Kuaförüm Sensin 24 Temmuz 2020 kim elendi, kim birinci oldu?

Kuaförüm Sensin 24 Temmuz Cuma günü hafta finaliyle ekranlara geliyor. Yarışmanın bugünkü bölümünde birinci ve elenen takımlar belli oldu.

Google Haberlere Abone ol

Kuaförüm Sensin 24 Temmuz Cuma günü yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Hafta finalinin yapıldığı son bölümde hafta boyunca en düşük puan alan takım ile hafta boyunca en yüksek puan alarak ödül kazanan takım belli oluyor. Yarışmanın 294. Bölümü bugün Show TV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor.

Dört takım ve dört jüri üyesinin bulunduğu yarışmada, takımlar modelleriyle birlikte bütün hünerlerini ortaya koyarak en iyi puanı almaya çalışacak. Peki, Kuaförüm Sensin 23 Temmuz Çarşamba puan durumu nasıl oldu, kim birinci oldu? İşte detaylar: 

Hafta finalinden hemen önceki bölüm hem yarışmacılar hem jüri için heyecanlı geçiyor. Çünkü hafta finaline bir gün kala kimin birinci olacağı, kimin eleneceği aşağı yukarı belli olacak. 

Show TV'de hafta içi her gün yayınlanan Kuaförüm Sensin programında Bülent Ersoy, Adnan Serter, Seçkin Süngüç ve Işıl Reçber'in jüri üyeliğinde dört takım yarışıyor. Yarışmada birer makyöz ve birer kuaförden oluşan ikişer kişilik dört takım ve onlara eşlik eden modellerden oluşuyor. Hafta boyunca aldığı puanların toplamı en yüksek olan takım Cuma günü 10 bin liralık ödülün sahibi oluyor. Hatfa boyunca en düşük puan alan takım ise Cuma günkü finalde eleniyor.

SEDAT-EDA-ÇİĞDEM TAKIMINDAN ŞAŞIRTAN ÇIKIŞ

Yarışmanın önceki bölümünde bu hafta yeni gelen takım olan Sedat-Eda-Çiğdem üçlüsü 6 puan alarak yine beklentilerin altında kalmıştı; ancak yarışmanın Çarşamba günkü bölümünde sürpriz bir şekilde 20 puan alarak ilk sıraya oturdu. Sedat-Eda-Çiğdem takımının bu beklenmedik ve sürpriz çıkışı herkesi şaşırttı.  

ELENEN TAKIM BELLİ OLDU

Yarışmanın bu haftaki finalinde elenen takım Sedat-Eda-Çiğdem üçlüsü oldu. Ancak daha önce de olduğu muhtemelen sosyal medya takipçileri çok fazla olduğu gerekçesiyle model Çiğdem bir kez daha takımı elendiği halde kendisi kaldı. Çiğdem yeni haftada Tayfun ve Serap ikilisiyle yarışacak. 

KAZANAN TAKIM

Haftanın finalinde en yüksek puan alarak 10 bin liralık ödülü kazanan takım ise Engin-Koray-Özlem'in takımı oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN DÜNKÜ BÖLÜM FULL TEK PARÇA

Kuaförüm Sensin yarışmasının dünkü bölümü full tek parça. Dün birinci olan takım herkesi şaşırttı.

HAFTALIK PUAN TABLOSU

Kuaförüm Sensin 22 Temmuz 2020 Çarşamba puan tablosu şöyle: 

    TABLO Tayfun-Serap-Şule Sedat-Eda-Çiğdem Engin-Koray-Özlem Aytekin-Dilek-Banu
Pazartesi 17  10 17 12
Salı  16 6 18 17
Çarşamba  9 20 18 14
Perşembe        
Cuma         
TOPLAM 42  36  53  43


GEÇEN HAFTANIN PUAN TABLOSU ŞÖYLE:

Kuaförüm Sensin 17 Temmuz Cuma Puan Tablosu şöyle:

    TABLO Tayfun-Serap-Şule Berna-Gül-Çiğdem Engin-Koray-Özlem Aytekin-Dilek-Banu
Pazartesi 11 14 11 14
Salı  12  18  17  9
Çarşamba  17 13  14  17
Perşembe 15   10  19  14
Cuma   13  10  14  20
TOPLAM  66  65 75  74

 

Yorumlar