Kuaförüm Sensin 18 Haziran puan tablosu belli oldu

Kuaförüm Sensin yarışmasının 18 Haziran Perşembe günkü etabında yarışmacılar bir kez daha hünerlerini ortaya koymak için kıyasıya mücadele etti. Bülent Ersoy'un da jüri heyetinde yer aldığı yarışmada en yüksek puanı alan takımın hangisi olduğu merek ediliyor. İşte yarışmanın sonuçları:

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin 18 Haziran puan tablosu belli oldu

Kuaförüm Sensin 18 Haziran Perşembe günü birinci olan takım Mustafa ve Tuna'nın takımı oldu. Yarışmanın bugünkü etabında da takımlar kendilerine verilen konsept kapsamında modellerine makyaş ve saç tasarımı yapıyor. Yarışmanın ilk gününe yeni takımı oluşturan İlker Şimşek ile Duygu Eren yarışmaya dahil olurken, en bomba değişiklik ise tabii ki jüri heyetinde oldu. Günler öncesinden duyuruları yapılan jüri değişikliği bugün gerçekleşti. Daha önce Adnan Serter, Sebile Ölmez ve Muammer Ketenci'den oluşan jüri heyeti tamamen değişti. Bu kez yarışmada Bülent Ersoy'un öncülüğünde Işıl Reçber ve Seçkin Sürgüt görev alıyor. Peki, Kuaförüm Sensin 18 Haziran Perşembe günü kim birinci oldu, puan durumu nasıl oldu? İşte detaylar: 

Yarışmanın ilk gününde Yağmur ve Songül ikilisi birinci olmuştu, ikinci gün yeni gelen İlker-Duygu ikilisi birincilik kazanmıştı. Son iki günü ise Mustafa ve Tuna takımı birincilikle bitirdi.

Yarışmanın ilk gününe belirlenen konsept, "Kostüm Partisi" konsepti olmuştu. Yarışmaya yeni katılan İlker ve Duygu ikilisiyle birlikte yeni yarışma başlamış oldu. Bugün yarışmacıların yeni jüri heyetinden ilk puanlarını ne şekilde alacağı, kimin en yüksek puan alacağı merak ediliyordu. 

Kuaförüm Sensin 18 Haziran 2020 Perşembe Puan Tablosunda Son Durum

    TABLO  Pazartesi   Salı   Çarşamba  Perşembe Cuma   TOPLAM 
Bilal - Buse  10  7  11  6   34
Songül - Yağmur 15  8  10  7   40
İlker - Duygu 7  10   32
Mustafa - Tuna  14  8  12  12   44


GEÇEN HAFTA NELER OLDU, KİM KAZANDI KİM ELENDİ?

Yarışmanın geçen hafta Cuma günü düzenlenen son bölümünde yarışmaya veda eden takım ile yarışmanın hafta birincisi belli olmuştu. Buna göre yarışmada geçen hafta Öncü ve Özlem çifti haftanın en düşük puanını alarak elenmişti. 

Geçen hafta yarışmaya yeni dahil olan Yağmur ve Songül ikilisi ise iyi puan alarak yarışmada kalmaya devam etti. 

Geçen hafta yarışmanın birincisi ise Bilal ve Buse ikilisi olmuştu. 

GEÇEN HAFTANIN PUAN TABLOSU 

Yarışmanın geçen haftaki etabında gün gün alınan puanlar şöyle: 

TABLO  PAZARTESİ   SALI   ÇARŞAMBA   PERŞEMBE   CUMA   TOPLAM 
Bilal - Buse  11  13   13 13  58
Songül - Yağmur  8  14  7 10   14 53
Öncü - Özlem  10  7  12 14   9 52
Mustafa - Tuna   10 10  13   10  13 56


Kuaförüm Sensin 267. Bölüm Fragmanı

  

Yorumlar