Koronaya yakalanan Binali Yıldırım'dan iyi haber

Eşiyle birlikte koronavirüs salgınına yakalanan TBMM Eski Başkanı Binali Yıldırım'dan iyi haber var.

Google Haberlere Abone ol
Koronaya yakalanan Binali Yıldırım'dan iyi haber

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile koronavirüs PCR testinin negatif çıktığını duyurdu. Yıldırım, yaptığı açıklamada "PCR testi sonucu hamdolsun negatif çıkmıştır. Karantina sürecinde arayan, mesajlarıyla paylaşımda bulunan, dua ve desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepinizden razı olsun" ifadelerini kullandı.

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım'ın yapılan son koronavirüs testinin negatif çıktığı açıklandı.

Binali Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "PCR testi sonucu hamdolsun negatif çıkmıştır. Karantina sürecinde arayan, mesajlarıyla paylaşımda bulunan, dua ve desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepinizden razı olsun.

Tedavisi devam eden herkese Rabb'im acil şifa versin. Bu zor zamanda, insanüstü bir gayret ve fedakârlıkla çalışan tüm sağlık ordumuza Allah güç, kuvvet versin. Vatandaşlarımızdan talebim: Aman tedbiri elden bırakmayın, TMM mı?" açıklamasını yaptı.


ALEYNA ÇAKIR OLAYINDA PİS KOKULAR GELMEYE BAŞLADI

 

Yorumlar