Kripto paralarda son durum: MOB nedir, güvenilir mi, neden çıktı?

Kripto para borsalarında son 24 saattir MOB rüzgarı esiyor. Haliyle kullanıcılar MOB Coin nedir, kimin, güvenilir mi diye soruyor.

Google Haberlere Abone ol
Kripto paralarda son durum: MOB nedir?

Kripto para borsalarında ağır bir durgunluk yaşanırken alt coinler arasında ara ara sıçrama yapanlar uyanık yatırımcıları iyi para kazandırıyor. Son iki gündür yükselişte olan kripto paralardan biri de MOB oldu. MOB coin son iki gün içinde 0,827'den 1 dolara kadar çıkış yaptı, sonra tekrar geri dönerek 0,830'larda stabil hale geldi. Peki, nedir bu MOB Coin, güvenilir mi, daha da çıkar veya düşer mi?

MOB Coin'in tam adı MobileCoin'dir. MobileCoin, küresel uçtan uca şifreli mobil ödemeleri anında etkinleştirerek dijital ödeme sistemini demokratikleştirir. MobileCoin blok zinciri, fikir birliği için Federal Byzantine Anlaşmasını ve gizli işlemler için yedi savunma katmanını kullanır.

Kripto paralarda son durum: MOB nedir, güvenilir mi, neden çıktı?
Kripto paralarda son durum: MOB nedir, güvenilir mi, neden çıktı?

 

MobileCoin, Signal Messenger gibi mobil uygulamaları , kullanıcı güvenliğinden ödün vermeden dijital para göndermeleri için güçlendirir. Herhangi bir cep telefonu numarasına gönderilebilen ve web tarayıcıları, masaüstü ve mobil uygulamalar için cüzdan desteği olan.

MOB, projenin yerel belirtecidir. MOB için mevcut kullanım durumu şunları içerir:

Ödeme para birimi: Dijital nakit olarak işlev görür ve kullanıcıların Signal üzerinde mal ve hizmet alışverişi yapmak için MOB'u bir para birimi aracı olarak kullanmalarını sağlar.
Proje, birlikte çalışan aşağıdaki ana bileşenlerden oluşmaktadır:

MobileCoin Cüzdanı: Masaüstü ve mobil cihazlarda kullanılabilen yerel ağ cüzdanı.

MobileCoin Kurtarma Pimi: Ağ üzerinde işlem yapmak için kullanılan MobileCoin Cüzdanını kurduktan sonra oluşturulan genel ve özel bir anahtar.MobileCoin Konsensüs Protokolü : Yeni ödemelerin hızlı bir şekilde onaylanmasına izin veren Federe Bizans Anlaşmasını kullanırken MobileCoin'in Sis teknolojisi, mobil cihazlar gibi kaynak kısıtlı düğümlerin işlem geçmişinin tam blok zincirini depolamaktan kaçınmasına izin verir.

Software Guard eXtensions (SGX): Tüm doğrulayıcı düğümler, verileri korumak için bir yalıtım ve şifreleme teknolojisi olan Intel'in SGX güvenli yerleşim bölgesinde çalışır. Düğümlerin kullanıcılar için anahtarları yönetmesine izin verir.

29 Nisan 2022 itibariyle, MOB'un toplam ve maksimum token arzı 250.000.000'dir.

Mevcut dolaşımdaki arz 118.393.361'dir (toplam jeton arzının ~%47.35'i).

MOB'un token dağıtımı hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

Yorumlar