir kez daha sonuncu oldu. 

Kuaförüm Sensin 5 Eylül 2019 puan tablosu durumu şöyle:

  • Sıla ve Mira 20 puan
  • Berk ve Merve 15 puan
  • Hayat ve Özlem 14 puan
  • Adem ve Songül 11 puan

 

KUAFÖRÜM SENSİN 4 EYLÜL 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 4 Eylül 2019 Çarşamba günü, yarışmacılar önceden belirlenen konsept kapsamında maharetlerini sergilemeye başladı. Peki, Kuaförüm Sensin'de bugün en yüksek puanı kim aldı?

Kuaförüm Sensin 4 Eylül 2019 Puan Tablosu şöyle: 

Günün birincisi 19 puan ile Sıla ve Mira oldu. 

Hayat ve Özlem ise 10 puan ile günün sonuncusu oldu. 

Berk ve Merve 17 puan ile ikinci olurken, Adem ve Songül ise üçüncü sıraya yerleşti. 

KUAFÖRÜM SENSİN 3 EYLÜL 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 3 Eylül 2019 Salı günkü etabında yarışmacıları kendilerine verilen konsept kapsamında modellerinin üzerinde hünerlerini ortaya koydu. Peki, bugün kim birinci oldu?

Günün en düşük puanını alarak sonuncu olan takımı 8 puan ile Songül ve Adem ikilisi oldu. 

Kuaförüm Sensin 3 Eylül günün birincisi ise bir kez daha Hayat ve Özlem oldu. İşte Kuaförüm Sensin 3 Eylül puan tablosu:

Hayat ve Özlem 18 puan

Berk ve Merve 16 puan

Sıla ve Mira 15 puan

Adem ve Songül 8 puan

KUAFÖRÜM SENSİN 2 EYLÜL 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 2 Eylül 2019 Pazartesi günü, yarışmaya yeni dahil olan yarışmacılarla birlikte yeni bir heyecan başlıyor. Peki, bu haftanın ilk gününde en yüksek puanı alarak günün birincisi olan takım hangisi? Kuaförüm Sensin'de 2 Eylül 2019 Pazartesi günü Mira ve Sıla sürpriz yaparak birinci oldu. İkili 20 puan aldı. Berk ve Merve 14 puan ile ikinci sıraya yerleşirken, geçen haftanın birinci takımı Hayat ve Özlem de 14 puan ile ikinci oldu. Yarışmaya bugün yeni katılan Songül ve Adem ikilisi ise haftaya kötü başlayarak sonuncu oldu. İkili 8 puan alabildi.

KUAFÖRÜM SENSİN 30 AĞUSTOS 2019 HAFTA FİNALİ PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 30 Ağustos 2019 Cuma günü itibariyle hafta finali heyecanı yaşanıyor. Bugünkü finalde hafta boyunca en yüksek puanı alarak birinci olan ve ödülü kazanan kişiler ile en düşük puanı alarak yarışmayı terk edecek kişiler belli oluyor. Peki, kim elendi, kimler kaldı?

Yarışmada bu hafta en düşük puanı alarak elenen takım Mustafa ve Tunahan ikilisi oldu. 

Yarışmanın hafta finalinde bir kez daha kazanan takım Özlem ve Hayat ikilisi oldu. İkili 88 puan alarak dördüncü kez hafta birincisi oldu. 

Sıla ve Mira ise 78 puan alarak haftanın ikincisi oldu.

Bu hafta yarışmaya yeni dahil olan Berk ve Merve ikilisi ise haftanın üçüncüsü olarak ilk haftalarını tamamladı.

KUAFÖRÜM SENSİN 29 AĞUSTOS 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 29 Ağustos 2019 Perşembe günü yapılan puanlamada ortaya çıkan puan tablosu şöyle oldu:

Günün en düşük puanını alan takım Hayat ve Özlem oldu. Hayat ve Özlem toplamda 14 puan aldı.

Günün en yüksek puanını alan takımı 18 puanla Berk ve Merve oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 28 AĞUSTOS 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 28 Ağustos 2019 Çarşamba günü yapılan puanlamada ortaya çıkan puan tablosu şöyle oldu:

Mustafa ve Tunahan 11 puanla günün sonuncusu oldu. İkli dün de sonuncu olmuştu. 

Öte yandan Berk ve Merve ise 13 puan ile günün üçüncüsü oldu. İkili dün birinci olmuştu.

Sıla ve Mira ise ilk kez günün birincisi oldu. İkili 19 puan aldı.

Özlem ve Hayat ise ikinci oldu. Özlem ve Hayat 16 puan aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 27 AĞUSTOS 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 27 Ağustos 2019 Salı günü Berk ve Merve'nin de dahil olduğu yeni ekip, kendilerine verilen konsept uyarınca hünerlerini sergiliyor. Peki, 27 Ağustos Salı günü kim birinci oldu, en düşük puanı kim aldı?

Haftanın ikinci gününde Kuaförüm Sensin 27 Ağustos Salı günü puan durumu:

Berk ve Merve : 33 puan alarak birinci oldu

Hayat ve Özlem: 32 puan alarak ikinci oldu

Sıla ve Mira:  27 puan alarak 3. oldu

Mustafa ve Tuna: 17 puanla sonuncu oldu 

KUAFÖRÜM SENSİN 26 AĞUSTOS 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 26 Ağustos 2019 Pazartesi günü yarışmaya gelen yeni isimler kimler oldu, puanlama sonucunda günün birincisi kim oldu?

Özlem ve Hayat 20 puan ile günün birincisi oldu.

Yarışmaya bugün yeni katılan Berk ve Emre ikilisi 17 puanla günü ikinci kapattı. 

Sıla ve Mira 11 puan ile günün üçüncüsü olurken; geçen haftanın birincisi Mustafa ve Tunahan ise 8 puan ile günün sonuncusu oldu. 

KUAFÖRÜM SENSİN 23 AĞUSTOS 2019 KİM ELENDİ, PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 23 Ağustos 2019 Cuma günü itibariyle yapılan hafta finalinde en yüksek puanı alarak 10 bin liralık ödülün sahibi olan ikili ile en düşük puanı alarak yarışmaya veda eden takım belli oldu. Peki, kim kazandı, kim elendi? Hafta boyunca yapılan puanlamalara göre şu anda Mustafa ve Tunahan hariç herkes "elenme" tehlikesi altında görünüyor. Şu ana kadar en düşük puan alan ikili Hayat ve Özlem oldu, ancak bugün alınacak puanlar haftanın sonucunu belirleyecek.

