Kral Şakir Macera Adası Oyunu Nasıl Oynanır?

Evde karantina döneminde sıkılan çocukların en çok aradığı ve oynamak istediği oyunlardan birisi de Kral Şakir macera adası oyunu oyna oldu. Peki, Kral Şakir Macera Adası Oyunu Nasıl Oynanır?

Kral Şakir Macera Adası Oyunu Nasıl Oynanır? - Sayfa 1

Salgın hastalık nedeniyle okullar tatil edilince çocuklar evde ders dışında kalan saatlerini geçirirken sıkılıyor. Haliyle dijital ortamda vakit geçirmek durumunda kalıyorlar. Ancak internet ortamında vakit geçirirken dikkatli olmaları gerekiyor. Kral Şakir Macera Adası Oyunu Nasıl Oynanır?

Kral Şakir Macera Adası Oyunu Nasıl Oynanır? - Sayfa 2

Çünkü, kime neye denk gelecekleri hiçbir şekilde belli olmuyor. Girilen siteler, seçilen siteler ve oyunlar mutlaka yakından takip edilmelidir. Bilinen ve güvenilir oyunlar ve siteler dışında başka sitelere girilmemesi öğütlenmelidir. Çünkü bu tür durumlarda hem çocuğunuzun ruhsal sağlının olumsuz etkilenmesi hem de kullandığı teknoloji aygıtın kaybı söz konusu olabilir. 

Kral Şakir Macera Adası Oyunu Nasıl Oynanır? - Sayfa 3

Son dönemlerde internet ortamından indirilerek oynanabilen oyunlar arasında kral şakir macera adası oyunu oyna da bulunuyor. Kral Şakir Macera Adası Oyunu nereden ve nasıl indirilir, nasıl oynanır gibi soru işaretleri bazı çocukların kafasını karıştırıyor. 

Kral Şakir Macera Adası Oyunu Nasıl Oynanır? - Sayfa 4

Kral Şakir Macera Adası oyunu hem Google Play Store hem de AppStore'da bulunuyor.