Kuaförüm Sensin 10 Eylül Puan Durumu ve haftalık puan tablosu

Kuaförüm Sensin yarışması 10 Eylül Perşembe günü itibariyle haftanın dördüncü gününe giriyor. Yarışmanın hafta finaline bir gün kala puanlar merak edildi. İşte Kuaförüm Sensin haftalık puan tablosu ve puan durumu:

Google Haberlere Abone ol

Show TV'de hafta içi her gün 12.45'te ekranlara gelen Kuaförüm Sensin 10 Eylül Perşembe günü 323. Bölümü ile hayranlarıyla buluşuyor. Yarışmanın bugünkü etabında da yine yarışmacılar ellerinden geleni yaparak günün birincisi olmaya çalışacaklar. Yarışmanın bu haftaki bölümünde iki yeni yarışmacı yarışmaya dahil olmuştu. Mardin'den Erdal bey ile Tekirdağ'dan Meltem hanım yarımaya yeni dahil olan isimlerdi. Peki, Kuaförüm Sensin 10 Eylül 2020 Perşembe puan durumu nasıl oldu, kim birinci oldu? İşte detaylar: 

Kuaförüm Sensin yarışması bugün haftanın ikinci bölümüyle ekranlara geliyor. Show TV'de hafta içi her gün öğle saatlerinde yayınlanmaya başlanan Kuaförüm Sensin yarışmasını canlı izlemek ve puan sonuçlarını öğrenmek için sayfamızı takip edebilrsiniz. 

Yarışmanın geçen hafta Cuma günü düzenlenen hafta finalinde en yüksek puanı 98 ie Yasin, Yağmur ve Özge takımı almıştı. En düşük puan ise 63 ile Sevda, Hatice ve Gizem üçlüsünün olmuştu. Üçlü yarışmaya veda etmek durumunda kalmıştı.

DÜNKÜ BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

    TABLO Tayfun-Serap-Çiğdem Erdal-Meltem-Birten  Yasin-Yağmur-Özge Taner-Aslı-Duygu
Pazartesi 18 20 18 20
Salı  17 17   20  19
Çarşamba 16   17  19 13 
Perşembe        
Cuma         
TOPLAM        


ÖNCEKİ BÖLÜM FULL TEK PARÇA

GEÇEN HAFTA NELER OLDU

Yarışmanın dünkü ilk bölümüne Taner ve Aslı, eski yarışmacılar, geri dönerek tekrar yarışa dahil oldu. Yarışmanın dünkü etabında Taner ve Aslı'nın takımı 20 puan alarak yeni döneme birincilikle başladı. Şu ana kadar sık sık birincilik alan Tayfun ve Serap oldu. Yasin, Yağmur ve Özge'nin takımı da 20 puan alarak günün ikinci birincisi oldu. İkilinin takımı 15 puan aldı.

Yarışmada bugün konsept olarak serbest saç ve makyaj ile "siyah şıklığı" konsepti oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 31 AĞUSTOS FULL TEK PARÇA

Kuaförüm Sensin 19 Ağustos Çarşamba 306. bölümüyle Show TV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Yarışma geçen hafta yayınlanmamıştı. Neden yayınlanmadığı ise dünkü bölümden az çok anlaşıldı gibi. Çünkü yarışmada yeni sunucu hala yok. Gözde Kansu son bölümde ayrıldığını açıklamıştı. Ondan sonra da yarışmaya yeni sunucu henüz gelmedi. Hafta finalinde yarışmadan elenen ve birincinin belli olduğu bir mücadele yaşandı. Hafta finaline bir kala seyircinin karşısına iddialı konseptler çıkan yarışmacılar, jüri heyetinden yüksek puanlar almaya çalışıyor. Peki, Kuaförüm Sensin 19 Ağustos 2020 puan durumu nasıl oldu?

YARIŞMANIN 9 AĞUSTOS ÇARŞAMBA GÜNKÜ BÖLÜMÜ FULL TEK PARÇA

Yarışmanın son gününde hüzünlü anlar yaşanmıştı. Çünkü yarışmanın sunucusu Gözde Kansu, geçen yıl geçici olarak Özge Borak'tan devraldığı sunuculuk görevini bugün itibariyle sürpriz bir şekilde bırakmıştı.

Show TV'de hafta içi her gün yayınlanan Kuaförüm Sensin programında Bülent Ersoy, Adnan Serter, Seçkin Süngüç ve Işıl Reçber'in jüri üyeliğinde dört takım yarışıyor. Yarışmada birer makyöz ve birer kuaförden oluşan ikişer kişilik dört takım ve onlara eşlik eden modellerden oluşuyor. Hafta boyunca aldığı puanların toplamı en yüksek olan takım Cuma günü 10 bin liralık ödülün sahibi oluyor. Hatfa boyunca en düşük puan alan takım ise Cuma günkü finalde eleniyor.

Kuaförüm Sensin yarışmasının 17 Ağustos Pazartesi günkü bölümünde Tayfun, Serap ve Çiğdem üçlüsü birinci oldu.

PROGRAMIN DÜNKÜ BÖLÜMÜ FULL TEK PARÇA

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Yarışmanın geçen haftaki final bölümünde sunucu Gözde Kansu, ayrıldığı haberini vermişti. Yarışmanın hafta finali etabında geçen hafta da en düşük puanı alarak elenen ancak jüri heyetinin kararıyla kalan Aytekin, Dilek ve Banu takımı oldu. Yarışmanın bu haftaki etabında birinci olan takım ise Tayfun, Serap ve Çiğdem üçlüsü oldu. 

KUAFÖRÜM SENSİN CANLI İZLE:

Yorumlar