Bu hafta en düşük puan alarak yarışmaya veda eden isimler Öncü ve Özlem çifti oldu. İkili bugün 13 puan aldı. Haftanın birincisi olarak 10 bin liralık ödülü alan isimler ise Mustafa ve Tunahan oldu. Özlem ve Hayat ikinci olurken, Mira ve Sıla ise üçüncülüğe oturdu.

KUAFÖRÜM SENSİN 22 AĞUSTOS 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 22 Ağustos 2019 Perşembe günü yarışmacıların arkadaşlarından aldıkları puanlarla yeni tablo ortaya çıktı. Peki, bugün kim birinci oldu, kim en düşük puan aldı? Yarışmanın en yüksek puan alarak birinci olan takım Sıla ve Mira oldu. Dünün birinci takımı Mustafa ve Tunahan 19 puan ile ikinci sıraya oturdu. Hafta finalinden hemen önceki günde Öncü ve Özlem 11 puan alarak günün sonuncusu oldu. Hayat ve Özlem ise 13 puan alarak üçüncü sıraya yerleşti.

KUAFÖRÜM SENSİN 21 AĞUSTOS 2019 PUANLAMA DURUMU

Kuaförüm Sensin 21 Ağustos 2019 Çarşamba günü yarışmacıları, yapımcılar tarafından kendilerine verilen konsepte uyarınca tüm yeteneklerini ortaya koymaya çalıştı. Öte yandan bugün yarışmacılar arasında çok sert tartışmalar yaşandı. Jüri üyelerinden Adnan Serter ise yaşanan gerginlik esnasında gözyaşlarını tutamayarak ağladı. Yarışmada duygusal anların yaşandığı bugün, kim kaç puan aldı, günün birincisi kim oldu.

Yarışmanın bugünkü ebabında Hayat ve Özlem 10 puan alarak bir kez daha sonuncu oldu. Öncü ve Özlem ikilisi ise bu hafta ilk kez üçüncü olarak 11 puan aldı. Öte yandan günün birincisi ise bugün de Mustafa ve Tunahan oldu. İkili dün de birinci olmuştu. Birincinin 19 puan aldığı bugünde ikinci olan Mira ve Sıla ise 16 puan aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 20 AĞUSTOS 2019 SALI PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 20 Ağustos 2019 Pazartesi günü yarışmacılar kendilerine verilen konsepte göre maharetlerini ortaya koymaya çalıştı. Günün konsepti ise, "Nereye gidiyorum" oldu. Arkadaşları ve jüri üyelerinin verdiği puanlarla günün birincisi belli oldu. Peki, Kuaförüm Sensin'de bugün kim birinci oldu, puan durumu nasıl oldu?

Günün sonuncu takımı 10 puan ile Hayat ve Özlem oldu. İkili puanlara yaptıkları yorumlarda, "hakketmiştik" dedi. Özlem de aldığı puanları hakkettiklerini söyledi. Bugün bir takım daha 10 puan ile sonunculuğu paylaştı. Sıla ve Mira da bugün Özlem ve Hayat ile sonunculuğu paylaştı. İkili haftanın ilk gününde de sonuncu olmuştu. Günün birincisi ise Mustafa ve Tunahan oldu. İkili 20 puan aldı. Öncü ve Özlem ise 19 puan ile günün ikinciliğini aldı.

KUAFÖRÜN SENSİN 19 AĞUSTOS 2019 PAZARTESİ PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin yarışmasının 19 Ağustos 2019 Pazartesi günkü etabında yarışmacıların jüri üyeleri ve arkadaşlarından aldıkları puanlarla birinci ve günün sonuncusu belli oluyor. Peki kim birinci oldu? 

Mustafa ve Tuna bugün 20 puan alarak birinci oldu. Özlem ve Hayat 16 puan ile ikinciliği aldı. Öncü ve Özlem ise 12 puan alarak haftanın ilk gününde üçüncülüğe oturdu. Sıla ve Mira ise 9 puan alarak haftanın sonuncusu oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 9 AĞUSTOS 2019 CUMA HAFTA FİNALİ PUANLAMA DURUMU

Kuaförüm Sensin 9 Ağustos 2019 Cuma günü itibariyle hafta finalinde birinci ve sonuncu belli oluyor. Hafta birincisi büyük ödülü alıyor, haftanın sonuncusu ise yarışmaya veda ediyor. Banu Alkan sürprizi... Programın bugünkü etabında jüri heyetinde Banu Alkan sürprizi yaşandı. Alkan da yarışmacılara, yeteneklerine göre puan verdi. Peki, kim birinci oldu, kim elendi? 

Haftanın birincisi olarak 10 bin liralık ödülü kazanan takım 100 puandan fazla puan aldı. Programda ilk kez bir takım haftalık toplamda 100'den fazla puan alıyor. Geçen haftanın birincisi 72 puan almıştı. Bu haftanın birincisi 105 puan aldı. Sıla ve Mira bu haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya veda edecek takım oldu. Ancak jüri heyeti ikiliye yeni bir şans tanınması gerektiğini belirterek, elenmemelerini istedi. Yapımcılar, ikilinin elenmemesi talebini kabul etti. Böylece bu hafta kimse elenmedi. Haftanın birincisi ise Öncü ve Özlem oldu. İkili bugün 26 puan aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 8 AĞUSTOS 2019 PERŞEMBE PUANLAMA DURUMU

Kuaförüm Sensin 8 Ağustos 2019 Perşembe günkü etabında yarışmacılar arkadaşlarından ve jüri üyelerinden aldığı puanlarla finale bir adım daha yaklaştı. Peki bugün kim kaç puan aldı? Programın bugünkü etabında Özlem Kurt, Ayşegül Kartal'dan 1 puan aldı. Tuna da bugün Kartal'dan 1 aldı. Tuna, bunun üzerine konuşmama protestosunda bulunurken, Ayeşgül Kartal da Özlem Kurt'a ilk kez yorum yapmayarak direkt bir puanı verdi.

Yarışmada bugün en kötü puanı alan takım Mustafa ve Tuna oldu. İkili 8 puan alarak sonuncu oldu.

Günün en kötü puanını ise Özlem ve Hayat aldı. İkili 9 puan ile sondan ikinci sırada yer aldı.

Yarışmaya bu hafta yeni katılan Mira ve Sıla ise 14 puan alarak ilk kez ikinciliği yakaladı.

