Kuaförüm Sensin 19 Haziran Puan Durumu: Kim elendi, kim birinci oldu?

Kuaförüm Sensin 19 Haziran Cuma günü itibariyle hafta finaline gidiyor. Yarışmanın bugünkü etabında haftanın en düşük puanını alan takım eleniyor. En yüksek puanını alan takım ise para ödülünün sahibi oluyor. Peki, yarışmada bugün kim kazandı, kim elendi?

Google Haberlere Abone ol

Kuaförüm Sensin yarışması 19 Hazirna Cuma günü itibariyle hafta finaline gidiyor. Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç'ün yeni jüri üyeleri olduğu yarışmada yine aynı şeklide dört takım ve modelleriyle birlikte yarışıyor. Takımların aldıkları puanlar ise onların haftanın son günündeki durumlarını belirtiyor. Buna göre haftanın en yüksek puanını alan takım birinci olarak para ödülünü kazınıyor, en düşük puanını alan takım ve modelist yarışmaya veda ediyor. Peki, Kuaförüm Sensin 19 Haziran Cuma puan durumu nasıl oldu, kim elendi, kim birinci oldu? İşte detaylar:

Bilindiği gibi daha önce Adnan Serter, Sebile Ölmez ve Muammer Ketenci'den oluşan jüri heyeti yerini Bülent Ersoy'un öncülüğünde Işıl Reçber ve Seçkin Sürgüt'e bıraktı. Yarışmada geçen hafta Öncü ve Özlem ikilisi elenmişti, yerlerine bu hafta İlker ve Duygu ikilisi gelmişti. Ancak yeni gelen takım şu ana kadar bir varlık gösteremediği için elenme adayı olarak görülüyor. 

KUAFÖRÜM SENSİN HAFTALIK PUAN TABLOSU (15-19 HAZİRAN)

Bu haftaki tabloda ilk gün Songül ve Yağmur ikilisi birinci olurken, ikinci gün ise yarışmaya yeni dahil olan İlker ve Duygu ikilisi birinciliği aldı, Çarşamba ve Perşembe günleri ise Mustafa - Tuna takımı birinciliği göğüsledi. Şu an en yüksek puan alan takım Mustafa ve Tuna olarak görünüyor. Onları Songül ve Yağmur takip ediyor. 

HAFTANIN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

Haftanın birincisi 54 puan ile Songul-Yağmur kardeşler oldu. İkili ilk kez ödül kazandı.

ELENEN TAKIM

Bu hafta en düşük puanı alarak elenen takım İlker-Duygu takımı oldu.

    TABLO  Pazartesi   Salı   Çarşamba  Perşembe Cuma   TOPLAM 
Bilal - Buse  10  7  11  6   34
Songül - Yağmur 15  8  10  7 14  54
İlker - Duygu 7  10 12  44
Mustafa - Tuna  14  8  12  12   44

 

GEÇEN HAFTANIN PUAN TABLOSU 

Yarışmanın geçen haftaki etabında gün gün alınan puanlar şöyle: 

TABLO  PAZARTESİ   SALI   ÇARŞAMBA   PERŞEMBE   CUMA   TOPLAM 
Bilal - Buse  11  13   13 13  58
Songül - Yağmur  8  14  7 10   14 53
Öncü - Özlem  10  7  12 14   9 52
Mustafa - Tuna   10 10  13   10  13 56


KUAFÖRÜM SENSİN 268. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Yorumlar