Kuaförüm Sensin 10 Temmuz Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 10 Temmuz puan durumu nasıl oldu, kim birinci oldu? Yarışmanın bugünkü etabında da takımlar bir kez daha hünerlerini ortaya koyarak başta Bülent Ersoy olmak üzere jüriyi etkilemeye çalışacak

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin 10 Temmuz Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 10 Temmuz Cuma günü puan durumu nasıl oldu, hangi takım birinci oldu merak ediliyor. Yarışma bilindiği gibi geçen hafta Cuma günü itibariyle yeni bir döneme girdi. Geçen hafta Cuma günü Best Of yarışması sona erdi, bu hafta yeni yarışmacılarla devam kararı alındı. Haftada bir yeni bir takım yarışmaya dahil oluyordu ancak eski ve deneyimli yarışmacıların karşısında hiçbir şans bulamayan yeni takımlar anında eleniyordu. Yarışmanın bilindiği gibi yeni sezonu yeni jüri heyetiyle başlamıştı. Jürinin değişmesinden sonra eski deneyimli ve fenomen yarışmacıların da değişmesi zaruret haline gelmişti. Yarışmanın sunucusu, neden böyle bir değişiklik yaptıklarına dair, "Arkada çok fazla yarışmacı ve model adayının beklediğini, yeni isimlere yer açmak gerektiğini düşündüklerini, bu nedenle yarışmanın en eski isimlerinden Bilal-Buse ile Mustafa-Tuna takımlarının artık yarışamayacağını" söylemişti. Kuaförüm Sensin 10 Temmuz Cuma puan durumu nasıl oldu, kim birinci oldu? 

Yarışmanın 6 Temmuz Pazartesi günü düzenlenen yeni döneminin ilk bölümünde Engin-Koray-Özlem takımı en yüksek puanı alarak birinci oldu. Yarışmanın bugünkü bölümünde ise kim birinci oldu birazdan belli olacak.

Bülent Ersoy'un öncülüğünde Seçkin Süngüç ve Işıl Reçber'in jüri üyeliğini yaptığı Kuaförüm Sensin yarışması hafta içi her gün Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Yarışmada, takımlar modellerini konsepte uygun bir şekilde giydirdikten sonra makyaj ve saç kesimi yapıyor. Yarışmanın sonunda günün birincisi belli oluyor. Hafta içi boyunca yüksek puan alan takım ise Cuma günü büyük ödülü kazanıyor. 

KUAFÖRÜM SENSİN 10 TEMMUZ PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 10 Temmuz Cuma günü itibariyle yarışmacıların aldıkları puanlar şöyle oldu: 

    TABLO Tayfun-Serap-Şule Ali-Ece-Almila Engin-Koray-Özlem Aytekin-Dilek-Banu
Pazartesi 11 10 14 13
Salı  12  5
Çarşamba  15 6  14  10
Perşembe  13  15  11  13
Cuma   13  10  13  8
TOPLAM 64 48 57 52


GEÇEN HAFTANIN PUAN TABLOSU

Yarışmanın Best Of kısmının sona erdiği hafta puan tablosu şöyle olmuştu:

    TABLO  Pazartesi   Salı   Çarşamba  Perşembe Cuma   TOPLAM 
Bilal - Buse  13  12 12  12  15  64
Songül - Yağmur 11  13  9  12  15 60
Turan - Gizem (Yeni)  5  12  10  7  45
Mustafa - Tuna   15 13   13  13  62

 

KUAFÖRÜM SENSİN 281. BÖLÜM FRAGMANI

 

Yorumlar