Günün birincisi ise 20 puan alan Öncü ve Özlem çifti oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 7 AĞUSTOS 2019 ÇARŞAMBA PUANLAMA DURUMU

Programın bugünkü etabında konsept olarak "disko saçı ve makyajı" belirlendi. Yarışmacılar verilen konsept üzerine maharetlerini ortaya koyarak arkadaşlarından ve jüriden puan almaya çalıştı. Peki, kim kaç puan aldı? 

Günün en düşük puanını Sıla ve Mira ikilisi aldı. İkili 11 puan aldıktan sonra, kendilerine karşı oyun yapıldığını savundular. Haftanın en düşük ikinci puanını ise Mustafa ve Tunahan aldı. İkili 14 puan aldı. Mustafa, üçüncülüğü hakketmediklerini savundu.

Haftanın birincisi 20, ikincisi ise 16 puan aldı. Birinci 20 puan ile Öncü ve Özlem oldu. İkinci ise 16 puan ile Özlem ve Hayat ikilisi oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 6 AĞUSTOS 2019 SALI PUANLAMA DURUMU

Kuaförüm Sensin haftanın ikinci gününde puanlama yapıldı. İşte Haftanın ikinci gününde yarışmacıların aldığı puanlar: Mira ve Sıla 10 puan alarak günün sonuncusu oldu. Hayat ve Özlem 15 puan alarak bugün üçüncü oldular. Öncü ve Özlem ise 16 puanla Salı gününü ikincilikle bitirdiler. 17 puanla birinci olan takım ise Mustafa ve Tunahan oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 5 AĞUSTOS 2019 PAZARTESİ PUANLAMA DURUMU

Yarışmanın bugünkü etabına İstanbul Beylikdüzü'nden Mira ve Sıla ikilisi dahil oldu. İkilinin dahil olmasıyla "Assolist saçı ve makyajı" konseptiyle yeni günün yarışması başladı. Peki, günün birincisi kim oldu?

Günün sonuncusu bugün 6 puan ile yarışmaya yeni katılan Mira ve Sıla ikilisi oldu. 

Günün üçüncüsü ise 13 puan ile Hayat ve Özlem oldu.

Günün birincisi 23 puanla Öncü ve Özlem ikilisi olurken, Mustafa ve Tunahan ise 18 puan alarak ikinci oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 2 AĞUSTOS 2019 PUAN DURUMU

Programın bugünkü etabında hafta finaline giriliyor. Hafta finaline girilirken elenen ve hafta birincisi belli oluyor. Yarışmanın bugünkü etabında verilen konsept ise "Arap makyajı ve saç kesimi" oldu. Öte yandan bugün jüri heyetine Gizem Özdilli'ye de katıldı, yarışmacılara o da puan verdi. Peki kim kazandı, kim kaybetti?

Haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya veda eden takım, bu hafta yeni gelen Mustafa Uzun ve Yıldız Mızrak oldu. İkili toplamda bugün 7, hafta genelinde ise 53 puan aldı.

Günün birincisi ise haftanın son gününde 20 puan alarak genel toplamda ise 72 puan alan Özlem ve Hayat oldu.

Öncü ve Özlem Aslan çifti bu hafta jüriden toplamda 13, yarışmacılardan ise 6 puan aldı.

Mustafa ve Tunahan günün birincisi, haftanın ise üçüncüsü oldu. İkili bugün 20 puan aldı, hafta geneli toplamında ise 59 puan aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 1 AĞUSTOS 2019 PUAN DURUMU

Yarışmanın bugünkü etabında yarışmacılara verilen konsept gereği maharetler ortaya kondu, en güzel saç ve makyaj yapılmaya çalıldı. Yarışmacılar ve jüri yaptıkları yorumlardan sonra saç ve makyaja puanlar verdi. Buna göre kimin kaç puan aldığı belli oldu. 

Mustafa ve Tunahan ile Mustafa ve Yıldız takımları aynı puanı alarak ikisi de sonuncu oldu. Mustafa Batur, aldıkları puana itiraz ederek, bunu hakketmediklerini söyledi. Her iki takım 10'ar puan aldı. 

Özlem ve Hayat 15 puan alarak günün birincisi oldular. En yüksek puanı ise Öncü ve Özlem ikilisinden aldılar.

Öncü ve Özlem ise günün ikincisi olarak 13 puan aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 31 TEMMUZ 2019 PUANLAMA SONUCU

Programın bugünkü etabında yarışmacılara "şov saçı ve makyajı" konseptini yapmaya çalıştı. Yarışmacılar, arkadaşlarından ve jüri üyesinden bu konsept üzerine puan aldılar. Peki bugün kim kaç puan aldı, günün birincisi kim oldu?

Bugün 10 puan alarak günün sonuncusu olan takım Mustafa ve Tunahan oldu. Mustafa aldıkları puana, "inanamıyorum" dedi. İkili jüriden toplamda 7 puan aldı.

Çarşamba gününün üçüncüsü ise 12 puan ile Hayat ve Özlem oldu. Yeni takım Mustafa ve Yıldız da 12 puan aldı.

Birinci olan takım 14 puan aldı. 31 Temumz 2019 Çarşamba gününün birincisi Öncü ve Özlem oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 30 TEMMUZ 2019 PUAN DURUMU

Yarışmanın bugünkü etabında yarışmacılara "İş görüşmesi saçı ve makyajı konsepti" verildi. Yarışmacılar bu konsepte göre maharetlerini ortaya koydu. Yarışmacıların ile jüri üyelerinin verdiği puanlarla günün birincisi ve sonuncusu belli oldu. İşte 30 Temmuz 2019 Salı puan durumu: 

Günün sonuncusu bu hafta yarışmaya yeni dahil olan Mustafa ve Yıldız ikilisi oldu. İkili 10 puan aldı. Puana yaptıkları yorumda ise ikili, yarın daha iddialı geleceğini söyledi.

Mustafa ve Tunahan ise 11 puan alarak günün ikincisi oldu. 

Bugün ilginç bir durum yaşandı. Çünkü iki takım aynı puanı alarak birinci oldu. 

Öncü ve Özlem ikilisi ile Özlem ve Hayat ikilisi on ikişer puan alarak birinci oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 29 TEMMUZ 2019 PUANLAMA DURUMU

Programın bugünkü etabında Mustafa Uzun ve Yıldız Mızrak isimli yeni yarışmacılar da yarışa dahil oldu. Onlarla birlikte yeni modeller de geldi. 43 yaşında olan Mustafa Uzun 33 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Yıldız Mızrak, bir yıldır makyaj sanatçısı olduğunu söyledi.Bugünün konsepti ise "Nikâh saçı ve makyajı" oldu. Peki 29 Temmuz günü birincisi kim oldu? 

Yarışmanın bugünkü etabında Mustafa ve Tunahan 8 puan alarak günün sonuncu oldu.

Öncü ve Özlem ise 10 puan alarak günün üçüncülük sırasına oturdu.

Birinci 13 puan alırken, ikinci ise 12 puan alabildi.

Özlem ve Hayat 13 puan ile günün birincisi olurken, yarışmaya yeni katılan takım 12 puanla günün ikincisi seçildi.

KUAFÖRÜM SENSİN GEÇEN HAFTA KİM KAÇ PUAN ALMIŞTI?

Programın bugünkü etabında hafta finali yapılıyor. Hafta finalinde hafta boyunca en düşük puan alan takım elenecek. En yüksek puanı alan takım ise 10 bin liralık ödülün sahibi olacak. Şu ana kadar alınan puanlar bu hafta yeni gelen Ebru ve Tuğçe ikilisinin yarışmaya veda edeceğini gösteriyor. Peki kim kaç puan aldı, kim birinci oldu, kim elendi?

Haftanın finalinde birinci olan takım 72 puan ile Öncü ve Özlem oldu. Öncü ve Özlem'in birinci olmasında Ebru ve Tuğçe'nin ayrılmadan önce verdikleri yüksek puan ile ilgili oldu. İkili 10 bin liralık ödülün sahibi oldu. Yarışmaya veda eden takım Ebru ve Tuğçe oldu. Özlem ve Hayat ise haftanın üçüncüsü oldu. 

KUAFÖRÜM SENSİN 25 TEMMUZ 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin, 25 Temmuz 2019 Perşembe günü yarışmacılar ve jüri üyelerinin verdikleri puanlarla oluşan tablo netleşmeye başladı. Özlem ve Hayat bugün de Mustafa ve Tunahan'a pozitif ayrımcılık yaparak 3 puan verdiler. Birbirlerini karşılıklı olarak birinci çıkarma stratejisi uyguladıklarını Öncü daha önce defalarca dile getirmişti. Ancak her iki takım da bunu inkar etmişti. Jürinin de bu iki takıma yönelik sık sık olumlu yorumlar yaparak yüksek puanlar vermesi Öncü'yü daha da şüphelendirmişti. Peki 25 Temmuz 2019 Perşembe kim birinci oldu? İşte puan tablosu: 

Günün sonuncusu takım 10 puan ile Ebru ve Tuğçe oldu. Bu hafta yarışmaya yeni katılan ikiliye bu hafta boyunca sürekli düşük verildi.

Günün üçüncü takımı ise 13 puan ile Mustafa ve Tunahan ikilisi oldu. İkili, Özlem ve Hayat'tan 3 puan almalarına rağmen 13 puanda kaldı.

Birinci takim 15 puan alırken, ikinci olan takım ise 14 puan aldı. Bir kez sonuncu, bir kez de üçüncü olan Hayat ve Özlem bugünün birincisi oldu. Öncü ile Özlem isi ikinci oldu. Puan tablosuna göre, Öncü'nün haftanın ilk gününde öne sürdüğü, "Bir hafta Özlem ile Hayat, bir hafta ise Mustafa ile Tunahan birinci olacak şekilde bir strateji uygulanıyor" tezi doğru çıkıyor.

24 TEMMUZ 2019

Programın bugünkü etabında yarışmacılara günün konsepti olarak "Doğum günü annesi ve desenli makyaj" verildi. Peki, 24 Temmuz 2019 Çarşamba günü hangi takım kaç puan aldı?

Günün sonuncusu 9 puan ile Ebru ile Tuğçe oldu. Erbu, yorum esnasında gözyaşlarını tutamamıştı. 

Günün üçüncü takımı ise 10 puan ile Hayat ve Özlem oldu. İkili dün birinci olmuşlardı.

Birinci takım ise 14 puan aldı. 

İşte 24 Temmuz 2019 Çarşamba puan tablosu:

1- Öncü ve Özlem 14 puan

2- Mustafa ve Tunahan 12 puan

3- Özlem ve Hayat 10 puan

4- Ebru ve Tuğçe 9 puan

Programın bugünkü etabında yarışmacılar, "ülkelere özgü" saç ve makyaj konseptiyle yarıştı. Yarışmacıların kendileri ve arkadaşlarından aldıkları puanlar ve oluşan sıralama şöyle oldu: 

Ebru ve Tuğçe 8 puan alarak günün sonuncusu oldu.

Öncü ve Özlem ise 10 puan alarak üçüncü oldu.

Günün birincisi ise 12 puan aldı.

Dün Mustafa ile Tunahan birinci olduğu için Öncü, bunu zaten tahmin ettiklerini belirterek, Özlem-Hayat ve Mustafa Tunahan arasındaki ittifakın açık bir şekilde devam ettiğini söylemişti. Özlem ve Hayat, herkese 1 puan verirken, Mustafa ve Tunahan'a 2 puan vererek dün onların birinci olmasını sağlamıştı. Öncü, bugün de yine tablonun değişmeyeceğinden emin olduğunu söylemişti.

Kuaförüm Sensin 23 Temmuz 2019 Puan Tablosu:

1- Hayat ve Özlem 12 Puan

2- Mustafa ve Tunahan 11 puan

3- Öncü ve Özlem 10 puan 

4- Tuğçe ve Ebru 8 puan

Kuaförüm Sensin 19 Temmuz 2019 Cuma günkü finalde elenen takım Sertaç ile Suzan ikilisi oldu. İkili hafta boyunca sadece 54 puan alabildi. Günün birincisi 78 puan aldı. Birinci olanlar ise Özlem ve Hayat oldu. İkili 10 bin liralık ödül sahibi oldu. Hayat ve Özlem beş gün boyunca üst üste jürinin taraflı olduğu iddia edilen "yıldızlı puanları"yla birinci oldular. Yarışmanın son gününde Öncü-Özlem ve Hayat-Özlem takımları arasında sert tartışmalar yaşandı. Özlem Kurt'un, elenen takım için göz yaşları dökmesi iki yüzlülükle olarak değerlendirilince tepki çekti. Öncü, giden takımlara yüksek puan verilmesini eleştiren  ve karşı çıkan Özlem'in aynı zamanda gidenler için üzülmesini "timsah gözyaşları" olarak nitelendirdi.

KUAFÖRÜM SENSİN 22 TEMMUZ 2019 PUANLAMA DURUMU

Kuaförüm Sen yarışmasının bugünkü bölümüne yeni gelen Ebru ve Tuğçe ikilisi de dahil olduktan sonra yarışma başladı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsepte uygun saç ve makyaj yapacaklar. Peki kim kaç puan aldı?

Geçen haftanın birincisi olan Hayat ve Özlem ikilisi 8 puan alarak günün sonuncusu oldu. İkili jüriden toplamda 5 puan aldı. 

Günün üçüncü olan takımı ise 9 puanla Öncü ve Özlem oldu. İkili de jüriden toplamda 5 puan aldı. 

Programa yeni katılan Tuğçe ve Ebru da üçüncü oldu. 

Günün birincisi ise Mustafa ile Tunahan oldu. 

İşte 22 Temmuz 2019 Kuaförüm Sensin Puan Tablosu:

1- Mustafa ve Tunahan 12 puan

2- Öncü ve Özlem 9 puan

2- Tuğçe ve Ebru 9 puan

3- Özlem ve Hayat 8 puan

Birinci ise 11 puan aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN 15-19 TEMMUZ 2019 HAFTALIK PUAN

Programın 15-19 Temmuz 2019 bölümünde şu ana kadar alınan puanlar şöyle:

1- Hayat ve Özlem 78 puan

2- Mustafa ve Tunahan 61 puan

3- Öncü ve Özlem 57 puan

4- Sertaç ve Suzan 54 puan (Elendiler)

Geçen hafta kazanan Mustafa ile Tunahan olmuşlardı. Geçen haftanın kazananları ile bu haftanın kazananları "ittifak" yapmakla suçlanıyor. İki takımın sık sık jüriden de olumlu yorumlar alması Öncü ve Özlem ikilisinin sert tepkisini çekiyor. 

KUAFÖRÜM SENSİN 18 TEMMUZ 2019 PUANLAMA DURUMU

Kuaförüm Sensin 18 Temmuz 2019 Perşembe günü yarışmacılar ve jüri üyeleri tarafından verilen puanlarla sıralamalar belli oldu. Peki 18 Temmuz Kuaförüm Sensin puanlama durumu şöyle: 

Mustafa ve Tuna 11 puanla günün sonuncusu oldu. 

Öncü ve Özlem ise 12 puan ile finale bir gün kala üçüncü oldu.

Günün birincisi ise 16 puan aldı. 

İşte 18 Temmuz 2019 Puan Tablosu

1- Hayat ve Özlem 16 puan

2- Sertaç ve Suzan 13 puan

3- Öncü ve Özlem 12 puan

4- Mustafa ve Tunahan 11 puan

KUAFÖRÜM SENSİN 17 TEMMUZ 2019 SONUÇLARI

Programın bugünkü etabında hangi yarışmacı kaç puan aldı?

Mustafa ve Tunahan 9 puan alarak günün sonuncu takımı oldular. 

Günün üçüncüsü ise 10 puanla Sertaç ve Suzan oldu.

Birinci takım ise 15 puan aldı.

İşte 17 Temmuz 2019 Puan Tablosu:

1- Hayat ve Özlem 15 puan

2- Öncü ve Özlem puan 12 puan

3- Sertaç ve Suzan 10 puan

4- Mustafa ve Tunahan 9 puan

KUAFÖRÜM SENSİN 16 TEMMUZ 2019 PUAN DURUMU

Programın bugünkü etabında yarışmacılar "kız isteme konseptine uygun şekilde makyaj ve saç" yapmaya çalıştılar. Konsepte uymaya çalışan yarışmacılar arkadaşları ve jüri üyelerinden en iyi puanı almaya çabaladılar. Peki kim kaç puan aldı, kim birinci oldu?

16 Temmuz 2019 puan tablosu şöyle:

Hayat ve Özlem 12 puan
Sertaç ve Suzan 11 puan
Mustafa ve Tunahan 10 puan
Öncü ve Özlem 10 puan

KUAFÖRÜM SENSİN 15 TEMMUZ 2019 PUAN SONUÇLARI

Kuaförüm Sensin 15 Temmuz 2019 Pazartesi günkü etabında yarışan yeni isimler belli olurken, yarışmanın ilk gününde yarışmacıların aldığı puanlar da belli oldu.

Bugünün konsepti aynı kıyafete farklı saç ve makyajdı.

Kuaförüm Sensin 15 Temmuz 2019 Puan Tablosu şöyle:

Hayat ve Özlem 15 puan
Öncü ve Özlem 10 puan
Mustafa ve Tunahan 10 puan
Sertaç ve Suzan 7 puan

KUAFÖRÜM SENSİN 12 TEMMUZ 2019 CUMA HAFTA FİNALİ

Programın hafta finali etabında jüri üyeleri ve yarışmacılar tarafından verilen puanlar sonucunda kimin birinci kimin sonuncu olduğu belil oldu. Peki kim birinci oldu? 

Öte yandan programın bugünkü etabında ünlü model ve sunucu Ebru Akel de jüri heyetinde yer aldı. Akel de yarışmacıların yaptıkları saçları ve makyajları değerlendirdi.

Hafta boyunca aldıkları düşük puanlarla haftanın elenen isimleri Serkan ve Zeynep çifti oldu. 50 puan alan çift, önceki hafta yarışmaya dahil olmuştu. Böylece yarışmada sadece iki hafta kalabildiler.

Özlem ve Hayat ise sadece bir puan farkla elenmekten kıl payı kurtuldu. İkili 51 puan aldı. Hayat ve Özlem bir önceki haftanın birincisi olmuştu. İkili geçen hafta 71 puan almıştı.

Günün birincisi ise Mustafa ve Tunahan ikilisi oldu. İkili 10 bin liralık ödülün sahibi oldu. 

Öncü ve Özlem  ise haftayı ikinci olarak bitirdi.

12 Temmuz 2019 Cuma Puan Tablosu şöyle:

Mustafa ve Tunahan 70 puan

Öncü ve Özlem 65

Hayat ve Özlem 51

Serkan ve Zeynep 50

KUAFÖRÜM SENSİN 11 TEMMUZ 2019 PUAN SONUÇLARI

Programın bugünkü etabında jüri üyeleri ve yarışmacılar tarafından verilen puanlar sonucunda kimin birinci kimin sonuncu olduğu belil oldu. Peki kim birinci oldu?

Hayat ve Özlem 12 puan alarak günün sonuncusu oldu. Günlerdir sonuncu olan Serkan ve Zeynep çifti bugün de 12 puan alarak Hayat ve Özlem ile aynı sırayı paylaştı. İki takım da sonuncu oldu.

İşte günün tablosu:

1- Öncü-Özlem 15 Puan

2- Mustafa-Tunahan 14 Puan

3- Hayat-Özlem 12 Puan

3- Serkan-Zeynep 12 Puan

KUFAÖRÜM SENSİN 10 TEMMUZ 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sen yarışmasının bu hafta üçüncü gününe gelinmiş durumda. Özellikle iki gün sonra yapılacak final için yüksek puan almak isteyen yarışmacılar ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Yarışmacı arkadaşlarından puan alabilen ve jüriyi etkileyebilenler yine iyi puan alacaklar. Peki 10 Temmuz 2019 günü puan durumu nasıl oldu, kim kaç puan aldı?

Programın bugünkü bölümünde 16 puan alan Mustafa ve Tunahan günün birincisi oldu. Serkan ve Zeynep çifti ise bir kez daha sonuncu oldu.

İşte Kuaförüm Sensin 10 Temmuz 2019 Puan Tablosu:

1- Mustafa ve Tunahan 16 puan

2- Öncü ve Özlem çifti 14 puan

3- Hayat ve Özlem 12 puan

4- Serkan ve Zeynep 6 puan

KUAFÖRÜM SENSİN 9 TEMMUZ 2019 PUANLAMA DURUMU

Programın bugünkü etabında yarışmacılar ve jüri üyeleri tarafından verilen puanlarla günün birincisi ve sonuncusu belli oldu. Peki 9 Temmuz 2019 Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? 

Yarışmanın bugünkü etabında en düşük puanı alan isimler evli çiftler olan Serkan ve Zeynep çifti oldu. İkili sadece 6 puan alabildi.

Haftanın ilk gününde birinci olan Mustafa ve Tunahan ise bugün hayal kırıklığına neden oldu. İkili bugün en düşük ikinci puanı alarak üçüncü oldu. Aldıkları puan ise 9 oldu.

9 Temmuz 2019 Puan Tablosu:

1- Öncü Özlem 12 Puan

2- Hayat ve Özlem 9 Puan

2- Mustafa ve Tunahan 9 Puan

3- Serkan ve Zeynep 6 Puan

KUAFÖRÜM SENSİN 8 TEMMUZ 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 8 Temmuz 2019 Pazartesi programında kendilerine verilen konsept kapsamında hünerlerini ortaya koymaya çalıştı. Peki günün birincisi kim oldu?

Haftanın ilk gününde yarışmaya geri dönen Öncü ve Özlem, en düşük puanı alarak günün sonuncusu oldu.

Geçen haftanın birincileri Hayat ve Özlem ise bugün iyi performans gösteremeyerek günün üçüncüsü oldu.

Günün birincisi ise Mustafa ve Tunahan oldu. Birinciler 14 puan aldılar.

Serkan ve Zeynep ise 9 puan ile ikinci oldu.

İşte 8 Temmuz 2019 kuaförüm sensin puan tablosu:

1- Mustafa ve Tunahan 14 puan

2- Serkan ve Zeynep 9 puan 

3- Özlem ve Hayat 7 puan

4- Öncü ve Özlem 6 puan

KUAFÖRÜM SENSİN 5 TEMMUZ 2019 HAFTA FİNALİ PUAN DURUMU

Prorgarmın bugünkü etabında hafta boyunca mahareetlerini sergileyen yarışmacıların aldıkları puanların toplamıyla final değerlendirmeleri yapılacak. Haftanın birincisi ve haftanın elenen takımı belli olacak. Final gününden bir önceki günün birincisi Özlem ve Hayat olmuştu, sonuncu ise Uğur ve Dilek olmuşlardı. Peki 5 Temmuz Kuaförüm Sensin kim elendi, kim kazandı?

Bu haftanın en düşük puanını alarak yarışmadan elenen isimler Uğur ve Dilek oldu. İkili hafta boyunca aldıkları puanlar toplandığında 41 puana ulaştıkları görüldü.

Bu hafta yeni gelen Serkan ve Zeynep çifti ise 53 puan alarak haftanın üçüncü takımı oldu. 

Haftanın birincisi ise 71 puan alarak 10 bin liralık büyük ödülün sahibi oldu. Onlar da Hayat ve Özlem oldu.

Kuaförüm Sensin 5 Temmuz 2019 Haftalık Puan Tablosu şöyle:

1- Hayat ve Özlem 71 puan

2- Mustafa ve Tunahan 64 puan

3- Serkan ve Zeynep 53 puan

4- Uğur ve Dilek 41 Puan

KUAFÖRÜM SENSİN 4 TEMMUZ 2019 PUAN DURUMU 

Kuaförem Sensin'in bugünkü etabında "beni ona benzet" konsepti uygulandı. Yarışmacılar maharetlerini ortaya koydu, jüri ve yarışmacılar puanlama yaptı. Modeller, ellerinde ünlülerin resimleriyle geldi ve onlara benzemek istediklerini söyledi. Yarışmacılar da kendilerine verilen sanatçılara benzetmeye çalıştı.

Peki 4 Temmuz Puan durumu nasıl oldu.

Hayat ve Özlem 16 puan alarak günün birincisi oldu. 

Bu haftanın en düşük performansını gösteren yarışmacıları Uğur ve Dilek ise bir kez daha sonuncu oldu. İkili 8 puan alabildi.

İşte Puan tablosu:

1- Hayat ve Özlem 16 puan

2- Mustafa ve Tunahan 14 puan

3- Serkan ve Zeynep 13 puan

4- Uğur ve Dilek 8 puan

3 TEMMUZ 2019 ÇARŞAMBA KUAFÖRÜM SENSİN PUAN DURUMU

Programın bugünkü etabında yarışmacılar kendilerine verilen konsept doğrultusunda maharetlerini ortaya koydu. Yarışmacılar ve jüri üyeleri maharetlere göre puanlama yaptı. 

Serkan ve Zeynep 6 puan alarak günün sonuncusu oldu. 

Önceki haftanın birincisi Uğur ve Dilek ise 7 puan alarak bugün sondan ikinci takım oldu.

Günün birincisi ise 18 puan aldı. 

İkincisi ise 15 puan aldı.

Kuaförüm Sensin 3 Temmuz 2019 Çarşamba günü puan tablosu şöyle: 

1- Mustafa ve Tunahan 18 puan

2- Özlem ve Hayat 15 puan

3- Uğur ve Dilek

4- Serkan ve Zeynep

2 TEMMUZ 2019 SALI KUAFÖRÜM SENSİN PUANLAMA DURUMU

Kuaförüm Sensin 2 Temmuz 2019 Salı günü yarışmacıların kendi alarında ve jüri üyelerinden aldıkları puanların toplamıyla oluşan puan tablosu şöyle şekillendi.

Programın bugünkü etabında 3 takım 12 puan alarak ikinci oldu. Sadeci bir takım farklı uan alarak birinci oldu.

Üç puan alarak ikinci olan takımlar Serkan ve Zeynep, Mustafa ve Tunahan, Uğur ve Dilek ikilisi oldu.

Birinci olan takım ise 15 puan aldı. İşte puan tablosu:

1. Hayat-Özlem 15 puan

2. Uğur-Dilek 12 puan

2. Mustafa-Tunahan 12 puan

2. Serkan-Zeynep 12 puan

1 TEMMUZ 2019 PAZARTESİ KUAFÖRÜM SENSİN PUAN DURUMU

Programın bu haftaki yeni bölümüne Zeynep ve Serkan çifti dahil oldu. Yeni yarışmacılarla birlikte yine yeni haftaya yeni modeller geldi. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept uyarınca maharetlerini ortaya koyacak, arkadaşları ve jüri heyetinden puan alacaklar. Peki 1 Temmuz puan durumu nasıl oldu? 

Günün birincisi 15 puan ile Hayat ve Özlem ikilisi oldu 

Günün sonuncusu ise bugün yarışmaya yeni başlayan Serkan ve Zeynep çifti oldu. İkili 7 puan aldı.

Geçen haftanın birincisi Uğur ve Dilek ise 8 puan alarak günün üçüncüsü oldu.

Mustafa ve Tunahan ise günün ikincisi oldu. 

İşte 1 Temmuz 2019 Pazartesi Puan Tablosu:

1- Hayat ve Özlem 15 puan

2- Mustafa ve Tunahan 9 puan

3- Uğur ve Dilek 8 puan

4- Serkan ve Zeynep 7 puan

28 HAZİRAN 2019 KUAFÖRÜM SENSİN HAFTA FİNALİ PUAN DURUMU

28 Haziran 2019 Kuaförüm Sensin hafta finali bugün düzenleniyor. Hafta boyunca saç ve makyaj maharetlerini sergileyen yarışmacılar aldıkları puanların toplamıyla bugün yeni bir durumla karşı karşıya kalacaklar. 10 bin liralık ödülü alacak kişinin belli olacağı bugün aynı zamanda yarışmaya veda edecek isimler de belli olacak. 

Bu hafta elenen isimler Suat ve Ceyda oldular. İkili hafta boyunca en düşük puan alan çift olmuştu.

Bu hafta yarışmaya yeni dahil olan ikili Mustafa ve Tuna ise haftanın üçüncüsü oldu.

Haftanın birincisi ise Uğur ve Dilek oldu. Uğur ve Dilek, yarıştıkları 4 haftanın üçünü birincilikle bitirmiş oldu.

Kuaförüm Sensin 28 Haziran 2019 Puan Tablosu Şöyle:

1. Uğur ve Dilek 77 puan

2. Özlem ve Hayat 60 puan

3. Mustafa Tuna 56 puan

4. Suat ve Ceyda 46 puan

27 HAZİRAN 2019 KUAFÖRÜM SENSİN PUANLAMA DURUMU

27 Haziran 2019 Perşembe Kuaförüm Sensin programında yarışmacılar, kendilerine verilen konsepte uygun şekilde saç yapımı ve makyaj çalışmalarını yaptı. Yarışmacıların birbirlerine ve jüri üyelerinin yarışmacılara verdikleri puanlar sonrasında oluşan puan tablosu belli oldu.

Kuaförüm Sensin 27 Haziran puan tablosu şöyle:

- Uğur ve Dilek 15 puan alarak günün birincisi olurken, Suat ve Ceyda ise 13 puan alarak ikinci oldu.

- Mustafa ve Tuna 10 puan alarak günün üçüncüsü oldu.

- Hayat ve Özlem 9 puan alarak günün sonuncusu oldu.

1. Uğur ve Dilek 15 puan

2. Suat ve Ceyda 13 puan

3. Mustafa ve Tunahan 10 puan

4. Hayat ve Özlem 9 puan

26 HAZİRAN 2019 KUAFÖRÜM SENSİN PUANLAMA DURUMU

Yarışmanın bugünkü etabında da yarışmacılar kendilerine verilen konsepte uygun çalışmalar yaparak maharetlerini ortaya koymaya çalıştılar. Yarışmacıların birbirlerine ve jüri üyelerinin onlara verdikleri puanlarla günün birincisi belli oldu.

Kuaförüm Sensin 26 Haziran puan tablosu şöyle:

1- Uğur ve Dilek 20 puan

2 - Hayat ve Özlem 13 puan

3- Mustafa ve Tunahan 8 puan

4 - Suat ve Ceyda 6 puan

KUAFÖRÜM SENSİN 25 HAZİRAN 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 25 Haziran 2019 etabında yarışmacıları ve jüri üyeleri çalışmalardan sonra puanlama yaptı. Peki 25 Haziran puan durumu nasıl oldu? 

Kuaförüm Sensin 25 Haziran Puan Tablosu: 

1. Mustafa ve Tunahan 17 puan

2. Hayat ve Özlem 11 puan

3. Uğur ve Dilek 11 puan

4. Suat ve Ceyda 10 puan

KUAFÖRÜM SENSİN 24 HAZİRAN 2019 PUAN DURUMU

Programın bugünkü etabında yarışmacıların jüri üyeleri ve arkadaşlarından aldıkları puanlar şöyle:

1. Uğur ve Dilek 17 puan

2. Hayat ve Özlem 13 puan

3. Suat ve Ceyda 9 puan

4. Mustafa ve Tunahan 9 puan

21 HAZİRAN 2019 KUAFÖRÜM SENSİN PUAN DURUMU

21 Haziran 2019 Kuaförüm Sensin kim elendi, kim birinci oldu, haftanın birincisi kim oldu?

Haftanın birincisi Suat ve Ceyda oldu. 10 bin liralık ödülü de onlar aldı.

Uğur ve Dilek ise haftanın ikincisi oldu.

Hayat ve Özlem ise üçüncü oldu.

Yarışmanın en eski yarışmacıları Emina ve Pelin ise haftanın en düşük puanını alarak elendiler.

İşte Kuaförüm Sensin 21 Haziran puan tablosu : 

1. Suat ve Ceyda 69 

2. Uğur ve Dilek 66

3. Hayat ve Özlem 57

4. Emina ve Pelin 54

20 HAZİRAN 2019 KUAFÖRÜM SENSİN PUAN DURUMU

Programın bugünkü etabında da kuaförler kendilerine verilen konsepte uygun şekilde saç kesimi yapacak, makyözler ise makyaj sanatını ona göre sergileyecek. Peki 20 Haziran 2019 Kuaförüm Sensin kim birinci oldu, puan durumu nasıl oldu?

İşte 20 Haziran Kuaförüm Sensin Puan Tablosu:

1. Uğur ve Dilek 17 puan
2. Suat ve Ceyda 16 puan
3. Emina ve Pelin 12 puan
4. Hayat ve Özlem 8 puan

KUAFÖRÜM SENSİN 19 HAZİRAN 2019 PUAN TABLOSU

Kuaförüm Sensin 19 Haziran tarihinde jüri üyeleri ve yarışmacılar tarafından verilen puanlardan sonra yarışmacıların aldıkları puanlar şöyle: 

Programın bugünkü etabında programa yeni dahil olan takımı bir haftada ikinci kez birinci olurken, en eski takımı Emina ve Pelin ise sonuncu oldu. 

1. Özlem ve Hayat 14 Puan 

2. Uğur ve Dilek 13 Puan

2. Suat ve Ceyda 13 Puan

3. Emina ve Pelin 9 puan

KUAFÖRÜM SENSİN 18 HAZİRAN 2019 PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 18 Haziran 2019 Salı günü yarışmacılar ve jüri üyeleri tarafından verilen puanlar ile yarışmacıların aldığı puanlar şöyle oldu. 

Yarışmanın bugünkü etabında da iki birinci çıktı. Dünkü bölümde de iki takım birinci olmuştu. Ancak takımlar bu durumdan doğal olarak hiç hoşlanmadı.

İşte Kuaförüm Sensin 18 Haziran 2019 Puan Tablosu:

Suat ve Ceyda 11 puan

Emina ve Pelin 11 puan

Hayat ve Özlem 10 Puan (Hayat ve Özlem programa ilk kez katıldıkları halde dün birinci olmuşlardı)

Uğur ve Dilek 9 Puan (Uğur ve Dilek dün birinci olmuşlardı.)

KUAFÖRÜM SENSİN 17 HAZİRAN 2019 PAZARTESİ PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 17 Haziran 2019 Pazartesi günü yarışmacılar ve jüri üyeleri tarafından verilen puanlar sonucunda birinci ve sonuncu olan yarışmacılar belli oldu. İşte 17 Haziran puan durumu:

Bu hafta iki takım 12 puanla birinci oldu.

Haftanın sonuncusu 10 puanla Emina ve Pelin oldu.

1. Uğur ve Dilek 12 Puan

1. Hayat ve Özlem 12 Puan

2. Suat ve Ceyda (İkili jüriden en yüksek puanı almışlardır) 11 puan

3. Emina ve Pelin 10 puan

Format değişti. Kuaförüm Sensin programında şimdiye kadar, yarışmacıların birbirine verdikleri puanlardan ziyade, modellerin onlara verdikleri puanlar etkili oluyordu. Bu da sağlıklı bir sonuç doğurmuyordu, çünkü modeller bazen adil davranmıyordu. Bu nedenle, yeni formatta artık stüdyoda bulunan iki jüri üyesi modellerin yerine oy verecek.

KUAFÖRÜM SENSİN 14 HAZİRAN 2019 CUMA HAFTA FİNALİ PUAN DURUMU

Haftanın son gününde yapılacak oylama ile birlikte bu haftanın elenen takımı belli olacak. Yarışmacılar ve jüri tarafından verilen puanlar belli oldu.

Haftalık puan tablosu şöyle:

Uğur ve Dilek: 70 puan
Emina ve Pelin: 63 puan
Suat ve Ceyda: 59 puan
Necati ve Seda: 50 puan

Tabloya göre haftanın en düşük puanını alan Necati ve Seda ikilisi elenen isimler oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 13 HAZİRAN 2019 PERŞEMBE PUAN DURUMU

Programın bugünkü etabında yarışmacılar ve jüri üyeleri tarafından verilen puanlar neticesinde oluşan puan tablosu şöyle:

Necati ve Seda bu hafta bir kez daha sonuncu oldu. Haftanın ilk üç gününde de sonuncu olmuşlardı.

1. Uğur ve Dilek 14 puan

2. Suad ve Ceyda 13 puan

2. Emina ve Pelin 13 puan

3. Necati ve Seda 11 puan

Kuaförüm Sensin yarışma programına başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru linki :

Kuaförüm Sensin Başvuru Formu

Kaynak: sonhaberler.com

Yorumlar

Hatice kübra Mustafa ve tunahan abilerimiz siziyaret sonsuza kadar destekliyorum
Berk :* Berk ve merve bemce çoollk başarılı onların tam anlamıyla fanıyım onları çoook seviyorum
öncü ve özlemci Sıla ve mira asla ama asla hak etmiyor adnan ve Ayşegül üde adam sanırdım ne güzel çaba gösteriyor di mi Ayşegül hanım!!!!!
Haksızlık diyolar bide :@ Sıla ve miraya hak veriliyo da mustafa yıldız ebru tuğçe ve ve ve ...bunlar hakkı hak etmiyomu onlarda çaba gösterdi hepsi hak ediyo ama sıla ve mira asla mustafa ve tunaya sırf birinci olnasın diye düşük verdiler sonrada koalisyon diyolar ayşegül adnan ve banu (ıyyyy) Allahınızdan bulun ne diyim ben izleyesim gelmiyo o sıla ve mira GİDECEK.
fatma nur yeter artik hak yemeyin juriler ozelikle adnan bey